Čo je mentorstvo a koučing?
Ahojte ľudia dneska som sa kontaktoval s jednou klientkou,ktorá sa zaoberá o mentorikou koučníctva a o transformáciách vzdelávacieho mentoru ku ktorom robí aj kratší kov,rozhovor ma svoj instagram založený a spomínala mi,že ona ma strašne veľa klientov,ktoré sa zúčastnili tohto jej mentoru,rozhovoru a sú stým spokojne.Lieči ľudí ktorých trápi psychika príklad detstvo a mnoho daľších psychických ochorení a sú s s ňou ľudia spokojný...a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??...chce ma previesť tou správnou cestou ktorou mam isť s ňou spolu chce mi vysvetliť ta dievčina cez web ...Pozná to niekto? čo to je mentor a kouč??...robí tu niekto niečo podobne???..mam si s ňou dohodnúť termín a ozvať sa jej a porozprávať sa sňu a po čase aj osobne že sa nemám báť toho,že sa dostanem do nejakých problémov dlho mi to vysvetľovala
No, hlavne ona nie je klientka.Ani nevieš čo to slovo znamená zjavne. Ty si jej potenciálny klient a chce od teba vytĺcť prachy.Bolo ti príjemné ju počúvať? Áno,vie ako oblbnúť ĺudí. Psychiater ti hovorí, čo potrebuješ počuť a nie to, čo chceš počuť. Hovorí ti pravdivo veci ako sú, lebo z teba nemá taký biznis.
Ty potrebujes psychiatra a psychologa, nie nejaku rychlokvasenu mentorku, ktora vie trt makovy o tvojich diagnozach a chce z teba len vytiahnut peniaze a v tom najlepsom pripade ti nepomoze, v kazdej inej variante ti len ublizi, Uz len to, ze ti tvrdi., ze sa nemas bat je zavadzanie, pretoze o tebe nevie zhola nic, ani o tvojich diagnozach. Mentor je riziko pre zdraveho cloveka, nie to pre cloveka ako si ty. Nenechaj sa ojebabrat
Preboha nie. Vytiahne z teba peniaze a aj tak tomu nebudes rozumiet.
Ty potrebujes normalne psychologa.
@anonym_359834 ale prečo ma svoj instagram,facebook a svoju stránku spravenú
@stelly652 kombinacia slov instagram, kouc, mentorika, transformacia... to je starterpack pre radoby internetovych poradcov a influencerov...
Potrebuješ normálneho psychoterapeuta, nie kouča, čo si urobí koučovací kurz a bez vzdelania a znalosti diagnóz vyťahovať z ľudí peniaze. Schválne, koľko si pýta na hodinu?
No, hlavne ona nie je klientka.Ani nevieš čo to slovo znamená zjavne. Ty si jej potenciálny klient a chce od teba vytĺcť prachy.Bolo ti príjemné ju počúvať? Áno,vie ako oblbnúť ĺudí. Psychiater ti hovorí, čo potrebuješ počuť a nie to, čo chceš počuť. Hovorí ti pravdivo veci ako sú, lebo z teba nemá taký biznis.
@anonym_66d4b2 takže neozvať sa jej mne to príde tiež zvláštne,že ona také niečo robí keď na profile nemá presnú školu napisanu akú ma
@anonym_359834 ale prečo ma svoj instagram,facebook a svoju stránku spravenú
@stelly652 a preco by nemohla mat? Ved na tom evidentne zaraba 🤷 vies kolko je takychto koucov a mentoriek. V podstate ti nijako nepomozu.
Ty chod radsej na nejaky kurz remeselnicky, kde by si si neublizil a naucil sa nieco robit. Toto, co pises, to nepotrebujes.
a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??..
Kratky kov? Co? 😄😆
Potrebuješ normálneho psychoterapeuta, nie kouča, čo si urobí koučovací kurz a bez vzdelania a znalosti diagnóz vyťahovať z ľudí peniaze. Schválne, koľko si pýta na hodinu?
@billy_jean nič mi o tom nepovedala či berie za to niečo
a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??..
