Aké partnerky hľadajú rozvedení muži vo veku 40-50 rokov?
Myslím to tak, či preferujú mladšie alebo rovesníčky, či s deťmi alebo bez detí a chcú ešte založiť novú rodinu? Prosím len odpovede mužov alebo žien, ktorým to reálne nejaký muž povedal. Nie že si to niekto domyslí a napíše to ako fakt...
@anonym_autor no ja ako 30 ročná by som sa určite nezavesila na krk rozvedemu, 40-50 ročnému chlapovi s deťmi.
Samozrejme že v tomto veku si chlapi hľadajú chrumkavé 30tnicky ktoré už majú aj kus rozunu v hlave. Aj mňa chceli už takýto.
Moj partner, vdovec, 43, tri pubertálne deti. Rozhodne už dalšie deti nechce. Chcel rovesnicku. Tridsiatnicka je už ina generacia.
Exmanželovi je vek ukradnuty, mal už staršiu aj mladšiu. Rodinu už určite zakladat nechce. Ked spoznal mna, mal 28, 1 dieta a rodinu este chcel zakladat.
Randila som dost, nestretla som sa s otcom 40+, ktory by sa hrnul do dalšieho dieťata. Tito chlapi chcu už vacsinou klud a pohodu, nie plienky a kocik.
To je taká otázka...každému vyhovuje niečo iné. Niekto chce mladú slobodnú, niekto seberovnú. Tak isto ako žena, niektorá má rada starších, iná rovesníkov.
Mne to síce nik nepovedal, lebo by to bolo aj tak zovšeobecnenie. Ale môj ex bol môj rovesník, rozvedený s 2 deťmi a ja som bola tiež rozvedená s 1 dieťaťom. Po rozchode si našiel mladicu, slobodnú, bezdetnú, ktorej by mohol byť takmer otcom. Takže 🤷
@anonym_autor Poznám takého v tomto vekovom rozmedzí, ktorý má deti z prvého manželstva, pričom už má novú manželku, druhú, tá má asi 20 rokov a s ňou si založil svoju novú rodinu. Jeho bývalá je v jeho veku, ale strašne zlá žena a aj po výzorovej stránke škaredá, ale jeho nová žena je veľmi pekná a povahovo dobrý človek a pasujú si.
Vekovo mladšiu cca 5 rokov.
40r. muž z rodiny bezdetny,lebo manzelka nemohla, hlada mladsiu bezdetnu a chcel npby deti
Ideálne, keď chlap má svoje deti a žena svoje deti, hľadajú hlavne normálnu ženu, a určite mladšiu, ale sú teda aj výnimky, ak je chlap bezdetný tak hľadá určite ženu čo bude chcieť deti
@anonym_autor hladaju si mladsiu, ale nie kazdemu sa to podari.
@domkakvet ano, chceli by mladšie, ale podarí sa to len niektorým exemplárov,ktorí majú "nadštandardnú ponuku", teda, to čo rovesníci tej tridsiatničky nemajú. Inak o nejakého tuctoveho chlapíka s deťmi o 10 - 20 rokov staršieho nemá samozrejme 30 tníčka záujem. Tak hold, musí ísť s vekovou hranicou vyššie 🤣
@anonym_autor to je individuálne. Každému vyhovuje niečo iné. Ja mám 45 a väčšinou sa o mňa zaujímali mladší bezdetní, ale ja som si s nimi nemala čo povedať, 😅
Môj partner mal 48r, rozvedený, dieťa 12r, ja som mala 41r, rozvedená, bez detí. Sme spolu 8r.
Také, čo majú veľké prsia a zadok. Veď, čo si tu budeme nahovárať.
@anonym_autor Jednej známej sa ponúkal taký chlap,ako chlap " z výhodami" .To znamená, že ani jeden sa nemusí k tomu druhému sťahovať, že stačí keď sa stretnú občas " večer" . Žiadna láska, žiadna dôvera,len " užiť si". Ale ťažko podľa jedného prípadu súdiť.
