icon

Aférka s nadriadeným: Ísť na teambuilding alebo nie?

14. máj 2026

ahojte,isli by ste na teambuilding kde bude nase oddelenie a plus sef? ma to byť bowling,ale ja si myslim ze veduci ma sympatie ku mne (podľa toho aky je mily) no a ja sa neudrzim proste

anonym_aaf941
14. máj 2026

zalezi od mnohych faktorov, ci si zadana, ci je zadany on .. naprilklad

moonlight1210
14. máj 2026

Ak ste obaja slobodni, tak si nerob stres. Bud z toho nieco bude, alebo si to zle vysvetlujes a nebude nic.

Ak je aspon jeden z vas zadany, tak tam radsej nechod a vyhovor. Ked uz mas tie problemy so sebakontrolou.

autor
14. máj 2026
@moonlight1210

Ak ste obaja slobodni, tak si nerob stres. Bud z toho nieco bude, alebo si to zle vysvetlujes a nebude nic.

Ak je aspon jeden z vas zadany, tak tam radsej nechod a vyhovor. Ked uz mas tie problemy so sebakontrolou.

@moonlight1210 ja som slobodná on je asi zadany ja ani neviem pytat sa nepojdem

moonlight1210
14. máj 2026
@anonym_autor

@moonlight1210 ja som slobodná on je asi zadany ja ani neviem pytat sa nepojdem

@anonym_autor tak tam teda nechod.

anonym_82235e
14. máj 2026

neudrzis sa? nevies sa kontrolovat? tak tam nechod

anonym_0d0618
14. máj 2026

Ty si myslíš, ale to nič neznamená, môže byť len milý, dokonca môže mať naozaj aj sympatie a o nič sa nemusí pokúsiť... ak je naozaj toto tvoj jediný dôvod prečo neísť, tak sa vyhni alkoholu, nech máš triezvu hlavu a vždy môžeš odísť skôr, ale ukázať by som sa tam ukázala, keby som inak mala chuť čas stráviť nejaký čas s kolegami... snáď zvládneš mať úroveň a nelepiť sa tam po ňom na verejnosti pred kolegami

kocuris
14. máj 2026

Co je v domě, není pro mně. Tohoto by si sa mala držať. Aj ten tvoj nadriadený.

januska12323
14. máj 2026

@anonym_autor na bowlingu sa neudržíš? To na krku používaj nie to čo máš medzi nohami.

oceanahory
14. máj 2026

Ak by som bola slobodna, tak by som si urcite nikdy nic nezacinala s nadriadenym z prace a asi teda ani s kolegom...ako sa hovori neser tam kde jes, zbytocne si iba komplikujes zivot.

autor
14. máj 2026
@anonym_82235e

neudrzis sa? nevies sa kontrolovat? tak tam nechod

@anonym_82235e no napisala som to asi divne,tak paci sa mi ale hlbšie ho nepoznam netusim aky je clovek,ale myslim si ze keby chcel odidem s nim aj domov,ale na druhej strane chcem sa z toho vyhovorit lebo nie su mi sympaticke vztahy z nadriadenymi

anonym_f23d09
14. máj 2026

Keby som privitala aferku so sefom, tak by som ju mala bez ohladu na to, ci je zenaty alebo nie. To je jeho vec, nie moja.

ivicatolic
14. máj 2026

@anonym_autor veď sa nemusíš udržať, to nemáš v zmluve....daj si krátku sukňu a hod gulou 😂💋♥️

oceanahory
14. máj 2026

😁 tvoje uvazovanie je naozaj bizarne...to casto takto "odchadzas domov" s chlapmi iba preto lebo su mili, aj ked ti nie su s nimi sympaticke vztahy? 😅

anonym_fb1ea1
14. máj 2026

idete na bowling nie do hodinového hotela , čo sa neudržíš že nebudeš vedieť trafit gulu na drahu
náš šéf je milý stále prostre preferuje tento prístup
a ešte ked je zadaný akoby si sa ty cítila keby si bola jeho priatelka a nejaké zamestnankyňa naňho hádže očko lebo si myslí že ide po nej

anonym_b31e5a
14. máj 2026

@anonym_autor ty by si velmi rada sla s nim domov. Keby to malo taky koniec, bol by to splneny tvoj mokry sen. Len ci by on rovnako rad siel s tebou. Ked nema v hlave piliny, tak s podriadenou si zacinat nebude aj keby bol single.

autor
14. máj 2026
@anonym_b31e5a

@anonym_autor ty by si velmi rada sla s nim domov. Keby to malo taky koniec, bol by to splneny tvoj mokry sen. Len ci by on rovnako rad siel s tebou. Ked nema v hlave piliny, tak s podriadenou si zacinat nebude aj keby bol single.

