icon

Aké kvality si muži cenia u žien?

17. júl 2025

Čaute. Čo ste vedeli svojmu mužovi ponúknuť? Aké kvality? Čo si na vás cení? Ja som trebárs plne sebestačna netreba ma živiť viem si všetko vybaviť sama netreba mi aby muž so mnou všade chodil. Som otvorená tolerantná chápava viem človeka vypočuť. Poskytnúť oporu. Som iniciatívna co sa dovoleniek a výletov týka. Rada sa ujmem organizácie väčšinou teda chlapi neradi toto riešia 😃

zuzanockamt
17. júl 2025
@anonym_4cd53b

@zuzanka.zuzu to, čo si napísala, by si mala prečítať každá žena pred vstupom do partnerakého zväzku. Prečítať a zapamätať si to. Netvrdím, že je to absolútne najlepší návod na šťastný vzťah, to vôbec nie, ale keby si ženy vážila viac samé seba, nevznikala by ti kopa ymutných tém

@anonym_4cd53b To teda nie extra návod. Pre taký šedý priemer možno. Viac nepotrebujú.

kaca222
17. júl 2025
@terezka1947

@anonym_4cd53b mňa to nejako neoslovilo...nemyslím,že takýto typ ženy si váži samu seba. Je skrátka manipulativny a defacto aj nešťastný.
Ale beriem,lebo niektorým mužom stačí byť teatrálne chválenym,mať ženu na reprezentáciu a mať sex na všetky možné spôsoby. A tešiť sa,že je moja žena príťažlivá. No a v kútiku duše závidia tým ostatným 😀
Tým pádom si vyhovujú obe strany.

@terezka1947 a ja som si myslela, že je to troll 😃

minilla
17. júl 2025

Si samostatna, sebestacna, netreba ta zivit, vsetko zvladnes sama = si vo velmi silnej muzskej energii. Tak ta vnima aj tvoj ex. A teraz si predstav, ze tie gyne problemy, ktore si riesila ta na dlhsiu dobu vyradili “z hry”. A zrazu sa v tebe ozyva zenskost, zranitelnost a potreba dat telu cas, aby sa zahojilo. Lenze na toto tvoj muz nebol nauceny. On bol nauceny, ze ved predsa ty VSETKO zvladnes. Boli ta to sice, ale ved ty zatnes zuby a vydrzis. On v tebe vidi toho”muza” - silneho a sebestacneho. Nie “zranenu kvetinku”, ktorou realne po 2 operaciach si. Pretoze tu zranitelnost si mu nikdy neukazala. Preto mu bolo zvlastne, ze zrazu od neho cakas sucit a pochopenie. Ved si predsa silna, vsetko vydrzis. Zacat preto treba od seba. Co a ako svetu komunikujem a ako chcem, aby ma videli a nasledne chapali.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_4cd53b
17. júl 2025
@ha_ha

@anonym_4cd53b Ty si chlap, však?

@ha_ha nie, som žena a som ňou rada. Teraz som sa pýtala muža, čo na mne oceňuje. Najprv zavalil, že sviečkovú a parené buchty 😝, ale potom vážne, že to, že sa aj po toľkých rokoch spolu dokážeme hodiny rozprávať, smiať, milovať. že ho beriem od začiatku vzťahu takého, aký je, aj s jeho chybami. Povedala som mu, že som toho čakala viac, ale samozrejme, zo žartu a takto sa doťahujeme stále

anonym_4cd53b
17. júl 2025
@zuzanockamt

@anonym_4cd53b To teda nie extra návod. Pre taký šedý priemer možno. Viac nepotrebujú.