Asi tak 170/60, 4-ky prsia, dlhšie husté vlasy, na ich farbe a na farbe očí ani tak nezáleží, natoľko múdre, aby zarábali veľa peňazí a natoľko hlúpe, aby sa s nimi podelili, ochotné mať sex dvakrát denne bez zbytočných rečí, bez ďalších požiadaviek.
😉😜🤷
@anonym_autor moj rozvedeny kamos stary 46 s dvomi detmi sniva o 30-tke s pevnym vysportovanym telom, realita: stretol jednu slobodnu 33 rocnu a dala mu kosom, povedala mu na rovinu ze je pre nu stary a aj deti jej vadili, a uznal ze ma caja pravdu ale vraj to este nebali a ide zhodit brucho 😁
@anonym_autor Mám 41 a máme 2 deti. Ak by moja žena teoreticky zomrela (rozvádzať sa nechcem a ani nebudem), tak by som si chcel nájsť bezdetnu ženu 35 plus, s ktorou by som chcel mať minimálne ešte 1 dieťa. Taká, čo by deti nechcela, by mala u mňa stopku. Pred nedávnom mi žena navrhla, aby som šiel na vazektomiu, aby sme mohli mať sex bez gumy a bez strachu z ďalšieho otehotnenia. Ja som to samozrejme odmietol a povedal jej, že keby zomrela, tak sa znovu ozenim a chcem mať ešte deti. Bola fakt prekvapená.
@anonym_autor Kazdy muz tuzi po mladsej zene, cim mladsej tym lepsie. Hold, nie kazdy na to ma vyzor, podmienky a dost penazi. Ak je realista a uvedomuje si to, tak do okolia pretlaca, ze chce rovesnicku. V skutocnosti to sice nie je pravda, ale na mladu nema. Staci sa porozhliadnut okolo seba, kazdy jeden dobre vyzerajuci a solventny 50 ma o generaciu mladsiu partnerku.
@anonym_autor moj partner : rozvedeny, dve dospele deti. Mal 50 ked sme sa zoznamili, ja 46r. Moje dve deti (jedno dospele) jedno v tom case 8 rocne zobral ako svoje. Zijeme spolu. Stara sa o moje deti akoby boli jeho. Ked som sa ho pytala ze ci mu to nevadi, povedal ze aspon mame živo ,rušno, nie je nuda. Ale že keby som mala 2-3 rocnych prckov , nešiel by do vzťahu. Že na to je uz priliš stary. Plno osamelych ludi mam okolo seba. Alebo takych čo začinaju 2.kolo. no nemaju sa kde zoznamiť. Resp.priležitostí majú málo.
@anonym_autor Mám 41 a máme 2 deti. Ak by moja žena teoreticky zomrela (rozvádzať sa nechcem a ani nebudem), tak by som si chcel nájsť bezdetnu ženu 35 plus, s ktorou by som chcel mať minimálne ešte 1 dieťa. Taká, čo by deti nechcela, by mala u mňa stopku. Pred nedávnom mi žena navrhla, aby som šiel na vazektomiu, aby sme mohli mať sex bez gumy a bez strachu z ďalšieho otehotnenia. Ja som to samozrejme odmietol a povedal jej, že keby zomrela, tak sa znovu ozenim a chcem mať ešte deti. Bola fakt prekvapená.
@anonym_967cd3 a kedy vzdaš tento sen na budúceho otecka, aby si si tým nezničil terajší život? nikdy sa možno nedostaneš do takej situácie a teraz by vám to urobilo život krajším bez gumy. V koľkých rokoch podľa teba budeš starý na otecka? dúfam, že si dobrý otec aspoň tým svojim deťom keď ešte by si zvládol aj v tomto veku bábätko a všetko okolo toho.
