Aférka s nadriadeným: Ísť na teambuilding alebo nie?
ahojte,isli by ste na teambuilding kde bude nase oddelenie a plus sef? ma to byť bowling,ale ja si myslim ze veduci ma sympatie ku mne (podľa toho aky je mily) no a ja sa neudrzim proste
Ak ste obaja slobodni, tak si nerob stres. Bud z toho nieco bude, alebo si to zle vysvetlujes a nebude nic.
Ak je aspon jeden z vas zadany, tak tam radsej nechod a vyhovor. Ked uz mas tie problemy so sebakontrolou.
Ak ste obaja slobodni, tak si nerob stres. Bud z toho nieco bude, alebo si to zle vysvetlujes a nebude nic.
Ak je aspon jeden z vas zadany, tak tam radsej nechod a vyhovor. Ked uz mas tie problemy so sebakontrolou.
@moonlight1210 ja som slobodná on je asi zadany ja ani neviem pytat sa nepojdem
@moonlight1210 ja som slobodná on je asi zadany ja ani neviem pytat sa nepojdem
@anonym_autor tak tam teda nechod.
neudrzis sa? nevies sa kontrolovat? tak tam nechod
Ty si myslíš, ale to nič neznamená, môže byť len milý, dokonca môže mať naozaj aj sympatie a o nič sa nemusí pokúsiť... ak je naozaj toto tvoj jediný dôvod prečo neísť, tak sa vyhni alkoholu, nech máš triezvu hlavu a vždy môžeš odísť skôr, ale ukázať by som sa tam ukázala, keby som inak mala chuť čas stráviť nejaký čas s kolegami... snáď zvládneš mať úroveň a nelepiť sa tam po ňom na verejnosti pred kolegami
@anonym_autor na bowlingu sa neudržíš? To na krku používaj nie to čo máš medzi nohami.
Ak by som bola slobodna, tak by som si urcite nikdy nic nezacinala s nadriadenym z prace a asi teda ani s kolegom...ako sa hovori neser tam kde jes, zbytocne si iba komplikujes zivot.
neudrzis sa? nevies sa kontrolovat? tak tam nechod
@anonym_82235e no napisala som to asi divne,tak paci sa mi ale hlbšie ho nepoznam netusim aky je clovek,ale myslim si ze keby chcel odidem s nim aj domov,ale na druhej strane chcem sa z toho vyhovorit lebo nie su mi sympaticke vztahy z nadriadenymi
Keby som privitala aferku so sefom, tak by som ju mala bez ohladu na to, ci je zenaty alebo nie. To je jeho vec, nie moja.
@anonym_autor veď sa nemusíš udržať, to nemáš v zmluve....daj si krátku sukňu a hod gulou 😂💋♥️
😁 tvoje uvazovanie je naozaj bizarne...to casto takto "odchadzas domov" s chlapmi iba preto lebo su mili, aj ked ti nie su s nimi sympaticke vztahy? 😅
idete na bowling nie do hodinového hotela , čo sa neudržíš že nebudeš vedieť trafit gulu na drahu
náš šéf je milý stále prostre preferuje tento prístup
a ešte ked je zadaný akoby si sa ty cítila keby si bola jeho priatelka a nejaké zamestnankyňa naňho hádže očko lebo si myslí že ide po nej
@anonym_autor ty by si velmi rada sla s nim domov. Keby to malo taky koniec, bol by to splneny tvoj mokry sen. Len ci by on rovnako rad siel s tebou. Ked nema v hlave piliny, tak s podriadenou si zacinat nebude aj keby bol single.
@anonym_autor ty by si velmi rada sla s nim domov. Keby to malo taky koniec, bol by to splneny tvoj mokry sen. Len ci by on rovnako rad siel s tebou. Ked nema v hlave piliny, tak s podriadenou si zacinat nebude aj keby bol single.
@anonym_b31e5a ok
@anonym_autor A toho, ze je mily, usudzujes, ze po tebe pojde? K inym kolegom nie je mily?
Mozno si ta tam ani nevsimne.