@zuzanockamt bohužiaľ pre minimálne polovicu MK by mal byť, veď vidíš, kde sa niektoré ženy nechajú zahnať 😢

pralinka25
17. júl 2025

nadherne na tychto otazkach na to co chcu muzi je to ze ked sa teda muzi vyjadria je to zhejtovane neprijate a zeny to vedia lepsie!
muzi vnimaju veci inak ako zeny a to je proste fakt. len ani za boha si to ani jedna strana nevie pripustit.
inak uprimne ja osobne nepoznam jedineho chlapa a vlastne ani zenu kto by sa zamiloval do hore uvedeneho. ano je to pre zivot dolezite a za mna teda aj vsetko samozrejme aby bol jedinec zivotaschopny ale nic z toho nie je to co vyvola v niekom motyliky. toto su dolezite veci pre sameho seba hlavne.
mozes ponukat ako na trhu s bielym masom co len chces ale chlap si aj tak vyberie zensku co v nom vyvola ten spravny pocit. ano su urcite taki pragmatici racionalisti mozno na nejakom spektre kto proste chce mat doma toto ale je toho pomenej. otazne je ci ty takeho chlapa hladas.
za mna z mojich skusenosti (svojho casu som mala velmi vela kamaratov a napadnikov) vsetci leteli na tu hravost, zenskost, istu formu zranitelnosti, vtip, ziadne drama queen, pohodovost.
a je tu o tom milion tem fakt ze kvantum ako zena doma urobi vseko mozne je vsetkym co si vieme predstavit a aj tak si najde milenku (a aj opacne). takze nejde o tu bezhranicnu samostatnost, dokonalost, IQ milion, iniciativu. ono to niekedy vie byt dokonca aj celkom otravne.
ale povedzme si narovinu kazdy z nas sa chce citit ziadany, potrebny, oceneny ked niekomu budes furt prekladat ako ty vsetko sama a on je pre teba len akysi doplnok malo koho to pritiahne. tym nechcem povedat ze mas byt neschopna ale mozno to proste tak neprezentuj.

kiki68
17. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub myslim, ze by v pohode prezil ( vie varit), ale to by som na seba nedopustila ja ( bavi ma varenie aj sex) 😂😂😂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ejmi25
19. júl 2025
@anonym_autor

@ha_ha veru nie je 🤣 sú ženy čo sú doma a okrem varenia nevedia nič. Materská po materskej len aby nemusela do roboty

@anonym_autor niektoré ani varit nevedia a majú u mužov úspech ked to sledujem v praci žena nevie varit ,všetko robi mama zanu a hociktorý muz jej zobe z ruky.Napriklad ja si neviem predstaviť ist do obchodu a zavolať chlapovi nie manžel orid mi kúpiť topanky!by som sa prepadla pod zem..Zisťujem, ze muži skôr chcú ženy nie sebestačne ,ale hlúpe.

procrastique
19. júl 2025

Ja mám muža, úplnú alfu.
Zbalila som ho na to, že ja som úplne rovnaká ako on, že mám drive. Vyhovuje mu/nám, že sa podporujeme vo výkonoch, že sa ťaháme navzájom, že sa nedávame do role jeden je buržoj a druhý chudák.

anonym_34fa45
21. júl 2025

@anonym_autor netuším a ani ma to moc nezaujíma 😁. Viem čo si ja na sebe cením, to mi stačí 😉. PS: tiež som bola ako ty, až kým som pri 3 deťoch skoro nevyhorela a zmenila sa na uvrešťanú harpyu, a muž prekvapený, že čo sa deje, kedy nastala tá zmena...? Takže len bacha na vlastné hranice, nestrať sa v tej sebestačnosti a organizácii všetkého, hlavne keď budete mať rodinu (ak máš priateľa).

gerrwie_girl
21. júl 2025

Ja myslim ze chlapi nepotrebujú aby žena bola ako muž. Muži chcú ženu, ktorá bude láskavá, chapava, ktorá má rada sex a bude hlavne dobrou matkou jeho deti. A samozrejme muza potrebuje lebo muz sa chce citit ako hlava rodiny. Nie ako pomocná sila. Stačí? 😀

saxalendra
21. júl 2025
@anonym_autor

@ha_ha veru nie je 🤣 sú ženy čo sú doma a okrem varenia nevedia nič. Materská po materskej len aby nemusela do roboty

