Aká je pre mužov ideálna váha žien?
Milí páni na MK, inšpirujem sa jednou diskusiou tu, kde chlap rozmýšľal nad rozvodom, lebo jeho žena pribrala. Čo je pre vás teda pri žene ešte akceptovateľná váha? Povezme štandardná žena, 170 cm, 35 rokov, slobodná a varianta po dvoch deťoch /ak to u vás zohráva úlohu/.
Pre mna ako muza je dolezite systematicke,dlhodobe navstevovanie fitka,silovy trening potencionalnej partnerky.Toto ked dodrziava povedzme viac ako 2,3 roky.Aspon 3 X tyzdenne.
Toto mna zaujima na zene.Vtedy viem,ze ma naviky a stravu a vasen a disciplinu.A zaujmy,ktore podporujem.
Vtedy je aj postava ok,aj strava,aj mentalne fit
A ci je vysoka,nizka,mudra,hlupejsia,blond,tmava je uplne jedno.
@eugen777 To vazne? Takze kludne moze byt mentalne na inej urovni ako ty, len nech chodi 3x do tyzdna do fitka 🥴? Akoze ja potrebujem k sebe tiez aktivneho chlapa, ale musime si rozumiet aj v inych, dolezitych veciach.
@eugen777 To vazne? Takze kludne moze byt mentalne na inej urovni ako ty, len nech chodi 3x do tyzdna do fitka 🥴? Akoze ja potrebujem k sebe tiez aktivneho chlapa, ale musime si rozumiet aj v inych, dolezitych veciach.
Mne sa to osvedcilo dlhodobo,staci tato 1 podmienka a tie zeny su vynikajuce.Moja skusenost,moja preferencia
A nikomu nenutim moj nazor,ale prislo mi to vhodne prispiet,lebo je to urcite zaujimavy nazor pre ostatnych.
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor a čo pri prvom rande ,donesie miesto kvetov váhu, aby sa na ňu postavila? Okrem toho 60kg a 60 kg je rozdiel lebo inak vyzerá 60 kg žena ktorá cvičí a inak ktorá necvici
Mne sa to osvedcilo dlhodobo,staci tato 1 podmienka a tie zeny su vynikajuce.Moja skusenost,moja preferencia
A nikomu nenutim moj nazor,ale prislo mi to vhodne prispiet,lebo je to urcite zaujimavy nazor pre ostatnych.
@eugen777 Bola niektorá natoľko vynikajúca, aby si s ňou ostal dlhodobo dodnes? A prečo nie?
@eugen777 A toto je tvoj zamer? Striedat zeny, resp. podla toho, ako pises nepredpokladam, ze nie si dlhodobo v nejakom stabilnom vztahu...ak je tvojim zamerom "striedat zeny", tak chapem, ze staci pekna postava.
@eugen777 A toto je tvoj zamer? Striedat zeny, resp. podla toho, ako pises nepredpokladam, ze nie si dlhodobo v nejakom stabilnom vztahu...ak je tvojim zamerom "striedat zeny", tak chapem, ze staci pekna postava.
Pravidelne sportujuca zena chapajuca vyhody dlhodobeho siloveho treningu pre svoje zdravie,sebavedomie,postavu,mentalne nastavenie...
Ma velmi velky intelekt,ak sa tu niektore smeju,ze je clovek vo fitku hlupy a povrchny.tak ok.
Ja sa bavim tiez.A dobre.
Takze je vsetko ako ma byt.
Pravidelne sportujuca zena chapajuca vyhody dlhodobeho siloveho treningu pre svoje zdravie,sebavedomie,postavu,mentalne nastavenie...
Ma velmi velky intelekt,ak sa tu niektore smeju,ze je clovek vo fitku hlupy a povrchny.tak ok.
Ja sa bavim tiez.A dobre.
Takze je vsetko ako ma byt.
@eugen777 Ved ale toto je velmi uzkoprsne zmyslanie...to je ako keby som tvrdila, ze vsetcia co chodia do skoly su mudri 😅. Chodim to fitka pravidelne a tak, ako vsade inde stretavam aj ludi, ktori mi mentalne a povahovo vobec nevyhovuju 🤷.
@andrejka2424 😁 Akoze neviem, ci to bude popularny nazor, ale ja plne chapem, ak ma niekto preferencie, ze chce iba stihlu, ci plnsiu...ja mam tiez svoje preferencie, mne sa napr. nepacia chlapi "mackovia", ako to mnohe preferuju a paci sa im taky zavalitejsi typ chlapa, co je samzorejme tiez OK. Taka moja svagrina mi povedala, ze chlap co nosi velkost S a M, pre nu ani "nie je chlapom", kym mne sa paci presne to S-M 😁👍. Ale teda, pokial by som bola nezadana, tak by som v zivote nehladala chlapa do urcitej vahy 🥴, ved to je smiesne...Napr. moja sestra s cca. rovnakou vyskou, ako ja ma asi o 4kg viacej a napriek tomu vyzera tensie 🤷, ale aj viacej cvici a ma aj uplne iny typ postavy a rozlozenie tuku v inych partiach tela.