Kratky kov? Co? 😄😆
@anonym_66667b šak tak povedala kov
@stelly652 a preco by nemohla mat? Ved na tom evidentne zaraba 🤷 vies kolko je takychto koucov a mentoriek. V podstate ti nijako nepomozu.
Ty chod radsej na nejaky kurz remeselnicky, kde by si si neublizil a naucil sa nieco robit. Toto, co pises, to nepotrebujes.
@anonym_359834 tak ja sa prvý krát dozvedám o takých nových veciach ako je kovčnik,mentor,inštitúcia
@anonym_359834 možno maš pravdu
@billy_jean nič mi o tom nepovedala či berie za to niečo
@stelly652 každý kouč berie a nemalé peniaze. Pozri si jej web, FB, IG niekde bude mať cenník. Opýtaj sa, koľko má odkoučovaných hodín a na aké oblasti sa zameriava.
@stelly652 každý kouč berie a nemalé peniaze. Pozri si jej web, FB, IG niekde bude mať cenník. Opýtaj sa, koľko má odkoučovaných hodín a na aké oblasti sa zameriava.
@billy_jean dneska už som rozmýšľal sa jej to opýtať a overiť si ju ona si mohla aj sama podľa seba vytvoriť stránku,ktorá je nepravdivá a klamlivá bojím sa jej to opýtať aby sa zato neurazila,že som mal pravdu,že klame ostatných ľudí dobre overim si ju ešte
@billy_jean dneska už som rozmýšľal sa jej to opýtať a overiť si ju ona si mohla aj sama podľa seba vytvoriť stránku,ktorá je nepravdivá a klamlivá bojím sa jej to opýtať aby sa zato neurazila,že som mal pravdu,že klame ostatných ľudí dobre overim si ju ešte
@stelly652 vobec ju nemusis overovat. Neozvi sa jej viac a zablokuj si jej cislo telefonu. Baby ti dobre radia. A IG, FB a ine socialne siete ma preto, aby vyzerala doveryhodne a na nich ma iste vela chvalospevov na svoju pracu a falosne recenzie. Vyvaruj sa jej.
@stelly652 úplne na ňu zabudni, zablokuj, nechaj tak.
@stelly652 vobec ju nemusis overovat. Neozvi sa jej viac a zablokuj si jej cislo telefonu. Baby ti dobre radia. A IG, FB a ine socialne siete ma preto, aby vyzerala doveryhodne a na nich ma iste vela chvalospevov na svoju pracu a falosne recenzie. Vyvaruj sa jej.
@anonym_f9da4b už ju mam na plane zablokovať a aj jej číslo telefónu a hlavne sa jej vyhnúť neviem prečo takto klame ľudí
@stelly652 ja ti to vysvetlim jasne a kratko, hlada blbeckov co jej ani nerozumeju ale daju sa nahovorit a samozrejme si da svoje rady zaplatit, a preco by nie? Vzdy sa najde hlupy, co kupi. Rada zadarmo: Nezarad sa k nim. 🤦♀️
@eeffka ja si myslím,že ona zato to robí lebo je zato platená a hľadá si ľudí čim viac ľudí tým viac peniaz zato dostava
@eeffka ja si myslím,že ona zato to robí lebo je zato platená a hľadá si ľudí čim viac ľudí tým viac peniaz zato dostava
@stelly652 samozrejme, že je platená. Ty ako klient jej platíš za každú jednu odkoučovanú hodinu. Ceny sa hýbu od 40-150 eur/hod. Predpokladám, že v jej prípade to nižšia cena, keďže to nebude asi legitímny senior kouč.
@stelly652 samozrejme, že je platená. Ty ako klient jej platíš za každú jednu odkoučovanú hodinu. Ceny sa hýbu od 40-150 eur/hod. Predpokladám, že v jej prípade to nižšia cena, keďže to nebude asi legitímny senior kouč.
@billy_jean je to mlada dievčina asi okolo 25 až 30 rokov ma ani mi nehovorila,že či sa bude platiť a koľko sa zato platí len že sa jej mam ozvať a ona ma prevedie tým správnym smerom

Preboha nie. Vytiahne z teba peniaze a aj tak tomu nebudes rozumiet.
Ty potrebujes normalne psychologa.