icon

Ako sa vyhovoriť z teambuildingu s prespávaním?

Včera o 05:25

Ahoj dievcata, veduca vymyslela teambuilding v oktobri s tym, ze zrejme nejaka chata a bude to dva dni, takze aj s prespanim.
Vobec sa mi tam nechce, pracujem kratky/dlhy tyzden 12ky a studujem dialkovo, skolu mam kazdy druhy piatok/sobota.
Teambuilding vychadza jeden den na moje volno a druhy den, ked mam normalne podla smien pracovat. Neviem zatial, ci to bude platene. Kazdopadne uz teraz viem, ze tam ist nechcem.
Veduca je taka, ze je to povinne a ist musime.

Strana
z2
anonym_5a82d8
Včera o 07:26
@anonym_autor

@martinka13 Mam v utorok volno, co zrovna zacina teambuilding, v stredu normalne mam pracovat, to budem tiez na teambuildingu a vo stvrtok pracujem. V piatok a v sobotu mam skolu, nedela volno a dalsi tyzden mam dlhy, to znamena po/ut/pa/so/ne.

@anonym_autor neznasam klamstvo a vyhovorky ale tu by som zsklamala, ak to nubude prac.cesta tak dni pred TB mas ako? Ak mas napr nedela-pondelok volno tak by som povedala ze nemozem ze idem s priatelom na 3 dnovy pobyt nedela-utorok. A keby dobiedzala tak povedz ze ste malo spolu a uz to je zaplatene, skratka sa budu musiet druzit bez teba. Ved nic sa nedeje. Ty vyuzijes volno tak ako ho mas a v stredu pojdes do prace. Btw ked budete vsetci prec kto bude pracovat? Ak bude vtedy zatvorene tak si vypises dovolenku.

autor
Včera o 07:27
@anonym_9a407d

@anonym_autor ved tak si zisti ako to.je platené. Aj ked ako.poznam takéto firmy radi šetria na takychto veciach a nerátali by som ze by to bolo.platene ako 12stka ...proste treba si usta otvoriť u vedúcej a narovinu ľudia nebojte sa komunikovat a nastaviť si pravidla,hranice ....toto je častá chyba co vidím v robote ,vvsetci za chrbtom .Nikto nedokáže narovinu komunikovať ale tak ja pracujem prevažne s novou generáciou a za mna nieco strasne

@anonym_9a407d U nas je to tak, ze veducej lezu vies kam, kazdu sprostost jej odobria. Pritom polovica ludi tam ist nechce. Ma nas v hrsti prave tym osobnym ohodnotenim, ktore tvori velku cas nasej mzdy.

anonym_9a407d
Včera o 07:29
@anonym_autor

@anonym_9a407d U nas je to tak, ze veducej lezu vies kam, kazdu sprostost jej odobria. Pritom polovica ludi tam ist nechce. Ma nas v hrsti prave tym osobnym ohodnotenim, ktore tvori velku cas nasej mzdy.

@anonym_autor ale ona ti naň nemôže siahnuť na základe ze si nebola na nejakej akcii ....ci si myslis ze tam da dovpd ze nebola s nami na chate?nie ,proste jednej na rovinu

doux
Včera o 07:29
@anonym_autor

@doux Uvazujem nad tym uz dlhsiu dobu, ak neprestane robit natlak, tak odidem. Dala nam do odkazov, ze ucast je povinna na teambuildingu. Este velkymi pismenami 🙂

@anonym_autor tak aby si to náhodou neprehliadla 😀

autor
Včera o 07:30
@anonym_9a407d

@anonym_autor ale ona ti naň nemôže siahnuť na základe ze si nebola na nejakej akcii ....ci si myslis ze tam da dovpd ze nebola s nami na chate?nie ,proste jednej na rovinu

@anonym_9a407d Tak samozrejme, ze to nevysvetli tym, ze som nebola na teambuildingu. Moze si vymysliet nieco ine. Aj ked za 4 roky, co tu pracujem, som nikdy ziaden karny dopis nedostala. A rocne hodnotenie od nej mam vyborne.