@anonym_b31e5a ok

anonym_af20ee
14. máj 2026

@anonym_autor A toho, ze je mily, usudzujes, ze po tebe pojde? K inym kolegom nie je mily?
Mozno si ta tam ani nevsimne.

muchotrafka298
14. máj 2026
@anonym_af20ee

@anonym_autor A toho, ze je mily, usudzujes, ze po tebe pojde? K inym kolegom nie je mily?
Mozno si ta tam ani nevsimne.

@anonym_af20ee no presne, ja takych poznam viacej, co su mili, ustretovi, alebo proste nic viacej by od nikoho v praci nechceli.

anonym_2d6008
14. máj 2026

A co keby si sa “udrzala” a uzila si vramci noriem slusneho spravania vecer s kolegami? Neries dopredu nieco co ani nemusi byt tak ako si myslis, je to mozno len tvoja tajna tuzba??

anonym_af20ee
14. máj 2026
@muchotrafka298

@anonym_af20ee no presne, ja takych poznam viacej, co su mili, ustretovi, alebo proste nic viacej by od nikoho v praci nechceli.

@muchotrafka298 Vies, koho mi to pripomina trochu? Taku tu, co sa zalubila do kolegu a nakoniec musela aj odist a neviem, ci sa aj neliecila, lebo ved take veci stvarala - bola tu taka tema tusim dva roky dozadu.

muchotrafka298
14. máj 2026
@anonym_af20ee

@muchotrafka298 Vies, koho mi to pripomina trochu? Taku tu, co sa zalubila do kolegu a nakoniec musela aj odist a neviem, ci sa aj neliecila, lebo ved take veci stvarala - bola tu taka tema tusim dva roky dozadu.

@anonym_af20ee jemine ano, toto si pamatam, ze strasne po nej isiel, lebo ju pozdravil, ona bola strasne zamilovana, hej, dlho to tu nebolo, ale ona sa zas objavi 😂

anonym_af20ee
14. máj 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 a presne, aj my sme k sebe mili ci nasi sefovia alebo aj ludia z iných oddeleni, ale namyslat si kvoli tomu a rozmyslat, co keby, tak to mi ani nenapadne. Mozno sice kedysi, ale to boli len sny, o ktorych realizaciu som nemala zaujem. A treba to nechat na prirodzene plynutie.
Ano, niektori po takychto akciach skoncia spolu v posteli, ich vec, samozrejme.

muchotrafka298
14. máj 2026
@anonym_af20ee

@muchotrafka298 a presne, aj my sme k sebe mili ci nasi sefovia alebo aj ludia z iných oddeleni, ale namyslat si kvoli tomu a rozmyslat, co keby, tak to mi ani nenapadne. Mozno sice kedysi, ale to boli len sny, o ktorych realizaciu som nemala zaujem. A treba to nechat na prirodzene plynutie.
Ano, niektori po takychto akciach skoncia spolu v posteli, ich vec, samozrejme.

@anonym_af20ee o tom ziadna, pozname, ako vyzeraju teambuildingy, ze tam niektori fakt nevedia co od dobroty, ked vstupi do hry alkohol a potom vznikaju rozne trapno smiesne situacie.

anonym_af20ee
14. máj 2026
@muchotrafka298

@anonym_af20ee jemine ano, toto si pamatam, ze strasne po nej isiel, lebo ju pozdravil, ona bola strasne zamilovana, hej, dlho to tu nebolo, ale ona sa zas objavi 😂

@muchotrafka298 ano, to bola tema..uf.. ano knizku som.nepotrebovala.. akurat som bola na pn, ked som tu temu nasla, bolo to teda citanie... Uf...

drianaa
14. máj 2026

A to akože sa neudržíš a na bowlingu pred všetkými sa s ním začneš bozkávať, znásilníš ho alebo čo? Veď je to verejný priestor s kolegami, tak ako v práci, aký je tam rozdiel?

anonym_a6fbba
14. máj 2026

ak si začneš so šéfom tak si jednou nohou von z firmy.

anonym_31b68b
14. máj 2026

@anonym_autor to sa mi stalo no a nebola som jedina z firmy ku ktorej "mal sympatie"

226lenka
14. máj 2026
@anonym_af20ee

@anonym_af20ee veru. Tiež mi napadlo, či to nie je tá žena posadnutá svojim šéfom.

motylik2559
14. máj 2026

Toto vazne? Len za to,ze je mily?😂😂😂 prepac, ale pride mi to vtipne...Ved mily moze byt ku kazdemu, co ma byt k vam v praci ako hulvat?🤦‍♀️🤦‍♀️ Autorka, kolko mas rokov? 19-20? Dospej zena, nic ine, len dospej🤷‍♀️🙂

anonym_ee2960
14. máj 2026

Tak ty si aká trúba 🤦 vypráš ho a rob mu rohožku a potom neplačkaj keď ťa vyrazí