Kolegyňa v práci mi kradne nápady
Ahojte, potrebujem radu ako sa zachovať v práci. Robím v marketingu a máme novú kolegyňu, ktorá sa tvári ako moja naj kamoška. Lenže si všímam, že na poradách prezentuje moje nápady ako svoje vlastné. Vždy mi cez obed "vyspovedá" čo mám rozpracované a potom to o hodinu neskôr povie šéfovi v kancelárii, kým ja tam nie som. Šéf ju teraz hrozne chváli aká je kreatívna a ja vyzerám ako tá, čo sa len vezie. Keď som jej to v súkromí naznačila, tak sa začala smiať že sme predsa jeden tím a na tom nezáleží kto čo povie. Ja sa ale cítim podrazená. Mám ísť za šéfom a bonzovať na ňu, alebo si proste začať všetko držať pre seba a vôbec sa s ňou nerozprávať? Bojím sa aby som nevyzerala ako tá konfliktná.
@anonym_autor Nieje dovod sa s nou nebavit,ale ukazat jej miesto. Nahuc jej volovinu a ked sa Ti bude stazovat,tak odpovedz tym argumentom o tíme. Naco si zrat nervy s idiotom.
@anonym_autor neprezradzat, zalovag neodporucam, budes za blbca. Prip. jej podsuvaj cielene len hovadiny. Ved je to jedno, co kto povie, ci?

Toto sa pýta dospelá žena? 🤯 Vieš čo kľudne s ňou ďalej zdielaj všetky svoje super kreatívne nápady a bud dobrá kamoška. Nechápem čo si taká zavistlivá a nedopraješ kolegyni úspech 😂😂🤣