Vadí vám jedenie v kancelárii? Diskutujte o etikete.
Vadí vám ak kolegyne jedia za stolom? Napr bagetu ,alebo tresku atd?
sedim momentalne sama. mame kuchynku, az s jednym stolom, nikto tam neje, len si zohreju jedlo, a jedia v kancelariach.co mna vedelo dostat do vyvrtky, bolo chrumkanie orieškov, ak som sa potrebovala sustredit, ked som nieco potrebovala rychlo dokoncit. a este take napachnute bundy z ciny, stacilo ist vo vytahu s niekym, kto tam jedol, a ten pach prepaleneho oleja...a este jedna akoze restauracia s menuckami, ked som odtial isla, este aj vlasy mi smrdeli kuchynou...
Niekomu vadi v kancelarii, ja som este horsia 😀. Mne vadi, ked suseda vari. Ale naozaj ona take smradlave vari, ze ma az napina. Minule len zapla digestor a ten smrad 🤮. Nastastie za chvilu digestor vypla, tak to az tak nebolo citit.
@anonym_83b813 som myslela ze som jedina ktora ked citi od susedov varene jedlo je mi fakt zle. Byvam v rodinnom dome a suseda ked vari to je strasne. Citim to vsade na zahrade terase atd. Nieco divne pouziva na varenie neviem ci to je daka vegeta alebo co no smrdi to vzdy rovnako hnusno.
To je taký problém ísť do kuchynky/kantíny? Niektorí toľko pracujete že ešte aj počas jedenia klikáte myšou? 😀
@simona_racz to by sme tu kuchynku museli mat. Okrem kancelarie mame len WC a tam jest nebudem.
Mám iba kolegov a to iné smakocinky si nosia . Pecene klobásky , tlačenky s cibuľou ,oškvarky ard ..: niekedy to u nás v kancly smrdí ako v mäsiarstve 🫣 . Nie , nevadi mi to . Vyvetráme a hotovo .
@lenka.25 len zo zvedavosti, v akej firme/institucii/prostredi robis? Lebo mi to pride trochu old school taketo nezdrave obedy, bez ohladu na aromu 😄 Asi to nebude korporat, ze?
Tiež raňajko-desiatujem v triede. V škôlke inú možnosť nemám. Odhryznem a šup na koberec medzi deti, odpijem a šup k stolíku 🤷♀️ buď takto alebo vôbec.
Nevidím v tom žiadny problém, keby mám sedieť za Pc a čakať na obednú pauzu na obed, umriem hladom dovtedy, čiže bežne jesť buchtu, ovocie, jogurt a podobne mi príde normálne počas klikania do počítača, ale smradľavú tresku, cibuľu a podobne to nie, a na obed čo si nosia by mi bolo jedno, všetci sa najedia a vyvetrá sa
@lenka.25 len zo zvedavosti, v akej firme/institucii/prostredi robis? Lebo mi to pride trochu old school taketo nezdrave obedy, bez ohladu na aromu 😄 Asi to nebude korporat, ze?
@namornicka nie , nie . Ale je to administratíva . Kuchynskú mame úplne v inej budove a na obedy , ktoré mame zabezpečené , na t sa veľa ľudí necíti 🫣
To je taký problém ísť do kuchynky/kantíny? Niektorí toľko pracujete že ešte aj počas jedenia klikáte myšou? 😀
@simona_racz tak ja napr vyuzijem obednu prestavku na to, aby som nieco vybavila v nakupnom centre a potom si zjem obed pri PC. Alebo namiesto hodinovej prestavky idem skor domov.
@anonym_autor Sme open space, mame kuchynku. Aromaticke sa je v kuchynke, ale nejake tie bagety a salat atd si zjeme aj pri PC. Vacsina ma sluchadla v usiach, tak ani zvuky nikomu nevadia.

My jeme aj za pokladňou
@anonym_e21d1c to nemáte prestávku??