Kolegyňa kritizuje moje obedy. Ako jej to vysvetliť?
Ahojte. Asi sa potrebujem len vyrozprávať, lebo ma ide roztrhnúť :-/
Sedíme spolu v kancelárii a skoro vždy keď vytiahnem obed, príde komentár. Raz že toho mám veľa, inokedy že by ona toto nejedla, že je to mastné, drahé, čudná kombinácia...furt dačo.
Už som jej aj povedala, nech môj obed nerieši, ale očividne to nepomohlo a fakt mi to začína liezť na nervy. Ako jej to povedať druhýkrát, aby už konečne pochopila? Ja ju vôbec nekomentujem. Nemáme miesto, kde by som sa najedla bez jej prítomnosti :-/
Nereaguj, neodpovedaj, prestane ju to bavit ...
Jednoducho jej povedz, ze jej dakujes za nazor, je to tvoj obed a ona nech si riesi seba.
To je isto nejaka anorekticka, ktora podla seba sudi aj druhych a ani oni by tiez mali hladovat🙄
Pokojne jej popri jedle odvrkni, že márna snaha,nepodelis sa😃
@anonym_autor opindala by som ten jej 😀 a ešte by som sa jej spýtala, či jej mám za nevyžiadaný názor poslať kľúčenku
@anonym_autor ešte predtým ako spustí jej skoč do reči a povedz: ano, je to pre teba nechutná kombinácia, je toho málo, veľa, ty by si to nejedla, viem, už si to povedala... a pokračuj v jedení.
@sissy27 fuj daj to preč, mi to tu svieti na obrazovke😨🤐😵
ona by to nejedla? veď ok, ani jej neponúkaš ...
ja nerozumiem čo ťa na tom tak vytáča ... proste rada rýpe a keď nie do jedla, tak do oblečenia, do účesu, do vzťahov ... sú také 😒
a ja by som neodporúčala vôbec reagovať nejak s negatívnymi emóciami - to také osoby naopak poteší, o to jej ide - vyprovokovať ťa ...
Ja by som najprv okomentovala jej obed a potom by som si teatralne vychutnala ten moj-hmmmmm mnaaaam,ako uuuzasne to chiti.
Mnaam,presne taketo mastne mam rada....
A podobne....keby som bola prilis vytpcena,pridala by som k tomu mlaskanie.
A usmev,dievca!!!
Uuusmev!
Nech aj porazi
Nic by som jej nepovedala, este by som sa na nu pekne usmiala a pustila by som sa s chutou do toho 🙂
Normalne by som sa opytala co ma za problem ked kazdy den komentuje moj obed…
Nie je na diete?😆
Normalne by som sa opytala co ma za problem ked kazdy den komentuje moj obed…
Nie je na diete?😆
@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/
@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/
@anonym_autor a ona čo také delikátne papká?
A nemôžeš ísť do inej miestnosti sa v kľude najesť?
Ja by som sa proste postavila a šla jesť na chodbu, do autá hocikam. A na jej jedlo by som sa kľudne opytala, “Preboha to čo máš za pomyje dneska?! Ty kokos, to by som nedala ani sviniam”
@anonym_autor ...Anča este raz das koment na moj obed tak ti ho hodim na hlavu, kapišto? A urobila by som to. Taka pochopi len toto.
Helenka, veľmi ti ďakujem za nevyžiadanú spätnú väzbu k môjmu obedu. Určite ju dôkladne zvážim a následne ju zaradím do kategórie informácií, ktoré nijako neovplyvnia môj život.
Nekomentuješ jej obed? Chyba...a nielen obed ,ale kazdy vec čo ide dať do úst..a pekne šťavnato.
Ďakujem za tvoj názor, ale mne to takto chutí a som s mojim obedom spokojná a to je dôležité.
Vieš čo raz si tak pekne, kľudne sadni s úsmevom na tvári keď pôjdete obedovať a pekne sarkasticky sa jej opýtaj, ako hodnotí tvoj dnešný obed. To takéto typy neznášajú , keď vidia že si z ich poznámok nič nerobíš a sú ti skôr na smiech. Keď nepomôže tak jej vždy len s úsmevom povedz, že ďakuješ za názor a že má pravdu:D
Nemôžeš ísť na obed do mesta? jedálne? Niekde bez nej.
čo dáma obeduje v práci? ma neprekvapí ak napíšeš že aj NIČ.
@anonym_autor skús jej to ešte raz povedať a ak nepochopí, tak ju proste ignoruj! Potom ju to prestane baviť
Ja by som bola mila a opytala sa jej, ci si tiez neprosi 😂 ze si mozeme aj vymenit obedy. Alebo ze zajtra prinesiem aj jej, aby ochutnala, ze je to fakt v pohode chutne, nech sa citi trapne, druhy krat nebude mat poznamky
@anonym_autor Povedz jej toto:
Mňa by v živote nenapadlo pozerať sa ti do taniera a komentovať, čo ješ. Príde mi to dosť nevychované. Nepotrebujem tvoje rady, tak ma nechaj v kľude najesť.

Dala by som si sluchadla a jedla v pokoji obed, uplne ju ignoruj, ked uvidi, ze ju mas v pazi, prestane