icon

32-ročný syn odmieta vzťahy

20. júl 2025

Ahojte, mam syna, 32 rokov, ma dobru pracu, vlastne byvanie, dobre vyzera, stara sa o seba. Len je stale sam a nikoho si ani nehlada. Ked sa ho ja alebo niekto z rodiny opyta ze kedy nam uz konecne donesie nevestu, len mavne rukou ze jeho take veci nezaujimaju, ze prenho je randenie strata casu a penazi ktore radsej minie na seba a svoje zaluby. Ze nechce skoncit ako stryko ktory je v 30 rocnom manzelstve bez lasky. Ja som ho vychovala sama a dobre viem ake je uz potom tazke hladat si partnera v pokrocilom veku. Velmi ma mrzi ze to berie takto sebecky a cynicky. Vsetky moje kamaratky uz maju vnucata a mne to vzdy pride luto ze ja sa vnucata uz asi nedozijem. Ako sa s tym mam zmierit?

Strana
z4
mimacaci
21. júl 2025

to zase ako premenovali tuto diskusiu? uplne od veci. ved nikde nie je napisane, ze syn odmieta vztahy. ani autorka netusi, ci odmieta vztahy alebo len zeny 😀 alebo ci ich vobec odmieta. on si mozno uziva o 106, ale materi radsej nepovie nic...

netoppierka
21. júl 2025

Prepáč on nemá 15r že mu musíš pri riti stať. Nechaj ho žiť svoj vlastný život. To že ty to chceš, neznamená že to chce aj on

tyriss
21. júl 2025

Bud rada, ze nemas vnucata a mozes na stare kolena oddychovat a cakat, kedy sa bude potrebne postarat o teba. Neryp do syna, aby mal motivaciu ti tu starostlivost neskor poskytnut.

bombrc
21. júl 2025

A prečo si ho ty vychovávala sama? Ved si si mala niekoho nájsť, a byť jeho nevesta, nie?🤦🏻 Takto ta akurat prestane mať rád, ked ho budeš tým furt otravovať

gerdusha
21. júl 2025

@anonym_autor a možno nevie ako nadviazať vzťah...

Inak opýtať sa 32r človeka, kedy konečne dovedie frajera,frajerku,bude svadba,bude dieťa atď je vrcholne nepríjemné pre tú druhú stranu...akú odpoveď čakáte?? Viete či sa vnútorne sám/sama s tým netrápi??

Joj, ľudia...

lubomirko2
21. júl 2025

Predal a peniaze minul na ženy chľast a hazardné hry

earlgrey
21. júl 2025

4 strany diskusie a autorka sa ani raz nevyjadrila 🤣🤣🤣 asi naháňa potencionálne nevesty a dohadzuje ich synčekovi....

anonym_994c1f
21. júl 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

Prvé čo mi napadlo, bola asexualita 😀

betulinka1
21. júl 2025

@anonym_autor ma cas… teraz mu je dobre.. casom bude mat aj on potrebu doniest nevestu alebo ženícha. 32 rocna som to citila tak isto a bolo to super obdobie. Bez starosti 😉

eviq
21. júl 2025

@anonym_autor vnuca chceš ty, nie on. Daj mu pokoj. Zase až taký starý nie je.

anonym_a924b4
21. júl 2025
@procrastique

Čudujem sa, že sa s tebou a s tvojou rodinou ešte kontaktuje... a očividne je poškodený z detstva, ktoré mal tiež vďaka tebe.

@procrastique to si prehnala nie?A čo ho týrala, pila alkohol, bila?Vychovala ho sama a to nie je ľahké.Ked vychováva aspoň jedno dieťa potom napíš

lalu_sk111
21. júl 2025

@anonym_autor sebecky? snad je to jeho zivot a zije ho pre seba? Myslim, ze rolu zohrali vzory v zivote, ktore mal. My sme 5 surodenci a tiez nam to vsetkym dlho trvalo. Nechceli sme to, cim sme boli obklopovani

anonym_a924b4
21. júl 2025
@marsmykkok

Inak dalo by sa to povedať aj tak že jablko nepadlo daleko od stromu. Ty zjavne tiež nevieš nejako žiť v partnerstve ked si bola slobodná matka a ani neskôr si nenašla partnera. Ver, že je kopa žien, čo si nájdu aj ked majú dieťa, aj 2 alebo 3. Teda ty máš proste nejakú vadu v povahe prečo ťa chlapi nechcú, on zase ani nechce ženy hľadať. Kľudne tam môže byť niečo generačné, že proste ty nevieš nejako na to opačné pohlavie zapôsobiť a syn sa pre istotu zapôsobiť ani nepokúša.