@oceanahory stotoznujem sa s nazorom tvojej svagrinej, pre mna chlap vo velkosti s-m nie je chlap a to som ja velkost xs😃
@oceanahory stotoznujem sa s nazorom tvojej svagrinej, pre mna chlap vo velkosti s-m nie je chlap a to som ja velkost xs😃
@anonym_4d9233 Takže pri mojej výške 187 a váhe 72, nie som chlap 😂 😂 nosím prevažne M
@anonym_4d9233 Takže pri mojej výške 187 a váhe 72, nie som chlap 😂 😂 nosím prevažne M
@anonym_0cadb2 Nebrala by som to tak tragicky, za mna si urcite "chlap"! Kazdy mame nejake preferencie a je to uplne v poriadku 👍🤗
@anonym_autor moj manzel ti odpoveda, ze nevie aka je idealna vaha. Je to o vyzore.
Ze nedavno videl video, kde zena chudla po 2 detoch a jemu sa teda viac pacila ako vyzerala predtym, lebo potom vyzerala vychudnuta.
Moj je este ten klasicky typ, aby mala zadok a mal za co chytit, nie kost a koža 😃
@anonym_autor moj manzel ti odpoveda, ze nevie aka je idealna vaha. Je to o vyzore.
Ze nedavno videl video, kde zena chudla po 2 detoch a jemu sa teda viac pacila ako vyzerala predtym, lebo potom vyzerala vychudnuta.
Moj je este ten klasicky typ, aby mala zadok a mal za co chytit, nie kost a koža 😃
@anonym_6ccd3d známa začala tiež po 3 deťoch chudnúť, mala trošku bruško, väčšie prsia a zadok, Teraz vyzerá "strašne a staršie", má schudnutú tvár, prsia zmenili polohu smerom dole, keďže sa jej zmenšilo bruško a zadok má tiež menší, takže z profilu celé zle. Teraz sa snaží trošku nabrať váhu naspäť.
Ako sa hovorí, správny námorník sa radšej plavý na vlnách, ako by mal narážať na útesy.
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor mne raz jeden povedal, že žena nad 50kg je ako prasa... mala som vtedy 57kg, vyzerala ako kostra pri výške 180cm
@anonym_0cadb2 to mas to iste ako nazory poniektorych muzov, ze poriadna zena musi mat minimalne trojky prsia a vsetko mensie je nezenske. Kazdy ma svoje preferencie, su zeny, ktorym sa pacia stihli muzi.
@anonym_6ccd3d známa začala tiež po 3 deťoch chudnúť, mala trošku bruško, väčšie prsia a zadok, Teraz vyzerá "strašne a staršie", má schudnutú tvár, prsia zmenili polohu smerom dole, keďže sa jej zmenšilo bruško a zadok má tiež menší, takže z profilu celé zle. Teraz sa snaží trošku nabrať váhu naspäť.
Ako sa hovorí, správny námorník sa radšej plavý na vlnách, ako by mal narážať na útesy.
Ja by som tlsteho partnera tiez nechcela.
@anonym_a3fe55 ja mam pri tvojej vyske 55 kg. Mam normalnu postavu a neviem si predstavit mat tvoju vahu. Neviem si preddtavit ani 68 kil. Za mna velmi vela.
@anonym_7d4e30 presne
@anonym_0cadb2 radsej vyzerat stasie ako tučno.
Ja by som tlsteho partnera tiez nechcela.
@anonym_a3fe55 ja mam pri tvojej vyske 55 kg. Mam normalnu postavu a neviem si predstavit mat tvoju vahu. Neviem si preddtavit ani 68 kil. Za mna velmi vela.
@anonym_7d4e30 presne
@anonym_0cadb2 radsej vyzerat stasie ako tučno.
@anonym_019056 Mne sa síce tučné postavy nepáčia, ale je fakt, že spolu s kilami u viacerých žien z môjho okolia pri schudnutí odišla aj krása. Ostali vysušené, za rok zostarli o 10-15 rokov, koža na tvári aj tele ovädnutá a úplne to zmenilo výraz tváre výrazne k horšiemu.