@anonym_autor A toho, ze je mily, usudzujes, ze po tebe pojde? K inym kolegom nie je mily?
Mozno si ta tam ani nevsimne.
@anonym_af20ee no presne, ja takych poznam viacej, co su mili, ustretovi, alebo proste nic viacej by od nikoho v praci nechceli.
A co keby si sa “udrzala” a uzila si vramci noriem slusneho spravania vecer s kolegami? Neries dopredu nieco co ani nemusi byt tak ako si myslis, je to mozno len tvoja tajna tuzba??
@anonym_af20ee no presne, ja takych poznam viacej, co su mili, ustretovi, alebo proste nic viacej by od nikoho v praci nechceli.
@muchotrafka298 Vies, koho mi to pripomina trochu? Taku tu, co sa zalubila do kolegu a nakoniec musela aj odist a neviem, ci sa aj neliecila, lebo ved take veci stvarala - bola tu taka tema tusim dva roky dozadu.
@muchotrafka298 Vies, koho mi to pripomina trochu? Taku tu, co sa zalubila do kolegu a nakoniec musela aj odist a neviem, ci sa aj neliecila, lebo ved take veci stvarala - bola tu taka tema tusim dva roky dozadu.
@anonym_af20ee jemine ano, toto si pamatam, ze strasne po nej isiel, lebo ju pozdravil, ona bola strasne zamilovana, hej, dlho to tu nebolo, ale ona sa zas objavi 😂
@muchotrafka298 a presne, aj my sme k sebe mili ci nasi sefovia alebo aj ludia z iných oddeleni, ale namyslat si kvoli tomu a rozmyslat, co keby, tak to mi ani nenapadne. Mozno sice kedysi, ale to boli len sny, o ktorych realizaciu som nemala zaujem. A treba to nechat na prirodzene plynutie.
Ano, niektori po takychto akciach skoncia spolu v posteli, ich vec, samozrejme.
@muchotrafka298 a presne, aj my sme k sebe mili ci nasi sefovia alebo aj ludia z iných oddeleni, ale namyslat si kvoli tomu a rozmyslat, co keby, tak to mi ani nenapadne. Mozno sice kedysi, ale to boli len sny, o ktorych realizaciu som nemala zaujem. A treba to nechat na prirodzene plynutie.
Ano, niektori po takychto akciach skoncia spolu v posteli, ich vec, samozrejme.
@anonym_af20ee o tom ziadna, pozname, ako vyzeraju teambuildingy, ze tam niektori fakt nevedia co od dobroty, ked vstupi do hry alkohol a potom vznikaju rozne trapno smiesne situacie.
@anonym_af20ee jemine ano, toto si pamatam, ze strasne po nej isiel, lebo ju pozdravil, ona bola strasne zamilovana, hej, dlho to tu nebolo, ale ona sa zas objavi 😂
@muchotrafka298 ano, to bola tema..uf.. ano knizku som.nepotrebovala.. akurat som bola na pn, ked som tu temu nasla, bolo to teda citanie... Uf...
A to akože sa neudržíš a na bowlingu pred všetkými sa s ním začneš bozkávať, znásilníš ho alebo čo? Veď je to verejný priestor s kolegami, tak ako v práci, aký je tam rozdiel?
ak si začneš so šéfom tak si jednou nohou von z firmy.
@anonym_autor to sa mi stalo no a nebola som jedina z firmy ku ktorej "mal sympatie"
@anonym_af20ee veru. Tiež mi napadlo, či to nie je tá žena posadnutá svojim šéfom.
Toto vazne? Len za to,ze je mily?😂😂😂 prepac, ale pride mi to vtipne...Ved mily moze byt ku kazdemu, co ma byt k vam v praci ako hulvat?🤦♀️🤦♀️ Autorka, kolko mas rokov? 19-20? Dospej zena, nic ine, len dospej🤷♀️🙂
Tak ty si aká trúba 🤦 vypráš ho a rob mu rohožku a potom neplačkaj keď ťa vyrazí

zalezi od mnohych faktorov, ci si zadana, ci je zadany on .. naprilklad