icon

Aké sú najdôležitejšie ženské vlastnosti vo vzťahu?

5. okt 2026

Ahojte,
Diskusia len tak zo zaujímavosti, pre pondelkovú filozofiu :D Skúste ohodnotiť pozitívne ženské vlastnosti od 0-10 z hľadiska dôležitosti pre fungovanie vzťahu (0 najmenej dôležité, 10 najviac dôležité). Ale v dvoch rovinách: 1. svoje hodnotenie zo ženského pohľadu, čo si vy myslíte, aké vlastnosti by ženy vo vzťahu mali mať a 2. váš predpoklad, že ako dôležitá by bola daná vlastnosť žien v očiach mužov.
V zmysle že napr. "komunikatívnosť - za mňa 8/10, myslím že pre mužov nie je až tak podstatná, možno 7/10"

Vlastnosti:
Komunikatívnosť
Empatia
Sebavedomie
Zodpovednosť
Samostatnosť
Zmysel pre humor
Staranie sa o domácnosť (že dobre varí napr.)
Fyzický vzhľad
Kľudne doplňte ešte niečo, čo považujete za 10/10 dôležité.

Áno, každý to má inak. Preto ma zaujíma, čo si myslíte 🙂

Strana
z2
mala_arkana
•
5. okt 2026

@anonym_autor Ja som bola v tom, ze toto su vlastnosti kazdeho psychicky a emocne zreleho jedinca, bez ohladu na pohlavie.

maryve
•
Včera o 18:48
@osky

@anonym_290078 a co dostanu anonymni rypaci?

@osky po rypaku 🤗

roja01
•
Včera o 21:10

Co sa tyka predpokladov pre dobre manzelstvo tak ja viem, ze zakladom je vzajomna ucta, tolerancia a uznanie jeden druheho. Znie to formalne a velmi vseobecne, ale je to zaklad dobreho vztahu.
Niektore vlastnosti, ktore vzajomne odcudzuju partnerov su napr. stale rypanie a provokovanie, podcenovanie a neuznanie partnera. Zeny to robia najma recami, muzi postojom, chovanim.

anonym_304ee6
•
Včera o 21:37

@anonym_autor Ja by som ešte pripomenula možno pár netradičných aspektov, ako je vytváranie psychologického bezpečia, umenie prijímať pomoc, emocionálna sebaregulácia či veľkorysosť voči chybám partnera. Môžem potvrdiť, že výrazne prispievajú k stabilite a harmonickému partnerstvu. Nuž, ale my sme spolu už celú večnosť.

Strana
z2