@anonym_autor
prepáč, ale takto súdiť ženy na materskej doma, že sa im nechce do práce???
ja som doma skoro 22 rokov. Aj popri reťazových materských som pracovala z domu na dohodu. Urobila som si doktorát. Mám na starosti celú domácnosť a logistiku okolo detí. Škola, škôlka, ZUŠ, krúžky, nákupy, výlety. Vieš ty, čo je vôbec organizovať veci a riešiť XY situácii vo veľkej rodine. Ešte som aj otca dochovala, profesionálne som mu ošetrovala nekrózu, tracheostomiu a kateter. Veď ja som v práci 24/7, akurát že "home office".

helenbozka
21. júl 2025

@anonym_autor každému vyhovuje niečo iné. Niekto chce byť pánom tvorstva a iný zase chce byť vedený. Všeobecne platí, že ak sa žena ani neusmeje, tak žiaden chlap zo seba nebude robiť šaška do nekonečna.

autor
21. júl 2025
@saxalendra

@anonym_autor
ja som doma skoro 22 rokov. Aj popri reťazových materských som pracovala z domu na dohodu. Urobila som si doktorát. Mám na starosti celú domácnosť a logistiku okolo detí. Škola, škôlka, ZUŠ, krúžky, nákupy, výlety. Vieš ty, čo je vôbec organizovať veci a riešiť XY situácii vo veľkej rodine. Ešte som aj otca dochovala, profesionálne som mu ošetrovala nekrózu, tracheostomiu a kateter. Veď ja som v práci 24/7, akurát že "home office".

@saxalendra myslela som iný typ žien. Kolegova je doma na materskej deviaty rok. On 2 práce chodí ešte na nákupy chodí na poštu platiť šeky všetko vybavuje a ešte po robote keď náhodou ma voľno berie deti on lebo ona nevyjde z domu von ako je rok dlhý. Nie nestará sa o chorých rodičov nemá postihnuté dieťa a ešte keď ma na neho nervy tak mu ani nenavari. Sa čudujem mužom ze ešte majú chuť živiť takú ženu čo nemá snahy ani záujem o nič. Aj keby neviem aký dobrý sex spolu mali. Chlap nemá ešte ani 30 a je strhany ze až strach

lenkakravcova
21. júl 2025
@anonym_autor

@saxalendra myslela som iný typ žien. Kolegova je doma na materskej deviaty rok. On 2 práce chodí ešte na nákupy chodí na poštu platiť šeky všetko vybavuje a ešte po robote keď náhodou ma voľno berie deti on lebo ona nevyjde z domu von ako je rok dlhý. Nie nestará sa o chorých rodičov nemá postihnuté dieťa a ešte keď ma na neho nervy tak mu ani nenavari. Sa čudujem mužom ze ešte majú chuť živiť takú ženu čo nemá snahy ani záujem o nič. Aj keby neviem aký dobrý sex spolu mali. Chlap nemá ešte ani 30 a je strhany ze až strach

@anonym_autor autorka a ty si vieš predstaviť mať 3 deti a zmanazovat ich? 🙂
Lebo ono je ľahké súdiť a kydať na ženy čo sú doma na materskej. Je to jednoduché posudzovať, keď dieťa nemáš alebo máš jedno. Skús mať tri štyri deti. A potom súď. Lebo zmáknúť toľko detí je samé o sebe plný pracovný úväzok. Nie je to sedenie na zadku. Už len raňajky a desiaty budeš robiť minimálne pol hodiny len deťom.
Pre predstavu - som 8. rok na materskej. Vstavané o 6.00, idem spať o 22.00. v noci ešte dojčím. A celý deň stále niečo robím. Každý deň jedna dve práčky, variť, pratať, detom zabezpečiť hygienu, teraz v lete nejaký program..

