icon

Aké kvality si muži cenia u žien?

17. júl 2025

Čaute. Čo ste vedeli svojmu mužovi ponúknuť? Aké kvality? Čo si na vás cení? Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil. Som otvorená tolerantná chápava viem človeka vypočuť. Poskytnúť oporu. Som iniciatívna co sa dovoleniek a výletov týka. Rada sa ujmem organizácie väčšinou teda chlapi neradi toto riešia 😃

Strana
z4
hama007
Autor odpoveď zmazal
adrianajozko
22. júl 2025
@helenbozka

@adrianajozko pekne napísané... Teraz budem citovať manželovu sesternicu: " jedno dieťa, žiadne dieťa." Neprikladala som tomu význam, kým sa nám nenarodili druhé dieťa... Už to chápem. Mať už"odrastené " samostatné dieťa (6 rokov) je skutočne krásne a pokojné. Riešite iba čo v škôlke/škole a pod. My máme takmer 8 ročnú dcéru (je s ňou sranda, aj duchaplná diskusia...) a k tomu máme 5 mesačné dieťa - opäť sme "v tom" kolotoči. A zmanažovať aktuálne počas prázdnin a horúčav obe je záhul... Ale to sme odbočili od témy, ktorá tu je hlavná - čo si muži cenia na ženách 😉

@helenbozka ano a práve to si manžel cení na mne že som zostala doma a starám sa o bežné veci a on si kľudne chodí do práce

anonym_37ec48
22. júl 2025
@zuzanka.zuzu

@slovakboy nechcela by som nedravého, ja som celkovo aj perverzáčka čiže som si hľadala k sebe príťažlivého 🤷 potrebujem muža ktorý má zvládne. ja takého zvládnem

@zuzanka.zuzu silná a sebavedomá žena potrebuje silného muža.Ja som dominantná a muž ustúpi musím sa kontrolovať nech s ním nezametam😝

mooonika1975
22. júl 2025
@anonym_autor

@ha_ha veru nie je 🤣 sú ženy čo sú doma a okrem varenia nevedia nič. Materská po materskej len aby nemusela do roboty

@anonym_autor pozor, toto absolútne nie je o materských, to je o človeku, ja som bola “domáca pani” 9 rokov popri deťoch, všetko robím sama , muž nevie či, teda ani nevedel, nič, ale ostalo to tak. Bol na tyzdnovkach. Od výletov, po kúpu spotrebičov, deti krúžky školy, vseeeeeeetko ja. On len chodi do prace. Ale takého som ho už “ prevzala” .

Strana
z4