Ako získať predĺžený prístup k videám z kurzu?
Kúpila som si mesačný online kurz angličtiny, pri ktorom boli súčasťou aj nahraté lekcie. Myslela som si, že videá mi zostanú dostupné aj po skončení programu, ale po 30 dňoch sa členská sekcia zamkla.
V podmienkach je síce uvedený prístup počas trvania kurzu, no pri kúpe som si to vôbec neuvedomila. Má zmysel skúsiť požiadať aspoň o pár dní navyše, aby som si dokončila posledné lekcie?
@anonym_autor fakt si si myslela, že to bude prístupné neobmedzene dlhý čas? Veď to by si mohla svoje prihlasovacie údaje posúvať xy ľuďom a biznis by im skrachoval.
Tam nemáš čo riešiť. Ak si si kúpila mesačný kurz, teda mesačný prístup, tak logicky pi uplynutí lehoty už prístup nemáš, ak nezaplatia zas. To nikto nerieši, či si to ty stihla alebo nie. To je ako keby si nestihla dopozerať seriál na neftlixe, zruší sa ti členské lebo veď si zaplatila mesiac a ty by si riešila s nimi, že si to nestihla dopozerať.

@anonym_autor A načo sa pýtaš tu???? Však skús požiadať. Možno ti vyhovejú, možno nie. Ako to máme MY vedieť?? Ani nevieme, cez akú stránku si si tie kurzy kúpila.
Ale ak je uvedené, že videá sú dostupné POČAS TRVANIA KURZU, tak kurz ti skončil, už netrvá, takže neviem, prečo by ti ich mali sprístupniť. Tam nesedí nejaký človiečik, ktorý to zapína a vypína. Je to program, ktorý kontroluje dátum, dobu trvania kurzu a prístupy. To všetko beží automaticky.