A áno, presne toto muži chcú. Kľudne ženu čo sedí doma na zadku. Ale takú, ktorá sa postará o ich spoločné deti a ktorá tie deti vôbec chce mať.

anonym_ce4639
21. júl 2025
@lenkakravcova

@anonym_autor autorka a ty si vieš predstaviť mať 3 deti a zmanazovat ich? 🙂
Lebo ono je ľahké súdiť a kydať na ženy čo sú doma na materskej. Je to jednoduché posudzovať, keď dieťa nemáš alebo máš jedno. Skús mať tri štyri deti. A potom súď. Lebo zmáknúť toľko detí je samé o sebe plný pracovný úväzok. Nie je to sedenie na zadku. Už len raňajky a desiaty budeš robiť minimálne pol hodiny len deťom.
Pre predstavu - som 8. rok na materskej. Vstavané o 6.00, idem spať o 22.00. v noci ešte dojčím. A celý deň stále niečo robím. Každý deň jedna dve práčky, variť, pratať, detom zabezpečiť hygienu, teraz v lete nejaký program..

A áno, presne toto muži chcú. Kľudne ženu čo sedí doma na zadku. Ale takú, ktorá sa postará o ich spoločné deti a ktorá tie deti vôbec chce mať.

@lenkakravcova a to sa chvalis alebo stazujes ze sa vies postarat o vlastne deti? Omg nonsens toto.

lenkakravcova
21. júl 2025
@anonym_ce4639

@lenkakravcova a to sa chvalis alebo stazujes ze sa vies postarat o vlastne deti? Omg nonsens toto.

@anonym_ce4639 skôr chválim 🙂 pretože toto si muž cení.

anonym_572000
21. júl 2025
@saxalendra

@anonym_autor

@saxalendra ja som si rozklikla váš profil a pri predstave byť 12 krát tehotná ma chytá PTSD 🥲. Týmto klobúk dole a je to pre mna neuveriteľné

adrianajozko
Autor odpoveď zmazal
helenbozka
21. júl 2025
@adrianajozko
Odpoveď bola zmazaná

@adrianajozko pekne napísané... Teraz budem citovať manželovu sesternicu: " jedno dieťa, žiadne dieťa." Neprikladala som tomu význam, kým sa nám nenarodili druhé dieťa... Už to chápem. Mať už"odrastené " samostatné dieťa (6 rokov) je skutočne krásne a pokojné. Riešite iba čo v škôlke/škole a pod. My máme takmer 8 ročnú dcéru (je s ňou sranda, aj duchaplná diskusia...) a k tomu máme 5 mesačné dieťa - opäť sme "v tom" kolotoči. A zmanažovať aktuálne počas prázdnin a horúčav obe je záhul... Ale to sme odbočili od témy, ktorá tu je hlavná - čo si muži cenia na ženách 😉

anonym_e9ae77
21. júl 2025

Podľa toho čo si napísala, možno tie tvoje kvality nelákajú ohľaduplného muža, taký čo by bol chápavý ale presne takého egocentrika... Ja môjmu mužovi ponúkam ženu do voza aj do koča. Keď treba postarám sa ja o neho a zase naopak, keď treba stará sa o mňa on, takisto som nerobila ani všetky veci okolo dieťaťa, pretože aj on je otec a je úžasný otec, žiadne také, že ja to spravím a spravím to lepšie...sme spolu 11 rokov, z toho 10 rokov manželia

katrin21
21. júl 2025

@anonym_autor za mna samostatna a sebestacna az moc casom chlapa odradi...akoze nemas byt seda mysla v kute , ale chlap potrebuje mat pocit,ze zabezpecuje rodinu a nie ze zena o vsetkom rozhodne pomaly aj za neho...aj ked casom to tak konci🤣.
Za mna sa muzom paci, ked je zena zenou, ked ma nieco v hlave, vie jazyky nejake alebo hra na nejakom nastroji ( by ste sa divili,ale fakt), vie si sama poradit v urcitych situaciach, ale inak sa rada na neho spolahne.
Ked sa o seba stara, ale nie umela barbina. Ked vie varit chutne a robi dom domovom....
Muz ma tiez prilozit ruku k dielu, ci uz pri detoch sa vediet postarat ,alebo nieco spravit, uvarit.. ideal obcas splocne.