autor
Včera o 07:31
@doux

@anonym_autor tak aby si to náhodou neprehliadla 😀

@doux Ona si asi mysli, ze sme vsetci hlupi.

anonym_9a407d
Včera o 07:31
@anonym_autor

@anonym_9a407d Tak samozrejme, ze to nevysvetli tym, ze som nebola na teambuildingu. Moze si vymysliet nieco ine. Aj ked za 4 roky, co tu pracujem, som nikdy ziaden karny dopis nedostala. A rocne hodnotenie od nej mam vyborne.

@anonym_autor toto.su uz tvoje dohady ze si vymysli nieco ine.....akoze na com ich podloží?proste nevymyslaj a narovinu jej.povedz .

autor
Včera o 07:33
@anonym_9a407d

@anonym_autor toto.su uz tvoje dohady ze si vymysli nieco ine.....akoze na com ich podloží?proste nevymyslaj a narovinu jej.povedz .

@anonym_9a407d To je fakt, poviem jej narovinu, ze nepojdem. A uvidim ako zareaguje.

anonym_317030
Včera o 07:56

@anonym_autor vhod z noci sa ospravedln, ze ides domov, nie si povinna nikomu hovorit dovod a si svojpravna nikto ta nasilu na izbe zamknutu drzat nebude. Ak chces dovod vymysli si napriklad nie je mi velmi dobre, zacala ma boliet hlava, chcem si poriadne oddychnut pred smenou, ak nerobis hned rano tak rano mam uz naplanovane neodkladne povinnosti... vyhovoriek nato sa najde neurekom.

anonym_c5b9ce
Včera o 08:27

vyhovor sa na ochorenie v rodine - mama, otec, súrodenec a potrebuješ opatriť jej deti.

anonym_95b342
Včera o 09:24

V kazdom pripade si ju postves proti sebe...a ona ti to uz nejak spocita...mnohonasobne...takze si to dobre rozmysli...ja ta chapem, ale poznam veeelmi dobre narcistickych sefov

autor
Včera o 09:31
@anonym_95b342

V kazdom pripade si ju postves proti sebe...a ona ti to uz nejak spocita...mnohonasobne...takze si to dobre rozmysli...ja ta chapem, ale poznam veeelmi dobre narcistickych sefov

@anonym_95b342 Viem, pocitam s tym a preto aj uvazujem o odchode. Nestoji mi to za to, taka psycho veduca.

anonym_1c3e88
Včera o 14:48

@anonym_autor ja fakt neviem, si dospela alebo nie? To ti fakt bude veduca riadit tvoj osobny zivot? Ja by som nesla a nech sa aj zadrhne s jej premiami, aby som nasilu spala s cudzimi ludmi a dokonca poznam pripady ked sa na takychto firemnych chatach konali orgie kazdy s kazdym, lebo to bolo psov povinnostou ked chcel clovek ist na lepsie miesto, jeden chalan ktory tu bandu vrchnosti na tu chatu vozil ked mi porozpraval co sa tam dialo, skutocne aj zeny aj chlapi medzi sebou nasilu a pritom v spolocnosti vzorny ludia, no isla som sa pekne dogrcat, hnus, fakt neblazni za par toliarov!

anonym_e1d3d5
Včera o 18:35

Mna by zaujimalo preco vela zamestnavatelov do tych teambuildingov zamestnancov nuti. Pocula som to z viacerych stran, ze vacsinou je to povinne. Co si od toho slubuju? Fakt sa utuzi kolektiv tym ze tam bude niekto nasilu? Navyse to aj nieco stoji, ved by bolo vyhodnejsie keby to plati len tym zamestnancom ktori to ocenia. Neviete niekto aky to ma dovod? Pripadne nie je tu nejaky zamestnavatel ze by tu objasnil svoj pohlad.

anonym_30cab4
Včera o 22:03

Neznášam teambuildingy, nikdy na žiadny nemám v pláne ísť.

Strana
z2