@anonym_019056 Mne sa síce tučné postavy nepáčia, ale je fakt, že spolu s kilami u viacerých žien z môjho okolia pri schudnutí odišla aj krása. Ostali vysušené, za rok zostarli o 10-15 rokov, koža na tvári aj tele ovädnutá a úplne to zmenilo výraz tváre výrazne k horšiemu.
@anonym_1ea2f4 Pochopiteľné, ak už má prispôsobenú kožu, keď mala viacej kilo, ona sa nevráti ako guma naspäť, ale začne pôsobiť viacej vráskavo a staro.
@anonym_4495da kilo je stále len kilo.Objem je druhá vec
@anonym_32eee0 este raz si precitaj co som napisala ako prvy komentar alebo aj niekolko krat aby ti dosla pointa celej spravy. Vy tu niektori mate uzasnu vlastnost, vytrhnut jednu vec z celeho kontextu. Alebo si myslis, ze ak by neslo o objem tak by postava vyzerala inak pri svaloch a tuku? Jednoducho 1kg svalu nevyzera ako 1kg tuku ale tuk je objemnejsi teda, potrebujes ho "viac" ako svalu aby sa vahovo vyrovnal. Viem, ze je teplo ale aspon stipka rozmyslania by nezaskodila ani v takych horucavach.
@anonym_autor 175cm a 55kg. Keď má nad 60kg už vypadá jak keby mala nadváhu. Ale niektorí muži zas povedia že majú radi krv a mlieko resp. je za čo chytiť.
Ja mám podozrenie že si to len nahovárajú aby prekryli to, že na štíhlu nemajú, lebo tie si môžu vyberať. Alebo naozaj môže niekoho nadváha priťahovať? Môže to byť niekomu príťažlivé?
Pre mňa je ideálna žena taká, akú mám na profilovej fotke. Preto tam je, lebo sa mi páči.
@anonym_autor 175cm a 55kg. Keď má nad 60kg už vypadá jak keby mala nadváhu. Ale niektorí muži zas povedia že majú radi krv a mlieko resp. je za čo chytiť.
Ja mám podozrenie že si to len nahovárajú aby prekryli to, že na štíhlu nemajú, lebo tie si môžu vyberať. Alebo naozaj môže niekoho nadváha priťahovať? Môže to byť niekomu príťažlivé?
Pre mňa je ideálna žena taká, akú mám na profilovej fotke. Preto tam je, lebo sa mi páči.
Ano mas pravdu,je to presne tak.Ako pises.
Daj muzovi co hovori,ze miluje pribrate a ziadne ine,3 miliony euro,vilku z bazenom a lambo a nebude v nom vozit moletku,ale supermodelku.
Hned na 2 den.
@podvody To vazne je pre teba idealna zena ta na foto? Ako chapem kazdy ma iny vkus. Ale letiskova draha na hrudi a vyholene vlasy ma prekvapuje, ze sa nejakemu chlapovi paci.
@podvody Počkať, nie si ty náhodu náš vyberač kontajnerov a večný lovec žien ubenholfen?
Ano mas pravdu,je to presne tak.Ako pises.
Daj muzovi co hovori,ze miluje pribrate a ziadne ine,3 miliony euro,vilku z bazenom a lambo a nebude v nom vozit moletku,ale supermodelku.
Hned na 2 den.
@eugen777 a čo hovoríš na declana ricea? že nemá dosť peniazov? alebo muž ashley graham?
@podvody Počkať, nie si ty náhodu náš vyberač kontajnerov a večný lovec žien ubenholfen?
@anonym_1ea2f4 je to nepodarok aj podvody :D
Jeho nároky na ženy sú nekonečné a zároveň nemá čo ponúknuť okrem zápachu smetí.
@podvody Aha,jasné že si to ty, si krásne čitateĺný. V tvojom prípade je vtipné mať akékoĺvek požiadavky. Malo by ti stačiť, že má 🔸️a krvný obeh. Si debil a to nie je urážka, ale holý fakt a sám si veĺmi obézny a odpudivý.
@podvody To vazne je pre teba idealna zena ta na foto? Ako chapem kazdy ma iny vkus. Ale letiskova draha na hrudi a vyholene vlasy ma prekvapuje, ze sa nejakemu chlapovi paci.
@anonym_be230c ten vyholený účes nie, ale štíhle a dlhovlasé. Mne sa nepáčia obrovské prsia a zadok.

@eugen777 Toto ma zaujalo. Chápem tie návyky, disciplínu a zdravé telo. Ale naozaj by ti neprekážalo, že je hlúpa ako tágo?
@anonym_autor
@anonym_f36f42 vacsina zien, co sa chce nechat zivit, su hlupe ako tago .. Tak ako muz moc nenavyberas.