slovakboy
21. júl 2025

@anonym_autor krásna téma. Veď ty si vynikajúca potencionalna partnerka pre väčšinu mužov. Si samostatná, otvorená, tolerantná. Poskytne mužovi oporu, vybavia dovolenku čo nie všetci muži vedia. Možno ak natrafia na takého čo je ešte viac iniciatívny, nebojuješ s ním o svoj názor? Ale vravíš, že si chapajuca a tolerantná tak asi nie. A čo ešte muži milujú?
1. Keď ho podporuješ v jeho snahách, projektoch, iniciatívach, záľubách. Nemusíš ho okato vychvaľovať ale buď jeho fanynkou.
2. Keď sa zaujímaš o neho, čo robí, ako mu je, si v jeho svete. Keď ho povzbudíš ak sa mu nedarí, to je skvelá vec od ženy.
3. Keď si pokojná a nedramatizuješ malé problémy. Nie si histerická. Rád sa potom k tebe každý deň vracia, lebo má pri tebe pokoj.
4. Keď sa vieš na sebe zasmiať, máš zmysel pre humor. Nie furt he he he a chi chi chi ale občas nejaké vtipné okomentovanie situácie, ľudí, udalostí.
5. Zdá sa že si vyrovnaná a vieš dávať. To je príťažlivé. Ale musíš to mat spojené s vlastnou hodnotou a hranicami. Vedieť povedať aj nie.

slovakboy
21. júl 2025
@minilla

Si samostatna, sebestacna, netreba ta zivit, vsetko zvladnes sama = si vo velmi silnej muzskej energii. Tak ta vnima aj tvoj ex. A teraz si predstav, ze tie gyne problemy, ktore si riesila ta na dlhsiu dobu vyradili “z hry”. A zrazu sa v tebe ozyva zenskost, zranitelnost a potreba dat telu cas, aby sa zahojilo. Lenze na toto tvoj muz nebol nauceny. On bol nauceny, ze ved predsa ty VSETKO zvladnes. Boli ta to sice, ale ved ty zatnes zuby a vydrzis. On v tebe vidi toho”muza” - silneho a sebestacneho. Nie “zranenu kvetinku”, ktorou realne po 2 operaciach si. Pretoze tu zranitelnost si mu nikdy neukazala. Preto mu bolo zvlastne, ze zrazu od neho cakas sucit a pochopenie. Ved si predsa silna, vsetko vydrzis. Zacat preto treba od seba. Co a ako svetu komunikujem a ako chcem, aby ma videli a nasledne chapali.

@minilla z časti s tebou súhlasím, ale to nemusí byť jej problém, ale jeho. Ak je pasívny a žiarli na silnú ženu, je slaboch a mal by si hľadať kvetinku. Ale máš pravdu. Ja by som tiež nechcel veľmi aktívnu ženu a akčnú. Nedokázal by som s ňou držať krok. Som slaboch? No ak dám zámienku rozchodu, že ona je “chlap” tak som. Ak si jednoducho priznám, že na ňu nemám a potrebujem pokojnejší život, tak je to férové jednanie. Máziková je akčné delo. Hrôza. Ale má nemeckého “ťuťka”. V porovnaní s ňou. Rozumejú si? Áno. Lebo ona prijala jeho neakčnosť a on jej akčnosť a extrovertnosť. Aj taká môže byť úspešná cesta vzťahu. Preto ja tvrdím, prijatie seba a partnera aj s našimi nedokonalostami a dokonca aj prijatie momentálne nedokonalého vzťahu je pomáhajúce pri jeho budovaní. Ostré kamene sa musia obrúsiť, kompromisy, obeta, ústupky. Samozrejme vždy rešpektovať svoje hranice a vedieť sa zastať seba samej. Další dobrý bod je vnímať druhého potreby ako tie svoje. Prijať rolu služobníka ale nie roku sluhu a otroka. To sú tie ženy do voza aj do koča, ktorá reprezentuje svojou ženskosťou a súčasne vie navariť.

