Aké sú výhody byť druhou manželkou v moslimskej krajine?
Žijem v moslimskej krajine a niekoho som stretla. Vlasne muža, aký by sa mi páčil. Vyhovuje mi na ňom asi tak všetko. Väčšinu chlapov, ktorých som doteraz stretla považujem za slabochov, proste žiadne šťastie doteraz a to mám vek okolo 40 rokov. Teraz, keď som to najmenej čakala, som stretla tohto. S nim je všetko úplne prirodzene, akoby sme sa tisíc rokov poznali. Keď spolu niekam cestujeme, akoby sme spríjemnili den všetkým ľudom, ktorých sme stretli, lebo sa na nás usmievajú tak srdečne späť. Pozval ma na ten sviatok na konci ramadánu k nemu domov. Jeho manželke by to nevadilo, lebo tu môže mať 4. Moc nad tým neuvažujem, iba tak na 5%. Zaujímala by ma praktická stránka. Keby sme sa naozaj zobrali, mne by vôbec nevadilo byt druha žena, absolútne. Vlastne uvazujem, že sa mi tento systém páči, lebo to musí byt super mať muža, aký ti vyhovuje a zároveň polovicu času priestor pre seba. Myslím, že na normálne scenário bývať s niekým celý čas, to by sa mi už nechcelo. Čo sa týka tej jeho prvej manželky, tu sa to berie tak, že ona by bola ako staršia sestra a ja mladšia sestra. Samozrejme ho chcem ešte viac spoznať, ale zaujima ma len tak teraz teoreticky ta praktická stránka. Tu sa môžeme zobrať, systém to povoľuje. Bude také manželstvo potom uznané v Európe? Nájde sa tu niekto taký, kto sa touto otázkou niekedy zaoberal?
@dahliaa čo stále prekrúcaš. Keď som ti napísala že si úplne prepísala svoju odpoveď, tak si klamala že nie. Smola moja milá, pamätala som si ju 😉😉😉Tu ide o toto tvoje klamstvo
A keď klameš v takej primitivnej veci ako je toto, nechcem vidieť v čom vieš klamať a prekrúcať.
A kľudne si to teraz zaobaluj, ukázala si sa 😉😉
Veď "raj" je stav duše po smrti, čiže stav, kde duša spočinie v blaženosti. Alebo zažije nejaké stavy súženia, ak človek nežil dobre. Načo by duši boli nejaké panny? Aby sa na nich pozeral? Či niekto si myslí, že reálne bude niekde po smrti sexovať do bezvedomia zatvorený niekde v nejakej miestnosti? A to ako, keď bude bez tela? A tie panny, to budú bytosti, ktoré akože po ničom inom netúžia, len byť nájstrojom na upokojenie niekoho chtíču? Level "panny" je už nad môj pochop, ako rozprávka tisíc a jednej noci či ako sa to volá.
@misiak7777 Já jsem svou odpověď nezměnila! Možná, že pouze doplnila?? A napsala jsem ti to znovu před pár minutami a napíšu ti to klidně znovu teď.
Konec konců i má případná strohá odpověď ,,TO NEVÍM", kvůli které se tu hádáš a osočuješ mě, je pravdivá. Jelikož Ano, já skutečně nevím a ani vědět nemohu, po čem můj muž tajně touží a zda vůbec - Jestli po pannách, babičkách, mrtvolách nebo dětech. A ujišťuji tě, že to nevíš o svém muži ani ty!
Spíše se zamysli příště nad tím, jaké nesmyslné otázky pokládáš. 😉
DOPLNĚNÍ: Už na tuto tvou hloupou otázku reagovat nebudu. Máš mých odpovědí dost. 😉
@dahliaa tvoje svedomie 😉 smutné že sama nedodrziavaš korán. Ale tvoja vec 🙂🙂🙂🙂
@misiak7777 Já mám svědomí čisté. 🙂 Co dodržuji a co ne, nechme na Bohu. 😉
@simsalabim chápeš, že ja píšem o tom, ako to má byť správne pred súdom a ty tu popisuješ prípady, kedy to ľudia vzali do vlastných rúk?
Ako to môžeš vôbec porovnávať?
@domi995 vieš čo tých svedectiev pri klinickej smrti je kopa. A keď si dáš na YouTube že klinická smrť islam atď, tak nájdeš stovky svedectiev ľudí, ktorí boli týmito zážitkami vedení priamo k islamu. Osobne jednu pani takto poznám, ktorá bola kresťanka, prežila klinickú smrť a obrátila sa k islamu.. čiže toto neviem úplne.
@misiak7777 lebo taky raj si prial Mohamed,ved pri 12 ženách sa este citil aj na tych 77panien🙂
@dahliaa farizej 🙂🙂🙂🙂
@dobryden strašní pokrytci a klamári tieto dve ženy 🙂 len prekrútiť čo sa im nehodí 🙂
@misiak7777 No ja si myslim ze tomu naozaj veria a nepohodlne veci sa snažia rozne prekrútiť alebo sa tvária ze neexistujú,a najvatsi nezmysel je ako tvrdia ze by tolerovali manželky.Ano tolerovali tu v europe,len tak rečami.Pritom nie je ziden rozdiel medzi 2 manzelkou a milenkou.Neviem ako by sa pacilo Dalii alwbo Lenke keby v jednom byte bývali 4 manželky,staci 4 izbový byt a maju vserko spravodlivo podelené.
@misiak7777 Však ,,Takíja"...
@dahliaa ešte dobre že som neveriaca 🙂
@misiak7777 No a co já s tím, že ty jsi nevěřící?
@dobryden joj isto by híkali ako somariky, však to korán dovoľuje a ony sú predsa poslušne manželky 🤷🤷🤷
Ja im neberiem ich vieru, ale strašne vidno ako slepo obranuju. Absolútne nevedia niečo racionálne kritizovať, všetko je super
@dahliaa tak sporák do izby.Ako co som pozerala narok domacnosti s dvoma manželkami,tak bývali v jednom byte,zalezi aj od financii,pise sa vsetko rovnako,kto ma na 4 domy ,tak 4 domy,kto na jednu izbu,tak jednu izbu,A deti stci ke d ude mat s každou po jednom aby to bolo spravodlive,cize aj tvoj muz moze mat kludne manželku druhu a ty budes spokojna ,ved tu stale pises ze mu chces dopriať este pannu.
@misiak7777 Přesně jak píšeš. Korán je bezchybný a dokonalý - od prvního písmene do posledního. Protože je to nezkažené Boží Slovo! ♡
@dahliaa ktorý preklad?
@dobryden počkaj, teraz sa jej musím zastať. Veď požehnaná žena ktorá dopraje novú frndu mužovi 🤣🤣🤣
@misiak7777 Jedině originál.
@misiak7777 ...a urcite ju za jej doproprajnost voci muzovi caka v raji riadny fesak s klobasou....len nie panic, lebo taky nie je sikovny....
@dahliaa A požehnaný ten, kto bude klamať a zavádzať v mene viery 🙂 ale tak chápem, už si mi to vysvetlila 🙂🙂🙂
@zooeynka ona nechápe, že my len v tichosti závidíme tu klobásu 😃😃
@misiak7777 Ne, to byla ironie na tvůj příspěvek. 😀 Kdybys znala něco o Islámu, tak to pochopíš, ale smůla no...
DOPLNĚNÍ: (Pokud myslíš tu ,,takíju")

@domi995 Svědectvím z klinické smrti bych i věřila. Proč ne? I když jsem slyšela asi jen 2-3 případy. Nic to ale neměni na tom, co nastane po soudném dni a jaké informace máme.