icon

Čo je mentorstvo a koučing?

stelly652
1. júl 2026

Ahojte ľudia dneska som sa kontaktoval s jednou klientkou,ktorá sa zaoberá o mentorikou koučníctva a o transformáciách vzdelávacieho mentoru ku ktorom robí aj kratší kov,rozhovor ma svoj instagram založený a spomínala mi,že ona ma strašne veľa klientov,ktoré sa zúčastnili tohto jej mentoru,rozhovoru a sú stým spokojne.Lieči ľudí ktorých trápi psychika príklad detstvo a mnoho daľších psychických ochorení a sú s s ňou ľudia spokojný...a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??...chce ma previesť tou správnou cestou ktorou mam isť s ňou spolu chce mi vysvetliť ta dievčina cez web ...Pozná to niekto? čo to je mentor a kouč??...robí tu niekto niečo podobne???..mam si s ňou dohodnúť termín a ozvať sa jej a porozprávať sa sňu a po čase aj osobne že sa nemám báť toho,že sa dostanem do nejakých problémov dlho mi to vysvetľovala

anonym_359834
1. júl 2026

Preboha nie. Vytiahne z teba peniaze a aj tak tomu nebudes rozumiet.
Ty potrebujes normalne psychologa.

anonym_66d4b2
1. júl 2026

No, hlavne ona nie je klientka.Ani nevieš čo to slovo znamená zjavne. Ty si jej potenciálny klient a chce od teba vytĺcť prachy.Bolo ti príjemné ju počúvať? Áno,vie ako oblbnúť ĺudí. Psychiater ti hovorí, čo potrebuješ počuť a nie to, čo chceš počuť. Hovorí ti pravdivo veci ako sú, lebo z teba nemá taký biznis.

anonym_dddb17
1. júl 2026

Ty potrebujes psychiatra a psychologa, nie nejaku rychlokvasenu mentorku, ktora vie trt makovy o tvojich diagnozach a chce z teba len vytiahnut peniaze a v tom najlepsom pripade ti nepomoze, v kazdej inej variante ti len ublizi, Uz len to, ze ti tvrdi., ze sa nemas bat je zavadzanie, pretoze o tebe nevie zhola nic, ani o tvojich diagnozach. Mentor je riziko pre zdraveho cloveka, nie to pre cloveka ako si ty. Nenechaj sa ojebabrat

stelly652
autor
1. júl 2026
@anonym_359834

Preboha nie. Vytiahne z teba peniaze a aj tak tomu nebudes rozumiet.
Ty potrebujes normalne psychologa.

@anonym_359834 ale prečo ma svoj instagram,facebook a svoju stránku spravenú

anonym_0607ff
1. júl 2026

@stelly652 kombinacia slov instagram, kouc, mentorika, transformacia... to je starterpack pre radoby internetovych poradcov a influencerov...

billy_jean
1. júl 2026

Potrebuješ normálneho psychoterapeuta, nie kouča, čo si urobí koučovací kurz a bez vzdelania a znalosti diagnóz vyťahovať z ľudí peniaze. Schválne, koľko si pýta na hodinu?

stelly652
autor
1. júl 2026
@anonym_66d4b2

No, hlavne ona nie je klientka.Ani nevieš čo to slovo znamená zjavne. Ty si jej potenciálny klient a chce od teba vytĺcť prachy.Bolo ti príjemné ju počúvať? Áno,vie ako oblbnúť ĺudí. Psychiater ti hovorí, čo potrebuješ počuť a nie to, čo chceš počuť. Hovorí ti pravdivo veci ako sú, lebo z teba nemá taký biznis.

@anonym_66d4b2 takže neozvať sa jej mne to príde tiež zvláštne,že ona také niečo robí keď na profile nemá presnú školu napisanu akú ma

anonym_359834
1. júl 2026
@stelly652

@anonym_359834 ale prečo ma svoj instagram,facebook a svoju stránku spravenú

@stelly652 a preco by nemohla mat? Ved na tom evidentne zaraba 🤷 vies kolko je takychto koucov a mentoriek. V podstate ti nijako nepomozu.
Ty chod radsej na nejaky kurz remeselnicky, kde by si si neublizil a naucil sa nieco robit. Toto, co pises, to nepotrebujes.

anonym_66667b
1. júl 2026

a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??..
Kratky kov? Co? 😄😆

stelly652
autor
1. júl 2026
@billy_jean

Potrebuješ normálneho psychoterapeuta, nie kouča, čo si urobí koučovací kurz a bez vzdelania a znalosti diagnóz vyťahovať z ľudí peniaze. Schválne, koľko si pýta na hodinu?

@billy_jean nič mi o tom nepovedala či berie za to niečo

stelly652
autor
1. júl 2026
@anonym_66667b

a ja sa vás chcem opýtať čo je to vlastne mentor,krátky kov,koučnik??..
Kratky kov? Co? 😄😆

@anonym_66667b šak tak povedala kov

stelly652
autor
1. júl 2026
@anonym_359834

@stelly652 a preco by nemohla mat? Ved na tom evidentne zaraba 🤷 vies kolko je takychto koucov a mentoriek. V podstate ti nijako nepomozu.
Ty chod radsej na nejaky kurz remeselnicky, kde by si si neublizil a naucil sa nieco robit. Toto, co pises, to nepotrebujes.