gerrwie_girl
21. júl 2025
@anonym_ce4639

@anonym_69d245 ale prosim ta netrep. Co z toho co napisal je znakom kurvy?

@anonym_ce4639 to som tiez nepochopila ze co toto ma spoločne s kurvou? 😀

slovakboy
21. júl 2025
@zuzanka.zuzu

čo ponúkam? doma som kurva, mám kadejaké sex.hračky, som ochotná kadečo vyskúšať, baví ma fajčiť a som v tom fakt dobrá. asi ešte nikdy som na rande neplatila, rada si nechám zaplatiť, otvoriť dvere, odniesť nákup, doma sa ani nechytim technických veci aj keby mám na to pokazené pozerať 2 mesiace. keď to muž opraví tak chválim. chválim dosť často za hocičo. mám dosť svojich peňazí takže svoj nadštandard a svoje rozmary si platím sama. rovnako tak mám svoj program takže muž má dosť času po prvé byť sám a po druhé premýšľať kde som a prečo som išla v podväzkoch 😜 som nekonfliktná vo vzťahu, tolerantná a dosť sa viem prispôsobiť (samozrejme len pri veciach na ktorých mne až tak nezáleží, ale chlapovi to "predám" tak že mi ruky-nohy bozkáva za vďaku že je po "jeho" 😜). zväčša mám dobrú náladu ale keď už kričím tak obvykle z toho niečo pre seba vytrieskam 😜 a milión iného 🤷 podľa mňa som vhodná pre väčšinu mužov ale ja by som o 99% tých "pokladov" čo doma ženy majú nezakopla ani pohľadom 😁

@zuzanka.zuzu toto je skvelá vec. Pozor nie všetci muži sú takí draví do sexu a môže ich to vyplašiť, budú sa ostýchať nebodaj sa bude cítiť menejcenný a začne ťa obviňovať, alebo žiarliť. Beriem, že toto nie sú jediné tvoje kvality. Lebo ak áno, po bujarom sexe môže prísť zistenie, že je medzi nami prázdno. Poznal som také prípady, že napriek úžasnej chémii im to nevyšlo. Ale vedieť hrať rolu ku.. v intímnych chvíľach je pre veľa mužov príťažlivé a vedia si to uprimne vážiť.

zuzanka.zuzu
21. júl 2025
@slovakboy

@zuzanka.zuzu toto je skvelá vec. Pozor nie všetci muži sú takí draví do sexu a môže ich to vyplašiť, budú sa ostýchať nebodaj sa bude cítiť menejcenný a začne ťa obviňovať, alebo žiarliť. Beriem, že toto nie sú jediné tvoje kvality. Lebo ak áno, po bujarom sexe môže prísť zistenie, že je medzi nami prázdno. Poznal som také prípady, že napriek úžasnej chémii im to nevyšlo. Ale vedieť hrať rolu ku.. v intímnych chvíľach je pre veľa mužov príťažlivé a vedia si to uprimne vážiť.

@slovakboy nechcela by som nedravého, ja som celkovo aj perverzáčka čiže som si hľadala k sebe príťažlivého 🤷 potrebujem muža ktorý má zvládne. ja takého zvládnem

anonym_24fc9e
21. júl 2025

Co som ponukla mojmu manzelovi? To co chce a po com tuzi kazdy muz- mat
- v kuchyni gazdinku
- v posteli stetku
- v spolocnosti dámu
😉🤛