@marsmykkok ty už más deti a partnera?tiež to bude asi nejaká vada, keď nie.Strasne ste hlúpe tie čo nemáte rodinu nulová empatia ku kazdemu.Darmo jeden druh citu,lásky vám chyba

drobcek100
21. júl 2025

@anonym_autor Akceptovať,je to jeho rozhodnutie.On môže vyčítať prečo nemá súrodenca
ŽI A NECHAŤ ŽIŤ

karolinakr
21. júl 2025

čo sú toto za zdvojené odpovede? to je príšerné 😉

sisska96
21. júl 2025

Bud gay alebo asexual či impotent

karolinakr
21. júl 2025
@sisska96

Bud gay alebo asexual či impotent

@sisska96 tak impotent, nech má radosť 🙂

maminkadeticiek
21. júl 2025

Nejak mi to napadne pripomina Telekom vianocnu reklamu spred 2 rokov.

canerko
21. júl 2025

Mam brata,bude mat 38 a tiez takto.My sestry sme vydate mame deti a on nič.Mal vztah 7 rokov,raz ona chcela dieta potom on nakoniec sa rozisli.Ona dieta uz mala.A mi sme si uz zvykli ze uz otec nebude,a je to jeho vec.Syn ma 21 rok,este stale je panic(mislim si),nema babu,nefajci,ne pije,robota a domov.Ja vtedy vediet co viem teraz tiez bi som sa neponahlala ale uzivala si zivot.Ono sa ta hranica strasne posunula a uz mike co kedysi.

logf
22. júl 2025

Možno je aromantik alebo sa len nechce viazať.V oboch prípadoch ho akceptuj a nestaraj sa mu do toho ako žije svoj život.Nikomu tým neubližuje a je dospelý chlap tak hádam sa vie rozhodnúť ako chce žiť svoj život.

johanka21
23. júl 2025

@anonym_autor Môj syn má 35 a podobné zmýšľanie ako tvoj. A keďže tým, že som bola z toho nešťastná, som škodila iba sama sebe, tak som musela zmeniť svoje zmýšľanie a síce, že som sa musela na to začať pozerať tak, že ak je on takto spokojný, tak musím byť spokojná aj ja. Dokonca som sa zmierila aj s tým, že ak je náhodou homosexuál, tak sa s tým vyrovnám, veď je to predsa môj syn... Nič tomu zatiaľ síce nenasvedčuje, mal už aj pár kratších vzťahov s dievčatami, tak len čakám a hovorím si, že ak je on spokojný a šťastný takto, tak musím byť spokojná aj ja a sústredím sa na iné veci v živote, ktoré ma robia šťastnou. No a keďže som sa naučila akceptovať jeho rozhodnutie, tak máme naozaj krásny kamarátsky vzťah, nejakými rečami o jeho prípadnom vzťahu a o vnúčatách by som docielila skôr opak. Ktovie, možno raz, keď stretne náhodou niekedy tú pravú ťa (alebo raz aj mňa ten môj) prekvapí vredy, keď to už vôbec nebudeš čakať. 🙂

katkaa01
23. júl 2025

Synovi ste nedopriali otcami ani súrodenca vzťah nemáte čiže žijete sama ste úpäta na syna a teraz by ste chceli vnúčatko zrejme aby ste sa nenudili lebo kamošky majú.

viera012345
24. júl 2025

@anonym_autor Čo, ak má niekoho, len sa obáva,ze nie je podľa Vašich predstáv?

viera012345
24. júl 2025
@johanka21

@anonym_autor Môj syn má 35 a podobné zmýšľanie ako tvoj. A keďže tým, že som bola z toho nešťastná, som škodila iba sama sebe, tak som musela zmeniť svoje zmýšľanie a síce, že som sa musela na to začať pozerať tak, že ak je on takto spokojný, tak musím byť spokojná aj ja. Dokonca som sa zmierila aj s tým, že ak je náhodou homosexuál, tak sa s tým vyrovnám, veď je to predsa môj syn... Nič tomu zatiaľ síce nenasvedčuje, mal už aj pár kratších vzťahov s dievčatami, tak len čakám a hovorím si, že ak je on spokojný a šťastný takto, tak musím byť spokojná aj ja a sústredím sa na iné veci v živote, ktoré ma robia šťastnou. No a keďže som sa naučila akceptovať jeho rozhodnutie, tak máme naozaj krásny kamarátsky vzťah, nejakými rečami o jeho prípadnom vzťahu a o vnúčatách by som docielila skôr opak. Ktovie, možno raz, keď stretne náhodou niekedy tú pravú ťa (alebo raz aj mňa ten môj) prekvapí vredy, keď to už vôbec nebudeš čakať. 🙂

@johanka21 Môj syn má len 21r., ale sa vyjadril, že určite sa min.do 35 nechce viazať.Narodil sa mi neskoro,a tak sa pokojne môže stať,ze sa vnucatka nedozijem, ale je to jeho život .Akceptujem to

johanka21
25. júl 2025
@viera012345

@johanka21 Môj syn má len 21r., ale sa vyjadril, že určite sa min.do 35 nechce viazať.Narodil sa mi neskoro,a tak sa pokojne môže stať,ze sa vnucatka nedozijem, ale je to jeho život .Akceptujem to

@viera012345 Musíš veriť, že sa dožiješ... Pozitívne myslenie pomáha, negatívnym myslením si veci môžeme privolať. Dobre robíš, že to akceptuješ 👍👍👍

Strana
z4