Aká je skutočne dobrá svokra?
Aka je to dobra svokra (mama manzela)?
Taká,ktorá ťa berie za svoju,nezosmiešňuje ťa,zastane si aj teba ,aj syna.poradi, pomože.a jednoducho to tam cítiš ,že je to od srdca a nie je to pretvárka.niekedy sú svokry lepšie ako vlastne mamy.
Toho času by som veľmi ocenila keby neubližovala, (slovami aj skutkami) a nerobila prieky. Ale to už je minulosť, teraz nám už roky klud
Tazko povedat, pretoze niektore nevesty sa stazuju, ze sa svokry nestaraju, nezaujimaju, dalsie sa stazuju, ze sa moc staraju, moc zaujimaju. A tak by sme mohli pokracovat, takze asi by som to uzavrela tym co povedal moj byvaly kolega. Kvalita svokry je umerna kvadratu vzdialenosti
Moja 🥰
@stankadu ano? A preco?
Taka čo ti pomôže, má ťa rada, ale nemudruje za každú cenu a neočakáva, že budeš robiť podľa nej, lebo "má viac skúsenosti"
Ma tá rada nejde proti tebe pomôže ti s deťmi
Musím priznať,že mám skvelú svokru,ktorá sa o mňa stará ozaj s láskou. A verím,že až sa narodí bábätko tak nám bude obom pomáhať. Ona je síce taká uzavretejsia ale obaja aj so svokrom má veľmi ľúbia aj keď to nepovedia priamo. Veľmi nám pomáhajú aj keď teda ja som od ich syna staršia rešpektujú moje nazory
Aj moja je super.
Tchýne a uzení jsou nejlepší studení.
Za mna taka co sa nestara, ked sa nespýtam, ze potrebujem poradit, co skvele vari na obed a ked ides od nej, tak este zabali aby som nemusela varit veceru. Chodime raz do mesiaca. Taka co ked sa postazujem na jej syna, tak mu potom zavola a spravi s nim poriadky 🤣🤣🤣 . Taka ku ktorej deti idu radi a vzdy sa tesia, ze tam mozu prespat. Na druhu stranu ako nevesta ju nezaťažujem detmi, ma ich asi tak 2-3x do roka na 2-3 noci, ked si ich vypyta alebo deti k nej, nenosíme jej deti chore aby sa nenakazila, vzdy ked sme tam, tak sa jej spytam s cim jej pomozem a po obede si pokecame ako sa ma a tak. Vzdy ked pride k nam, ze je v meste, tak si dame kavicku a rozprávame sa co nove, Cize sa jej venujem. Cize dufam, ze ako je dobra svokra mne mna, som ja dobra nevesta pre nu.
Skoro ako druhá mama 🤗
Čo ti ja viem, nechutnala som
@tetapetra 😆👍
tá moja. mama môjho manžela je úplne úžasná žena, je láskavá, ochotná, príjemná, vtipná, obetavá, je mi neskutočnou psychickou podporou. stretávame sa 3-4x týždenne (chodí po práci za svojou vnučkou) a obe sa na to vždy veľmi tešíme. sadli sme si od kedy nás manžel zoznámil. ale že ako riť na šerbeľ. ❤️
Ktorá ťa má rada,nerobí ti úmyselne ani nijako inak zle,pomáha Vám a rešpektuje ťa. Vždy keď treba si vzájomne pomahate.
Sú aj dobré svokry. Ja takú mám 🙏
Taká, ktorá sa stará keď treba a nestará keď netreba
Taka ktora si uvedomuje že aj ona raz bola mlada, neskusená, vyplašena a nevedela hned všetkobo vareni, upratovaní, manzelstve a vychove detí. Proste necha Ta žit si svoj zivot, nedava nevyžiadane rady, a keď potrebuješ a povieš si o to, vie pomôcť.
Moja je brutálna, úplne super. Nikdy som ju nevidela, ani nepočula 😀
Moja 🙋♀️
Miluje vnucata, nema problem byt s nimi, vzdy chyti stranu mne 🤣 vieme pokecat, navari, napecie… a aj ked sa nie vzdy zhodneme (lebo vsak generacny rozdiel velky), tak z toho nerobime kovbojku, ale sa zasmejeme…
Moja je super. Najprv sme mali nezhody, ale veľmi sme sa porozprávali, vyklopila som jej čo ma bolí, na tom ako sa ku mne správa a už bolo len na nás, ako sa k tomu postavíme. Či nás to ešte viac popudí alebo priblíži. A priblížilo. Dá sa s ňou pokecať, miluje svoje vnúčatá, nerobí rozdiely, je starostlivá. Teraz je preč a domov chodí len 2x do roka a ja som s ňou viac v kontakte ako jej syn. Tykáme si už dlho a máme, dá sa povedať, priateľský vzťah.

každému je niečo iné dobré…