icon

Aké sú/boli vaše nároky pri výbere manžela?

20. dec 2025

Ženy aké sú/boli vaše nároky pri výbere manžela? Čo ste dokázali "prekusnúť"?
Ďakujem za odpovede.

Strana
z2
babababka
21. dec 2025

Žiadne nároky,prišlo to ako blesk,bolo to ako z inej dimenzie.Sme spolu už 41rokov,aj v dobrom aj v zlom.

luccija
21. dec 2025
@kofa77

Ziadne😃. Som sa zalubila, on trepal somariny a ja sa rehotala na vsetkom🤦‍♀️😃. Mi to vtedy stacilo, som bola taka simplicitna vtedy.

@kofa77 a po 20 r to je na taký smiech cez slzy však?🙂
Aj ľudia sa za tie roky zmenia ja som chcela rodinne založeného čo mi vyšlo, ale je to sakra náročné po toľkých rokoch

kavasaki370
21. dec 2025

@anonym_autor Striktná vegetariánka, filozofické poznanie.

anonym_6d58dd
21. dec 2025

@anonym_autor aby vedel, čo je to úcta, spoľahlivosť, vernosť, mal zmysel pre humor, nebol lenvec, žiarlivec žgrloš, mal veľmi podobný pohľad na život, trávenie voľného času, počet a výchovu detí, hospodárenie s financiami a rozdelenie starostlivosti o deti a domácnosť. A samozrejme, musí v tom byť chémia, musí ma priťahovať, musí nám to klapať aj v intímnom živote. Sme spolu 17 rokov, tak hádam som vyberala dobre. Ale či aj on 😂😂😂😂

kofa77
21. dec 2025
@luccija

@kofa77 a po 20 r to je na taký smiech cez slzy však?🙂
Aj ľudia sa za tie roky zmenia ja som chcela rodinne založeného čo mi vyšlo, ale je to sakra náročné po toľkých rokoch

@luccija co ti poviem😆, vsetky vtipy forky uz poznam naspamat, aj reakcie predvidam, obohrana platna😄. Kebyze ostanem sama, v zivote ziadneho chlapa nechcem.

zuzana76
21. dec 2025

Nemala som specifikovane vlastnosti, ale chcela som opak otca: takze mam poriadkumilovneho, kultivovaneho, precizneho, esteticky zalozeneho a moje kriteria boli verny, VS vzdelany, dokaze sa postarat financne o rodinu, mily, starostlivy, nebolo to o hladani, ale odmietla som napadnikov, ktori nieco z toho nesplnali.

anonym_070e31
21. dec 2025

@anonym_autor U mna bola priorita hlavne, aby bol dobry a cestny. To usledujes zo signalov pomoci, spravania k ludom v sluzbach, vyjadrovanim na adresu inych a podobne. A tiez podla toho, ako velmi sebecky porusuje pravidla a podobne a ako to komentuje. Dobro je z cloveka citit. Nechcela som zufalo fajciara, myslela som, ze je to no go. Ale za to dobro som to vymenila 🙂

zuzana76
21. dec 2025

A tiez som zabudla, ze podmienka bol nefajčiar a tolerujem len prilezitostne pitie alkoholu teda na svadbe, oslave, obcas v lete drink, ci pivo

anonym_4fc823
21. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_c90567 taketo mam presne aj ja 🙂

@anonym_autor u mojho zodpovednosť, pomoc, nelietal za ženami...s mojimi neterami mal super vztah-videla som ho ako dobrého otca-čo potvrdzujem,..zodpovednosť a pomoc ostala!!.ale zmenil sa po rokoch -začal žiarliť, byt protivny, nervózny z hocičoho..cize ÁNO, keď sa niekto opýtal—to si pred svadbou nevidela?? Nie..nič z toho, mala som voľnosť, bola som oproti nemu ta sebavedomá..a nemá nikoho, len chce mat rodinu a zenu len pre seba..po rokoch riešim ako ‘mu uniknut’.

anonym_3e056d
21. dec 2025
@anonym_4fc823

@anonym_autor u mojho zodpovednosť, pomoc, nelietal za ženami...s mojimi neterami mal super vztah-videla som ho ako dobrého otca-čo potvrdzujem,..zodpovednosť a pomoc ostala!!.ale zmenil sa po rokoch -začal žiarliť, byt protivny, nervózny z hocičoho..cize ÁNO, keď sa niekto opýtal—to si pred svadbou nevidela?? Nie..nič z toho, mala som voľnosť, bola som oproti nemu ta sebavedomá..a nemá nikoho, len chce mat rodinu a zenu len pre seba..po rokoch riešim ako ‘mu uniknut’.

@anonym_4fc823 chýba mu sex (určite po rokoch máte pokles intímneho života) preto nervozita a podráždenosť/ ziarlivost- ak by mal sex nemal by dôvod ziarlit

anonym_4fc823
21. dec 2025
@anonym_3e056d

@anonym_4fc823 chýba mu sex (určite po rokoch máte pokles intímneho života) preto nervozita a podráždenosť/ ziarlivost- ak by mal sex nemal by dôvod ziarlit

@anonym_3e056d .má ho každý deň a možno tým si mysli, že aj ja ho potrebujem,aby som nemyslela na iných.Nema dôvod žiarliť, ale po rokoch som zistila, že jeho mama cely život ziarlila na otca (paranoje)..možno je to vekom-dedične??

anonym_e89be4
21. dec 2025
@anonym_4fc823

@anonym_3e056d .má ho každý deň a možno tým si mysli, že aj ja ho potrebujem,aby som nemyslela na iných.Nema dôvod žiarliť, ale po rokoch som zistila, že jeho mama cely život ziarlila na otca (paranoje)..možno je to vekom-dedične??

@anonym_4fc823 to musí byť peklo.Mohol to odpozorovať doma určite to tam bolo na pretrase sebavedomy človek neziarli.A ešte rozmýšľa tak chlapsky, že si myslí, že každodenný sex nebudeš hľadať inde.A možno chces len klud

anonym_6d58dd
21. dec 2025
@zuzana76

A tiez som zabudla, ze podmienka bol nefajčiar a tolerujem len prilezitostne pitie alkoholu teda na svadbe, oslave, obcas v lete drink, ci pivo

@zuzana76 to som brala ako samozrejmosť, aj nefajčiar, aj alkohol príležitostne

ivangeline
21. dec 2025

Chémia, sympatie boli prv.. potom pravda, tj úprimne slova pri rozhovoroch,rovnaké hodnoty a ciele.

betulinka1
21. dec 2025
@huxy

@betulinka1 vekom som začala byť náročnejšia pri výbere 😏

@anonym_7d5467
@huxy suhlasim. Náročnosť sa zmenila ale pribudlo viac tolerancie. Co ma vytáčalo ako 25 rocnu, to ma nevytoci teraz. Co bolo dolezite vtedy, vekom uz uplne ine.

Strana
z2