icon

Kolegyňa kritizuje moje obedy. Ako jej to vysvetliť?

17. sep 2026

Ahojte. Asi sa potrebujem len vyrozprávať, lebo ma ide roztrhnúť :-/

Sedíme spolu v kancelárii a skoro vždy keď vytiahnem obed, príde komentár. Raz že toho mám veľa, inokedy že by ona toto nejedla, že je to mastné, drahé, čudná kombinácia...furt dačo.

Už som jej aj povedala, nech môj obed nerieši, ale očividne to nepomohlo a fakt mi to začína liezť na nervy. Ako jej to povedať druhýkrát, aby už konečne pochopila? Ja ju vôbec nekomentujem. Nemáme miesto, kde by som sa najedla bez jej prítomnosti :-/

Strana
z2
sisa_s
17. sep 2026

Dala by som si sluchadla a jedla v pokoji obed, uplne ju ignoruj, ked uvidi, ze ju mas v pazi, prestane

anonym_d10689
17. sep 2026

Nereaguj, neodpovedaj, prestane ju to bavit ...

muchotrafka298
17. sep 2026

Jednoducho jej povedz, ze jej dakujes za nazor, je to tvoj obed a ona nech si riesi seba.

anonym_88b7db
17. sep 2026

To je isto nejaka anorekticka, ktora podla seba sudi aj druhych a ani oni by tiez mali hladovat🙄

sissy27
17. sep 2026

@anonym_autor opindala by som ten jej 😀 a ešte by som sa jej spýtala, či jej mám za nevyžiadaný názor poslať kľúčenku

anonym_f54833
17. sep 2026

Pokojne jej popri jedle odvrkni, že márna snaha,nepodelis sa😃

januska12323
17. sep 2026

@anonym_autor pošli ju do pi.. keď nechápe aj niekoľkokrát.

anonym_ee9baf
17. sep 2026
@sissy27

@anonym_autor opindala by som ten jej 😀 a ešte by som sa jej spýtala, či jej mám za nevyžiadaný názor poslať kľúčenku

@anonym_autor ešte predtým ako spustí jej skoč do reči a povedz: ano, je to pre teba nechutná kombinácia, je toho málo, veľa, ty by si to nejedla, viem, už si to povedala... a pokračuj v jedení.
@sissy27 fuj daj to preč, mi to tu svieti na obrazovke😨🤐😵

biba_18
17. sep 2026

ona by to nejedla? veď ok, ani jej neponúkaš ...
ja nerozumiem čo ťa na tom tak vytáča ... proste rada rýpe a keď nie do jedla, tak do oblečenia, do účesu, do vzťahov ... sú také 😒
a ja by som neodporúčala vôbec reagovať nejak s negatívnymi emóciami - to také osoby naopak poteší, o to jej ide - vyprovokovať ťa ...

osky
17. sep 2026

Ja by som najprv okomentovala jej obed a potom by som si teatralne vychutnala ten moj-hmmmmm mnaaaam,ako uuuzasne to chiti.
Mnaam,presne taketo mastne mam rada....
A podobne....keby som bola prilis vytpcena,pridala by som k tomu mlaskanie.
A usmev,dievca!!!
Uuusmev!
Nech aj porazi

anonym_34434f
17. sep 2026

Nic by som jej nepovedala, este by som sa na nu pekne usmiala a pustila by som sa s chutou do toho 🙂

hederamonstera
17. sep 2026

Normalne by som sa opytala co ma za problem ked kazdy den komentuje moj obed…
Nie je na diete?😆

autor
17. sep 2026
@hederamonstera

Normalne by som sa opytala co ma za problem ked kazdy den komentuje moj obed…
Nie je na diete?😆

@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/

anonym_ee9baf
17. sep 2026
@anonym_autor

@hederamonstera Nie je, ona je taká povaha. Len tým, že sedíme v jednej kancelárií dve, tak je to nepríjemné aj ju počúvať, aj jej niečo povedať, aj kvôli pracovnej atmosfére sa človek nechce hádať :-/

@anonym_autor a ona čo také delikátne papká?

ku_uk
17. sep 2026

A nemôžeš ísť do inej miestnosti sa v kľude najesť?
Ja by som sa proste postavila a šla jesť na chodbu, do autá hocikam. A na jej jedlo by som sa kľudne opytala, “Preboha to čo máš za pomyje dneska?! Ty kokos, to by som nedala ani sviniam”

ku_uk
17. sep 2026

Nastaviť hranice, a áno aj zrkadlo sú hranice. Takze nemaj strach

anonym_02133a
17. sep 2026

@anonym_autor ...Anča este raz das koment na moj obed tak ti ho hodim na hlavu, kapišto? A urobila by som to. Taka pochopi len toto.

janinque
17. sep 2026

Helenka, veľmi ti ďakujem za nevyžiadanú spätnú väzbu k môjmu obedu. Určite ju dôkladne zvážim a následne ju zaradím do kategórie informácií, ktoré nijako neovplyvnia môj život.

janinah
17. sep 2026

Nekomentuješ jej obed? Chyba...a nielen obed ,ale kazdy vec čo ide dať do úst..a pekne šťavnato.

zajinkakoni
17. sep 2026

Už by som nereagovala.

emjee
17. sep 2026

Ďakujem za tvoj názor, ale mne to takto chutí a som s mojim obedom spokojná a to je dôležité.

arianna_p
17. sep 2026

Vieš čo raz si tak pekne, kľudne sadni s úsmevom na tvári keď pôjdete obedovať a pekne sarkasticky sa jej opýtaj, ako hodnotí tvoj dnešný obed. To takéto typy neznášajú , keď vidia že si z ich poznámok nič nerobíš a sú ti skôr na smiech. Keď nepomôže tak jej vždy len s úsmevom povedz, že ďakuješ za názor a že má pravdu:D

elenka.k
17. sep 2026

@anonym_autor - si hladná? ponúkni sa! 😀

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
rosanita
17. sep 2026

Povedala by som jej ,aby zajtra navarila ona.

kavasmliekom
17. sep 2026

@anonym_autor okomentuj to tak, že jej to nenukaš, nech nestresuje 😀

anonym_513967
17. sep 2026

Nemôžeš ísť na obed do mesta? jedálne? Niekde bez nej.
čo dáma obeduje v práci? ma neprekvapí ak napíšeš že aj NIČ.

klarik56
17. sep 2026

@anonym_autor skús jej to ešte raz povedať a ak nepochopí, tak ju proste ignoruj! Potom ju to prestane baviť

anonym_61891f
17. sep 2026

Ja by som bola mila a opytala sa jej, ci si tiez neprosi 😂 ze si mozeme aj vymenit obedy. Alebo ze zajtra prinesiem aj jej, aby ochutnala, ze je to fakt v pohode chutne, nech sa citi trapne, druhy krat nebude mat poznamky

anonym_54eece
17. sep 2026

@anonym_autor Povedz jej toto:
Mňa by v živote nenapadlo pozerať sa ti do taniera a komentovať, čo ješ. Príde mi to dosť nevychované. Nepotrebujem tvoje rady, tak ma nechaj v kľude najesť.

Strana
z2