icon

Kolegyňa kritizuje moje obedy. Ako jej to vysvetliť?

17. sep 2026

Ahojte. Asi sa potrebujem len vyrozprávať, lebo ma ide roztrhnúť :-/

Sedíme spolu v kancelárii a skoro vždy keď vytiahnem obed, príde komentár. Raz že toho mám veľa, inokedy že by ona toto nejedla, že je to mastné, drahé, čudná kombinácia...furt dačo.

Už som jej aj povedala, nech môj obed nerieši, ale očividne to nepomohlo a fakt mi to začína liezť na nervy. Ako jej to povedať druhýkrát, aby už konečne pochopila? Ja ju vôbec nekomentujem. Nemáme miesto, kde by som sa najedla bez jej prítomnosti :-/

Strana
z2
anonym_2cdc94
17. sep 2026

@anonym_autor urob to ako moj muz, vzdy ked jedol.nieco divne umyselne hovoril mnam mnam vyborne, dobre som navaril, mnam....

cacianka
17. sep 2026
@ku_uk

A nemôžeš ísť do inej miestnosti sa v kľude najesť?
Ja by som sa proste postavila a šla jesť na chodbu, do autá hocikam. A na jej jedlo by som sa kľudne opytala, “Preboha to čo máš za pomyje dneska?! Ty kokos, to by som nedala ani sviniam”

@ku_uk nemyslím súhlas ísť jesť inde, ale tá druhá veta je top. ja by som slušne s úsmevom ako dvere komentovala jej jedlo, ale tak, že by jej zabehlo. a každý deň by som začala skôr ako ona, a riadne nechutne by som komentovala jej tanier. cukríkovo sladko, s úsmevom a iróniou.
zrkadlo !

lujza10
17. sep 2026

Ked ti povie že máš málo - povedz že si málo varila, ak máš vela - tak povedz že to nikomu nechutí tak to musis jesť ty a preto más tak veľa, aby sa to minulo 😀😀

anonym_96a42b
17. sep 2026

Najblizsie rozbal obed a spytaj sa „mozem uz zacat rovno jest alebo chces najprv okomentovat ako vzdy?“

osky
17. sep 2026
@anonym_autor

@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/

@anonym_autor
Clovek sa nechce hadat....
Ona ale ch e

Sa presne zamyslam nadtym,ako s takouto osobiz mozes byt cele dni v jednej miestnosti.

eeffka
17. sep 2026

Ja ta chapem, mala som taku co vecne pindala co tolko solim, prestala som s nou chodit na obedy a ked sa pytala preco rovno som jej povedala ze mi jej debilne poznamky brali chut do jedla.
Takym ako ona treba povedat tvrdo, tvoje .... dopln si podla miery vytocenia ma nezaujimaju.

sisaka
17. sep 2026

Neviem, či ste všetky také “husté” aj naživo, ale osobne si neviem predstaviť sa s niekym takto arogantne rozprávať .
To je nejaká móda na Slovensku byť arogantný a zabaliť to do akože humoru? Stretla som sa s tým na poslednej návšteve, deťom (18,28) skoro oči vypadli, keď to počuli.
Týmto vzdávam hold mladej generácii, tá sa dokázala správať na úrovni.

@anonym_autor skús ešte raz, ale slušne, nezniž sa na úroveň, ktorú ti tu navrhujú.

anonym_c177f9
17. sep 2026
@sisaka

Neviem, či ste všetky také “husté” aj naživo, ale osobne si neviem predstaviť sa s niekym takto arogantne rozprávať .
To je nejaká móda na Slovensku byť arogantný a zabaliť to do akože humoru? Stretla som sa s tým na poslednej návšteve, deťom (18,28) skoro oči vypadli, keď to počuli.

@anonym_autor skús ešte raz, ale slušne, nezniž sa na úroveň, ktorú ti tu navrhujú.

@sisaka Myslím, že polovica, možno aj viac, hrdiniek na tomto portáli sa v reále správa inak. Tu sa hneď každá rozvádza, rozchádza, odstrihuje..niekedy je to zábavné a niekedy aj nie 😀

muchotrafka298
17. sep 2026
@sisaka

@sisaka jasne, ze nie prosim Ta. Tu je kazda hrdinka. Ja som bola v podobnej situacii, ked sa mi posmievala kolegyna, ze si nosim z domu obedy do prace. Tak som jej slusne povedala, ze je to moja vec a ze ja sa tiez nestaram o jej obedy. Odvtedy som nijak nereagovala na ziadne jej slovne utoky na temu obed.

anonym_5487cc
17. sep 2026

Ja by som si vzala dačo fest cesnakové alebo niečo na štýl Olomouckych syrov nech ju fajne zatiahne. Možno prestane

anonym_46c47e
17. sep 2026
@anonym_autor

@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/

@anonym_autor A ona moze byt neprijemna? Tak na to jej, ze ona by take nejedla a podobne povedz, ze ty ju ani neponukas. A ze ty by si zas nejedla, co je ona.

natalka13
17. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor co potom chces vediet ked jej nic nechces povedat?

purple_wolf
17. sep 2026

ja by som spustila krik ze by ma bolo pocut na celej chodbe ale to som ja 🤦🤷🤣

sevrin
17. sep 2026

"Ja tiež nekomentujem tvoje obedy, hoci vyzerajú ako keby sa ti do nich niekto vyšablil".

Strana
z2