Chorobná klamárka v práci. Ako reagovať na jej správanie?
Ahojte, máte alebo mali ste v práci,v rodine patologického klamára? U nás v práci jedna notorická klamárka je, ako reagovat na jej zvláštne spravanie? Klame vo všetkom, aj o tom, kto spravil chybu. Najprv som s nou mala dobrý vztah, kým som nepřišla na to, že klame, každému hovori nieco ine, aby Bola zaujímava, aby sme ju lutovali. Napr. dlhšie nebola v práci, mne hovorila, že jej pes bol chorý, druhej kolegyne zas že mala problémy s kolenim, tretej hovorila že bola na dovolenke. Niekomu hovori, že nemá z toho zit, ostatným zas hovori že chodí na turistiku, kupuje drahé jedla atd
@anonym_autor začala aj o mne širit v práci blbosti, že som alkoholička, a nerobim dobre svoji u pracu
@anonym_autor to uz je osočovanie, nie blbosti, to by som riešila.
Mam v rodine takeho cloveka, nepohnes s nim. Pokial sam si to neprizna a nebude chciet riesit s odbornikom nic nepomoze. Teda pokial to nerobi naschval ale naozaj si svoje spravanie a klamstava neuvedomuje.
@anonym_autor začala aj o mne širit v práci blbosti, že som alkoholička, a nerobim dobre svoji u pracu
@anonym_autor pokial su to fakt blbosti typu, preco nebola v robote, to by mi bolo uplne ukradnute, nech si vymysla, kolko chce, ked ju to bavi. Pokial by o mne šírila nepravdy typu, ze som alkoholicka, co je teda vazne obvinenie a moze seriózne ovplyvnit zivot, riesila by som velmi razne. Najprv s nou, potom s nadriadenym, potom trestnym oznamenim za ohovaranie. Akoze odtial potial s takouto osobou.
akurát dnes hovoril syn že má takého bájkara v práci. ja som to veru ešte nezažila, nevedela som mu poradiť 😏 tak som zvedavá ako sa to tam teraz vyvŕbi… podľa mňa je to dosť nebezpečné mať také niečo v práci. čo sa týka práce, samozrejme…
@anonym_autor pokial su to fakt blbosti typu, preco nebola v robote, to by mi bolo uplne ukradnute, nech si vymysla, kolko chce, ked ju to bavi. Pokial by o mne šírila nepravdy typu, ze som alkoholicka, co je teda vazne obvinenie a moze seriózne ovplyvnit zivot, riesila by som velmi razne. Najprv s nou, potom s nadriadenym, potom trestnym oznamenim za ohovaranie. Akoze odtial potial s takouto osobou.
@eleanor2510 v práci už vedia co je za človeka, len ona je vždy dostupná, Ked potřebuju např na záskok,kedze nemá muža,děti,rodinu,zaujmou, na sude psychicky chorecho člověka by som zbytečně riesila. O ostatných tíez šíří bludy
@anonym_autor Nepíšeš náhodou o mojej sestre? On je presne tak drbnuta , úplne všetko sedí. Ale viem, že takých " ľudí" je veľa.
Ano poznala som 2ludi takych v zivote ale uz su tam hore.Takemu cloveku netreba verit ani to,ze ma nos medzi ocami,hoci ho naozaj ma.Vzdy pravdu bude inde,je to choroba.Patologicky klamar veri svojim bludom.
@anonym_autor Nepíšeš náhodou o mojej sestre? On je presne tak drbnuta , úplne všetko sedí. Ale viem, že takých " ľudí" je veľa.
@anonym_33f1c8 nevíem,ani svoj věk nechce prezradit, najvacsia pecka, co som od něj pocula, že jej otec z dochodku cestuje po světě, nedávno bol z dochodku v Austrálii a chystá Sá do new Yorku🤣