@anonym_autor Kazdy muz tuzi po mladsej zene, cim mladsej tym lepsie. Hold, nie kazdy na to ma vyzor, podmienky a dost penazi. Ak je realista a uvedomuje si to, tak do okolia pretlaca, ze chce rovesnicku. V skutocnosti to sice nie je pravda, ale na mladu nema. Staci sa porozhliadnut okolo seba, kazdy jeden dobre vyzerajuci a solventny 50 ma o generaciu mladsiu partnerku.
@anonym_78c933 a ty si kto že vieš po čom túži každý jeden? veľa vzťahov je v dnešnej dobe aj opačne, že mladší chcú staršie, lebo mladšie majú prehnané požiadavky a budú im len robiť nervy.
@anonym_78c933 a ty si kto že vieš po čom túži každý jeden? veľa vzťahov je v dnešnej dobe aj opačne, že mladší chcú staršie, lebo mladšie majú prehnané požiadavky a budú im len robiť nervy.
@anonym_autor
To bude nejaky typek s egom do neba.Chciet moze😁Vacsinou tito s nafuknutym egom, nemajú čo ponúknuť, tak to ostane len pri snoch o generáciu mladšej zeny 😁Aj tu jeden casto vypisuje, a znevažuje tu zeny po 40-tke, možno to je on
@anonym_967cd3 nejako veľa premýšľaš, čo by bolo keby žena zomrela. 🥹 Vážne.
@anonym_autor Mladsi chcu starsie? O akom je rec? 50 chce 60 rocnu? Chces byt vtipna? Pracujem v prostredi solventnych a dobre vyzerajucich muzov stredneho veku. Ani jeden nema seberovnu a uz vobec nie starsiu. Kazdy jeden si po rozvode nasiel zenu vekovo svojej dcery, vo vacsine z nich boli tie mlade zeny dovodom ich rozvodov. Pupkaty, umasteny straznik alebo slabo zarabajuci muz, ktory zo svojho slabehu platu plati este aj vyzivne na 3 deti je samozrejme stastny aj za starsiu. Muz na urovni ma v dnesnej dobe velmi siroky vyber. Ma k dispozicii mnozstvo volnych zien a prirodzene si vyberie mladu a sviezu 28-30 rocnu a nie zenu, ktorej klope menopauza na dvere.
@anonym_autor Mladsi chcu starsie? O akom je rec? 50 chce 60 rocnu? Chces byt vtipna? Pracujem v prostredi solventnych a dobre vyzerajucich muzov stredneho veku. Ani jeden nema seberovnu a uz vobec nie starsiu. Kazdy jeden si po rozvode nasiel zenu vekovo svojej dcery, vo vacsine z nich boli tie mlade zeny dovodom ich rozvodov. Pupkaty, umasteny straznik alebo slabo zarabajuci muz, ktory zo svojho slabehu platu plati este aj vyzivne na 3 deti je samozrejme stastny aj za starsiu. Muz na urovni ma v dnesnej dobe velmi siroky vyber. Ma k dispozicii mnozstvo volnych zien a prirodzene si vyberie mladu a sviezu 28-30 rocnu a nie zenu, ktorej klope menopauza na dvere.
@anonym_78c933 jasné, že si vyberie mladšiu, chlap si takou dvíha svoje ego a je mu úplne jedno, že takej žene ide len o prachy a zabezpečenie.
@anonym_78c933 však nech si vyberajú mladšie svieže vo veku ich dcér. lenže aj im príde andtopauza a kadejaké problémy a tie mladšie sa im vykakaju na hlavu tie ich problémy s nimi trpieť a pôjdu k inému borcovi. A starec si tak môže užiť ústav osamote a okukovať iba tak mladšie opatrovateľky. Ešte aj tie dcéry sa im vykašlú na hlavu, lebo nepredýchajú otcovu pubertu vo vyššom veku.
