icon

Aké je vhodné vekové rozmedzie partnerky pre muža?

11. nov 2025

Pre 52 rocneho chlapa a pre 46 rocneho chlapa, ake vekove rozmedzie partneriek by ste odporucali? Medzi nimi je iba 6 rokov ako sa to odrazi v tom, co myslite, ze je dobre pre nch .... alebo ako je to u vas ak to mate podobne?

ifava
11. nov 2025

Myslim si, ze tu budes mat skor take odpovede, ze vek nehra rolu 🙂 V takomto veku je to uz o inom, ved nemaju 20, ze by ten vekovy rozdiel bol nejak citit. 😉

anonym_cd4fb8
11. nov 2025

Tak ono to veľmi závisí, čo od partnerky očakávajú. Chce 46 ročný mať deti a založiť si rodinu? Hľadajú obaja ženy s už väčšími deťmi, alebo môžu mať aj malé deti? Pre mňa osobne je pre 46r vekové rozpätie (38-48r) a pre toho 52r ( 42-50r).

anonym_4bbc1e
11. nov 2025

muž má 45r ja mám 35r s teda vek u nás nehral rolu
máme rovnaké priority a pohlad na náš spoločný život

veklipo
11. nov 2025

Ja som o rok starsia od manzela. Tahame to spolu uz 18r, 15r manzelia. Podla mna neexistuje spravny vek, ale spravny clovek.

autor
11. nov 2025

Skuste si ale predstavit ze 52 a 46 je vek pri ktorom vztah ma iba zacat u oboch. Deti uz urcite nie. Kolko rocne by ste si "trufali" do vztahu s nimi?

anonym_1e2d27
11. nov 2025

tak ja mám 39 a partner 47 necítim medzi nami ziadny vekový rozdiel

vevebono
11. nov 2025

Nezáleží na veku, ale na prioritách, očakávaniach. Napr moja matka si v 50tke našla 60tnika, tvári sa, ze je šťastná. Ja mam muža o 3 roky mladšieho odomna a zatial nam to funguje. Takze zisťovať nejaky vhodný vek mi pride divné. Ked mi je s niekym fajn, neriešim, kedy sa narodil. Dôležité je, aby si cítil to, čo cítiť máš, ked s niekym si

huxy
11. nov 2025

Ak by išlo o mňa osobne, muž starší max.o 5 rokov. Vekové rozdiely 10 a viac sú pre mňa nie. Ale každý nech si vyberie sám.

anonym_79b0dd
11. nov 2025
@anonym_autor

Skuste si ale predstavit ze 52 a 46 je vek pri ktorom vztah ma iba zacat u oboch. Deti uz urcite nie. Kolko rocne by ste si "trufali" do vztahu s nimi?

@anonym_autor v tom veku by som určite nechcela žiadny vzťah, keby sa môjmu manželstvu niečo stalo, už stacilo😅

anonym_a9507d
11. nov 2025

Poznam 24 rocnu krasnu a 52 rocneho a ona je donho blazon stastna, v posteli jej vyhovuje a je gentleman. O tom ze je stastny on asi bez reci.

7miriam77
11. nov 2025

Podľa mňa Max 8 ročný rozdiel,takže pre 46 ročného 38-46 ročná a pre toho druhého 44-52 ročná.

anonym_137571
11. nov 2025

Aj 30 ročný vekový rozdiel je ok, keď sa dvaja ľúbia.

sevrin
11. nov 2025

Ako bolo napísané vyššie, záleží na prioritách a očakávaniach. A treba to brať aj z toho uhlu, že dnešní ľudia 50-60 roční už nie sú takí ako pred 50 rokmi, keď stáli jednou nohou v hrobe. Ten priemerný vek vitálneho žitia sa výrazne posunul vyššie, čo dáva nové možnosti.

anonym_3bf87b
11. nov 2025

Ideal zena 3-4 roky mladsia, do tých 5 rokov, žiaden rozdiel 10-15-20 rokov by som nikdy nechcela.Hlavne v starobe je to citit

kiki68
11. nov 2025

Za mna Max 3-4 roky. Viac je uz velmi otazne

zuzanka.zuzu
11. nov 2025

ktorý je bohatší? ktorý má väčšieho vtáka a lepšiu výdrž?

morpheuss
11. nov 2025
@zuzanka.zuzu

ktorý je bohatší? ktorý má väčšieho vtáka a lepšiu výdrž?

@zuzanka.zuzu keď boh delil talenty, prišiel za mnou a ponúkol mi, že si môžem vybrať 2 talenty z týchto troch: byť bohatý, mať veľkého vtáka, mať dlhú výdrž...
Nechám na tvojej fantázii, ktoré som si vybral 😉

anonym_9aa79a
11. nov 2025
@morpheuss

@zuzanka.zuzu keď boh delil talenty, prišiel za mnou a ponúkol mi, že si môžem vybrať 2 talenty z týchto troch: byť bohatý, mať veľkého vtáka, mať dlhú výdrž...
Nechám na tvojej fantázii, ktoré som si vybral 😉

@morpheuss no, neviem, ktoré z tohto sú talenty, ale iné som chcela. Mať veľkého vtáka-to si asi len muži myslia, že to je to, po čom žena túži. Nie!!! Príliš veľký môže bolieť, nie každá je stavaná na to.

klotildabazarik
11. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor hlavne taka zena co uz nechce deti kludne 35-45

janickacrazy
11. nov 2025

@anonym_autor poznám pár, kde muž má 55 a žena 19, takže v podstate je možný akýkoľvek rozdiel, hlavne, že im to vyhovuje

anonym_19c926
15. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mám "partnera" ktorý má 55 rokov, je starší o 9 rokov. V niektorých veciach máme rozdielne názory na život, možno aj tým že on 8 ročne vnúča a ja 9 ročne dieťa