Aj vy nemáte žiadnych kamarátov?

27. nov 2023

Ahojte,máte aj vy taký problém že nemáte žiadnych kamarátov ? Resp. Sa vám nikto sám od seba neozve ,žeby vás zavolal niekde na návštevu alebo na kávu ? Ja mám taký problém už od detstva že neviem naviazať žiadne kontakty čo sa týka niekoho bližšieho,keď tak rozmýšľam nikdy som nemala ani najlepšiu kamarátku,stále keď som sa snažila to bolo jednostranne ,ale práveže mám pocit že som komunikatívna ,viem sa baviť na rôzne veci,len nejak nemám šťastie na takých ľudí aby so mnou udržiavali kontakt ,a pritom sa veľa snažím,volám niekoho von a tak lenže oni pôjdu ale stále je to len z mojej strany,taktiež mi nikto nepíše,nemám nijakú kamarátku s ktorou by som vedela tráviť čas a dosť mi to chýba no zároveň neviem kde robím chybu aj čo sa týka školy tam sa nikto s nikým nebaví ,mali ste rovnaký problém ? Čo si myslíte prečo sa niekto niekomu neozýva vôbec a niekomu až veľmi ?

lindous
27. nov 2023

Niekedy môže byť chyba to, že sa veľa snažíš a je to až príliš... ale pokiaľ tí ľudia s tebou radi idú, keď ich zavoláš a je vám fajn, tak si možno len na to zvykli a treba im to buď povedať alebo sa zmieriť s tým, že proste si iniciátor... ja som na tej druhej strane, málokedy niekoho niekam zavolám, pritom idem rada, keď ma zavolajú oni... je to možno trochu nefér, ale som rada, že zobrali na seba túto rolu organizátora a nehnevajú sa na mňa, že ja nejak na to nie som a na vypisovanie si tiež nie 🙂

zuzinka888
27. nov 2023

Mozem vediet aku maš povahu ci naladu??? Lebo nie je nic horsie ako ked vybehnes s niekym na kavu- a pocuvas neustale staznosti, nafuknute problemy, ako su vsetci zlí, svet nespravodlivý. ....Ludia maju radi veselych a " zivych" ludi. Nie je toto problem u teba?

tradaaa
27. nov 2023

Hľadaj podľa spoločných záujmov. Lebo len tak na kávu, návštevu sa už podľa mňa volajú kamaráti, s ktorými máme viac veci spoločných. Takze ak máš nejaké koníčky, obľúbené aktivity, je veľmi pravdepodobné, že pri nich si nájdeš kamošku s ktorou potom môžeš chodit do kina, na kávu...

barborachors
27. nov 2023

Mozno to az prilis znasilnujes, mozno si v prítomnosti tych ludi toxická, oni ti to samozrejme nepovedia do oci, ale ak nevyhľadáva nikto tvoju spolocnost, asi je niekde chyba. Tiez zalezi aki su ludia okolo teba. Mozno nepasujes do partie, mozno tych ludi nudíš a hovoríš len o sebe. Celkovo ludia sa radi počúvajú a hovoria radi o sebe. Na zaciatok skus byt dobrou posluchackou a skus sa naučiť ludi počúvať, to ocenia snad vsetci. No a najdi si nejaky koníček, cvicenie alebo kurz, ak tam nikoho noveho nestretnes, nevadi, nieco nove sa naučíš a zdvihne ti to sebavedomie.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
3. dec 2023

Nepises kolko mas rokov, niekto najde skutocnych priatelov az v dospelosti, ale ak uz mas viac rokov moze byt chyba v tebe.