Aká je pre mužov ideálna váha žien?
Milí páni na MK, inšpirujem sa jednou diskusiou tu, kde chlap rozmýšľal nad rozvodom, lebo jeho žena pribrala. Čo je pre vás teda pri žene ešte akceptovateľná váha? Povezme štandardná žena, 170 cm, 35 rokov, slobodná a varianta po dvoch deťoch /ak to u vás zohráva úlohu/.
@anonym_autor
Výška -115
@anonym_autor
Väčšina sú tučné,a bohužiaľ vek.hranica sa stále posúva dole.
Hlavne teraz v lete,keď sú šunky vyvalené von,je to priam hrôzostrašné akoby ani nemali doma zrkadlo,a k tomu napichaná držka a umelé kozy.
Volačo s tým robte,lebo čochvíľa budete trt.ať 5.ligu.
Chcela si názor,tak sorry.
Česť výnimkám,ale je ich zúfalo málo.
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor preboha.... Mám 37, 170 a po dvoch deťoch budem vážiť menej ako pred prvým tehotenstvom. Najviac čo som v živote vazila bolo 65(v 35) a to som nosila Mko. Po prvom pôrode (hneď ako som prišla domov) som važila 52, vychudnutá kosť a koža, iba veľké prsia čo by asi mužom lichotilo a môj manžel hovoril že by som mala so sebou niečo robiť, lebo vyzerám nezdravo. Padali zo mňa ešte aj šaty z maturitného vecierka. Musela som meniť šatník, lebo na mne všetko viselo, nosila som XS až S. O 3 mesiace sa má narodiť druhé dieťa a vážim stále len 54. Stravujem sa normálne, nemám diagnostikovanú žiadnu poruchu metabolizmu a príjmu potravy. A najlepšie som sa cítila keď som važila 62. Bolo aj cici aj rici ani som nemala poruchy cyklu a keď sa žena dobre cíti, tak z nej vyžaruje nieco čo mužov priťahuje. Môžu sa aj ženy 150cm/200kg cítiť tak, z priťahujú niektorých mužov. Ale 60kg a hroch, s takým názorom si ženu tak skoro nenájde
Btw, toto som ja s váhou nad 60 kg. No len na okraj...
@anonym_autor aká si vysoká?
Nie je váha ako váha,pri 172 cm a 62 kg, si moja triedna na strednej škole zavolala moju mamu do školy , že sa jej zdá, že mám anorexiu🫣keď som sedela dlhšie , dávala som si pod zadok vankúš , keď som spala, tak zase medzi kolená. Mám veľké prsia a mala som ich pri akejkoľvek váhe... Váha je naozaj nič nehovoriaci údaj , možno centimetre majú väčšiu výpovednú hodnotu...
@anonym_1ea2f4 to pasuje lebo kamoška má presne 186cm a váži okolo 60-65 a je totál štíhla. Ale tak bavili sme sa že žena do 170cm by mala mať do 55-60kg maximum.
@podvody 😀 ja mam 190cm a 82kg. Necítim sa tucne 😀😀
@podvody 😀 ja mam 190cm a 82kg. Necítim sa tucne 😀😀
@gerrwie_girl máš krásne náušnice, vedela si o tom. Tak by malo byť že ak z výšky zoberieš 100 tak by si mala vážiť menej ako to číslo. V tvojom prípade je to dobré.
@anonym_4495da *sval nie je tazsi ako tuk.. inak suhlasim
@anonym_b64673
Ale je!
@biba_18 mne minule písal chlap, že nechce ženu, čo má viac ako 60 kg, že on nechce hrocha. Zasmiala som sa. Čo je teda pre muža akceptovateľné? Zatiaľ som tu mužský názor nečítala.
@anonym_autor
Výška v cm- 115
Žena nie je počítač ktorý vyberáš podľa parametrov, výkonu a ceny a keď ti prestane vyhovovať tak vymeníš za novší model.
Samozrejme má byť pekná a príťažlivá pre muža, ale brať vzhľad ako kritérium je povrchné, vzhľad sa časom zmení, všetci starneme. Dôležitejšie sú jej vlastnosti, ako sa správa a aké má životné hodnoty.
@anonym_98ccc6
Čo svet svetom stojí, prvý impulz bol,je a bude vždy vzhľad.
Ja mám 172 cm a váha mi behá 59-60 kg, raz v živote som mala 74 kg, a cítila som sa veľmi zle, fakt ako hroch. A nie nebola som tehotná, to obdobie nepočítam. Takže ...mne samej vadí, keď mam kilá navyše, zavadzaju mi
@anonym_6f671e tak ja mám 174 a mám 69 a rozhodne ako z koncentráku nevyzeram 😆
@anonym_c92d3d
69,to sa mi páči..

@anonym_autor
@anonym_autor Mám 177 cm , keby mám 69 kg vyzerám ako z koncentraku
@anonym_6f671e tak ja mám 174 a mám 69 a rozhodne ako z koncentráku nevyzeram 😆