@anonym_359834 tak ja sa prvý krát dozvedám o takých nových veciach ako je kovčnik,mentor,inštitúcia

stelly652
autor
1. júl 2026
@anonym_359834

@anonym_359834 možno maš pravdu

billy_jean
1. júl 2026
@stelly652

@billy_jean nič mi o tom nepovedala či berie za to niečo

@stelly652 každý kouč berie a nemalé peniaze. Pozri si jej web, FB, IG niekde bude mať cenník. Opýtaj sa, koľko má odkoučovaných hodín a na aké oblasti sa zameriava.

stelly652
autor
1. júl 2026
@billy_jean

@stelly652 každý kouč berie a nemalé peniaze. Pozri si jej web, FB, IG niekde bude mať cenník. Opýtaj sa, koľko má odkoučovaných hodín a na aké oblasti sa zameriava.

@billy_jean dneska už som rozmýšľal sa jej to opýtať a overiť si ju ona si mohla aj sama podľa seba vytvoriť stránku,ktorá je nepravdivá a klamlivá bojím sa jej to opýtať aby sa zato neurazila,že som mal pravdu,že klame ostatných ľudí dobre overim si ju ešte

anonym_f9da4b
1. júl 2026
@stelly652

@billy_jean dneska už som rozmýšľal sa jej to opýtať a overiť si ju ona si mohla aj sama podľa seba vytvoriť stránku,ktorá je nepravdivá a klamlivá bojím sa jej to opýtať aby sa zato neurazila,že som mal pravdu,že klame ostatných ľudí dobre overim si ju ešte

@stelly652 vobec ju nemusis overovat. Neozvi sa jej viac a zablokuj si jej cislo telefonu. Baby ti dobre radia. A IG, FB a ine socialne siete ma preto, aby vyzerala doveryhodne a na nich ma iste vela chvalospevov na svoju pracu a falosne recenzie. Vyvaruj sa jej.

lukbe
1. júl 2026
@stelly652

@stelly652 úplne na ňu zabudni, zablokuj, nechaj tak.

stelly652
autor
2. júl 2026
@anonym_f9da4b

@stelly652 vobec ju nemusis overovat. Neozvi sa jej viac a zablokuj si jej cislo telefonu. Baby ti dobre radia. A IG, FB a ine socialne siete ma preto, aby vyzerala doveryhodne a na nich ma iste vela chvalospevov na svoju pracu a falosne recenzie. Vyvaruj sa jej.

@anonym_f9da4b už ju mam na plane zablokovať a aj jej číslo telefónu a hlavne sa jej vyhnúť neviem prečo takto klame ľudí

stelly652
autor
2. júl 2026
@lukbe

@stelly652 úplne na ňu zabudni, zablokuj, nechaj tak.

ako môže takto klamať ľudí

eeffka
2. júl 2026

@stelly652 ja ti to vysvetlim jasne a kratko, hlada blbeckov co jej ani nerozumeju ale daju sa nahovorit a samozrejme si da svoje rady zaplatit, a preco by nie? Vzdy sa najde hlupy, co kupi. Rada zadarmo: Nezarad sa k nim. 🤦‍♀️

stelly652
autor
2. júl 2026
@eeffka

@stelly652 ja ti to vysvetlim jasne a kratko, hlada blbeckov co jej ani nerozumeju ale daju sa nahovorit a samozrejme si da svoje rady zaplatit, a preco by nie? Vzdy sa najde hlupy, co kupi. Rada zadarmo: Nezarad sa k nim. 🤦‍♀️

@eeffka ja si myslím,že ona zato to robí lebo je zato platená a hľadá si ľudí čim viac ľudí tým viac peniaz zato dostava

billy_jean
2. júl 2026
@stelly652

@eeffka ja si myslím,že ona zato to robí lebo je zato platená a hľadá si ľudí čim viac ľudí tým viac peniaz zato dostava

@stelly652 samozrejme, že je platená. Ty ako klient jej platíš za každú jednu odkoučovanú hodinu. Ceny sa hýbu od 40-150 eur/hod. Predpokladám, že v jej prípade to nižšia cena, keďže to nebude asi legitímny senior kouč.

stelly652
autor
2. júl 2026
@billy_jean

@stelly652 samozrejme, že je platená. Ty ako klient jej platíš za každú jednu odkoučovanú hodinu. Ceny sa hýbu od 40-150 eur/hod. Predpokladám, že v jej prípade to nižšia cena, keďže to nebude asi legitímny senior kouč.

@billy_jean je to mlada dievčina asi okolo 25 až 30 rokov ma ani mi nehovorila,že či sa bude platiť a koľko sa zato platí len že sa jej mam ozvať a ona ma prevedie tým správnym smerom