@anonym_967cd3 a kedy vzdaš tento sen na budúceho otecka, aby si si tým nezničil terajší život? nikdy sa možno nedostaneš do takej situácie a teraz by vám to urobilo život krajším bez gumy. V koľkých rokoch podľa teba budeš starý na otecka? dúfam, že si dobrý otec aspoň tým svojim deťom keď ešte by si zvládol aj v tomto veku bábätko a všetko okolo toho.
@anonym_autor Možno tak po 50ke. To by som uz detí asi nechcel. Ale však muž môže mať teoreticky deti aj v neskoršom veku. A keď už mám deti v tínedžerskom veku, malé by mi nevadilo. A guma mi v súčasnosti vôbec nevadí. To len žena vraj "nič necíti".
@anonym_967cd3 nejako veľa premýšľaš, čo by bolo keby žena zomrela. 🥹 Vážne.
@anonym_38dd0f Tak, ked ti niekto navrhuje prakticky nezvratný zakrok, ktorý sa dá možno zvrátiť len pár rokov po jeho vykonaní, tak sa logicky musíš zamýšľať aj nad takouto možnosťou, hlavne, keď by si nejake dieťa ešte chcela. Ale ona, ktorá dieťa na 100% nechce, na sterilizáciu nechce ísť, lebo je to nezvratné. To mi hlava neberie.
@anonym_78c933 však nech si vyberajú mladšie svieže vo veku ich dcér. lenže aj im príde andtopauza a kadejaké problémy a tie mladšie sa im vykakaju na hlavu tie ich problémy s nimi trpieť a pôjdu k inému borcovi. A starec si tak môže užiť ústav osamote a okukovať iba tak mladšie opatrovateľky. Ešte aj tie dcéry sa im vykašlú na hlavu, lebo nepredýchajú otcovu pubertu vo vyššom veku.
@anonym_autor Tvoj nazor je plytky a nespravny. Ked su partneri v rovnakom veku, dava niekto zaruku, ze budu spolu do smrti? Naopak. Dnesne vztahy nie su dlhodobe, bez ohladu na vek partnerov a su zeny, ktore vyhladavaju a chcu len starsich muzov. Moj otec je so svojou manzelkou, ktora je od neho o 16 rokov mladsia dlhsie, ako bol s mojou mamou, ktora bola od neho o 3 roky mladsia. Moj ex je na tom podobne. Rozviedli sme sa po 8 rokoch manzelstva kvoli tomu, ze si nasiel milenku. Ona je od neho o 18 rokov mladsia a uz su spolu 12 rokov.
@anonym_autor Tvoj nazor je plytky a nespravny. Ked su partneri v rovnakom veku, dava niekto zaruku, ze budu spolu do smrti? Naopak. Dnesne vztahy nie su dlhodobe, bez ohladu na vek partnerov a su zeny, ktore vyhladavaju a chcu len starsich muzov. Moj otec je so svojou manzelkou, ktora je od neho o 16 rokov mladsia dlhsie, ako bol s mojou mamou, ktora bola od neho o 3 roky mladsia. Moj ex je na tom podobne. Rozviedli sme sa po 8 rokoch manzelstva kvoli tomu, ze si nasiel milenku. Ona je od neho o 18 rokov mladsia a uz su spolu 12 rokov.
@anonym_78c933 neviem čo je na tom plytké...tie ženy chcú starších mužov preto, že tí mladší sú extrémne nezrelí v ich veku. Ak by mali na výber mladšieho zrelého tak sa rozhodnú určite pre mladšieho. Je ich málo zrelých, a preto sa uspokoja so statrším a berú to vyššie riziko toho, že vekom prídu komplikácie. ale tím starším nikto nezaručí, že keď prídu, tak od nich tá žena neuje za mladším, ktorý už po čase dozrel.

Kamarát, rozvedený ,44 rokov, dve deti. Hľadal ( aj našiel) bezdetnú 30 tničku.