icon

Je v školstve ešte dobrý kolektív?

Včera o 20:12

Chcem sa opytat, ci je este na nejakej skole vobec dobry kolektiv? Dobre a zle skusenosti, kludne sa podelte aj anonymne.

Strana
z2
janulka1802
Dnes o 19:27
@michaela329

Tak ja som robila aj v účtovníctve a v obchode s čistým ženským kolektívom a bolo to v pohode, do tej účtovnej sa občas ešte idem pozdraviť a dať si kávu. V prvej škole sme boli zmiešaný kolektív, keďže tam bol aj gympel, bolo tam pomerne veľa mužov a bolo to zlé - vyvysovanie, intrigy, zakomplexovaná riaditeľka. V druhej škole som 13 rokov, dve vedenia a kolektív veľmi fajn aj keď je čisto ženský. Je to o ľuďoch. A mimochodom - môj muž je v práci v prevažne mužskom kolektíve na vedúcich pozíciách a to je niečo príšerné, klebety, ohováranie...

@michaela329 úplný súhlas... je to o ľuďoch... nechápem to glorifikovanie mužov ako kolegov... ja mám s mužskými kolegami také zážitky, že... ale nájdu sa aj úplne skvelí, rovnako ako aj ženské kolegyne, aj perfektné priateľky som si všade našla a žiaľ aj také, ktoré radšej obídem.

michaela329
Dnes o 19:30
@janulka1802

@michaela329 úplný súhlas... je to o ľuďoch... nechápem to glorifikovanie mužov ako kolegov... ja mám s mužskými kolegami také zážitky, že... ale nájdu sa aj úplne skvelí, rovnako ako aj ženské kolegyne, aj perfektné priateľky som si všade našla a žiaľ aj také, ktoré radšej obídem.

@janulka1802 presne. Zažila som taký bossing od ženy, že kolegyňa to vzdala a išla robiť do predajne. U môjho muža kolega spáchal z toho istého dôvodu samovraždu - bossing zo strany mužského šéfa. Ak je niekto sviňa, tak jednoducho bude sviňa bez ohľadu na pohlavie.

Strana
z2