Aké sú/boli vaše nároky pri výbere manžela?
Ženy aké sú/boli vaše nároky pri výbere manžela? Čo ste dokázali "prekusnúť"?
Ďakujem za odpovede.
@anonym_autor vernost , laska a uprimna laska k zalozeniu rodiny🫶🏻🙌🏻
Že to proste kliklo, je to niečo čo neviem úplne pomenovať, rozumieme si, máme rovnaký rebríček hodnôt, pohľad na budúcnosť a zhodu v pre mňa pre život dôležitých témach a je nám spolu dobre... ale jasné, že ani jeden nie sme dokonalý a určite robíme aj kompromisy... ak som niečo trochu prežúvala, tak to je napríklad jeho koníček, ktorý mi nie je úplne sympatický
@anonym_autor moje naroky: nie kurevnik, nie klamar a oblbovac, nie lakomec.
Teda co ano: charakter, cestnost a velkorysost, galantnost.
@anonym_c90567 a kolko z toho splna ?
@anonym_c90567 taketo mam presne aj ja 🙂
@anonym_c90567 a kolko z toho splna ?
@anonym_067808 vsetky, preto som s nim 25 rokov
Podobný pohled na život, budoucnost. Poctivost, věrnost, upřímnost a dobrosrdečnost. A aby měl rád děti. Nenávidím lháře, neslušné a nevychované lidi. S někým takovým bych být nemohla.
moj manžel je ,,starý hundroš,, tak ho volám ja ale má tak veľa pozitiv že toto viem ,, prekusnúť,,
nikdy som nemala zoznam čo by mal vedieť alebo aký by mal byť
nechcela som sa vydať kým som nestretla mojho muža proste som to vedela ked sme sa začali spoznať že je ten pravý
Hm,no travili sme spolu 24hod.denne,ked som nesla do prace.Ked som isla odprevadil ma,po praci opet spolu,lebo bola zima na stavbach sa nerobilo.Vsetko sa zastavilo a svet bol len on a ja.
A tak tomu je uz 20r a k tomu nasmu sirsiemu svetu patri 5deti.
Hm,no travili sme spolu 24hod.denne,ked som nesla do prace.Ked som isla odprevadil ma,po praci opet spolu,lebo bola zima na stavbach sa nerobilo.Vsetko sa zastavilo a svet bol len on a ja.
A tak tomu je uz 20r a k tomu nasmu sirsiemu svetu patri 5deti.
@anonym_b235b1 chudák chlap...
@anonym_autor Mne manzel pripadal ako dusou najblizsi clovek, akeho som kedy stretla. Mala som pocit, ze som pri nom uplne ozila a aj sa mi akoby ulavilo, ze som niekoho takeho stretla. V podstate take nieco som ani necakala, takze by som povedala, ze predcil moje predstavy a naroky 🙂 Veci, s ktorymi som sa tazsie vyrovnavala su jeho dezorietacia v case, nedokoncovanie projektov, bordelarstvo a hromadenie veci. Ale oproti inym jeho kvalitam su to drobnosti a myslim, ze on sa zase musel vyrovnat s mojim planovacstvom a casovymi rozvrhmi, tendenciou vyhadzovat veci a pristupom "kym nedokoncim projekt, tak idem ako masina" 🙂
@anonym_autor moje najhlavnejsie kriterium bolo, aby nebol debil, ako moj otec. A teda debil stale je, ale iny🤣🫣
Ale teda-aby som sa citila pri nom bezpecne, uvolnene, aby sme si mohli vswtko povedat a vela sa smiat, aby dokazal byt mojou oporou.
Stale neviem prekusnut, ze je extremne spolocensky, na ukor casu s rodinou, a jeho debilne konicky, zas na ukor casu domu. A este jeho pracu, zas mimo domu🫣
@anonym_autor moje najhlavnejsie kriterium bolo, aby nebol debil, ako moj otec. A teda debil stale je, ale iny🤣🫣
Ale teda-aby som sa citila pri nom bezpecne, uvolnene, aby sme si mohli vswtko povedat a vela sa smiat, aby dokazal byt mojou oporou.
Stale neviem prekusnut, ze je extremne spolocensky, na ukor casu s rodinou, a jeho debilne konicky, zas na ukor casu domu. A este jeho pracu, zas mimo domu🫣
@majlo1234 ty to vždy tak dobre uprimne zaklincujes😆
Aby nechodil na MK
@anonym_autor nefajciar, veriaci, rodinne zalozeny, spolahlivy, verny, skromny
...co musim prezit je, ze je neporiadny, to je u neho to najhorsie
@anonym_autor uplne ine v 25 tke a uplne ine v 40 tke 🤣🤣🤣. Myslim, ze vek prinesie viac tolerancie na oboch stranách.
ja som voľajako nehľadala manžela. ale niekoho koho milujem a on mňa 😏
@anonym_autor netreba prekusnut nic
Ja som prekusla viac veci ( pre niekoho banality) a ked sa nam narodilo dieta opustil nas- lebo rodicovstvo je psychicky a casovo narocne 🤷🏻♀️ dieta vytuzene vymodlene niekolko rokov..takze nic netreba prekusit, vsetko co ti nesedi na partnerovi sa ti v buducnosti vrati nasobne viac
@anonym_autor uplne ine v 25 tke a uplne ine v 40 tke 🤣🤣🤣. Myslim, ze vek prinesie viac tolerancie na oboch stranách.
@betulinka1 vekom som sa naucila netolerovat
@betulinka1 vekom som začala byť náročnejšia pri výbere 😏

@anonym_autor ty nevies ze my tu mame dokonalych muzov?