icon

Aké ženy preferujete? Diskusné fórum pre ženy

31. máj 2024

Téma na piatok, takže začnem ja: páčia sa mi prirodzené ženy typu Szidi Tobias, Judit Bárdos. Nepáčia sa mi veľké a extentrické ženy ako napríklad Máziková.

Strana
z3
deti95060810
31. máj 2024

tak Evička je trošku preafektovaná... 😉

jesenzima
31. máj 2024

Sima Magusinova napríklad ..

doriiis
31. máj 2024

Múdre a nehystericke.Neznasam placky,hysterky a duté hlavy,🤷🏻‍♀️

maxalla
31. máj 2024

Napriklad manzelka Hossu a Gaborika :D

marianarem
31. máj 2024

Tak Mazikova je za mna este v pohode, uplne iny typ ako ja, ale aspon ma svoj styl, kopec energie. Mne osobne je asi najmenej sympaticka nudna kraska zaoberajuca sa hlavne vzhladom, kozmetikou a oblecenim, pricom vo vnutri prazdno a nuda. Alebo este zeny, ktore klamu, intriguju, manupiluju. Alebo hrube zeny, v ktorych clovek najde velmi malo citu. Ostatne.mozu byt 🙂

janai1
31. máj 2024

Judit je veľmi pekná. Kvôli nej si rada pozriem film 😁
Krásne ženy sú aj Pauhofova, Marcinková, Svarinská

deti95060810
31. máj 2024

autorka - napíš o akú krásu máš záujem... vnútornú ,alebo ako má žena vyzerať - výška, štýl oblečenia, tmavšie typy ,bledšie typy...
v prvom momente som myslela že máš záujem o modelky....

jana_eyre_2
31. máj 2024

Mne sa najviac páčia také typy ako je Gillian Anderson, Kate winslet a Holliday Grainger.. povahou, nekofliktne, dobre, prirodzene a neafektovane..

really8
31. máj 2024

Pacia sa mi zeny ako som ja😎

jana_eyre_2
31. máj 2024

Zo slovenských známych žien sa mi páči Svarinská a marcinkova.. vyzerajú tak milo, neviem však či sú..

tinqua
31. máj 2024

Ja sa páčim sama sebe...chytrá som, pekná som a aj šikovná 😅 neviem, mne je do istej miery sympatická a príťažlivá "inakost"...tilda swinton, helena bonham carter, cate blanchett...možno je to tým, že na tie ženy sa pozrieš a vidíš, ze nie sú tupé, ide o charizmu, nie len tvár, atraktivita je komplexná záležitosť

monnci2226
31. máj 2024

anabela mollova, petra tothova, ivana gaborik, jennifer aniston.... tieto ma tak na prvu napadli urcite ich mam viac

xnatalkax
31. máj 2024

Maria cirova aj vzhladovo aj povahou, kristina svarinska, tana pauhofova..

autor
31. máj 2024

@tinqua súhlasím, ešte by som pridala určite Meryl Streep

mk1111111111
31. máj 2024

Cirova, Gaborik fakt pekne zeny, jemne, vzdy upravene, mile

stanulienkat
31. máj 2024

Poslednu dobu su tu prispevky ako zo ZDŠ.🙄
Hlavne ked sa tu objavia muzi, to vam vadi. Ale prispevky urovnou 14 rokov su ok.

melanta
31. máj 2024

@maxalla neviem neviem, či tvoj vkus je v poriadku, či radšej by sa ti nemala páčiť Andrea Saky. 😂

daniela2202
31. máj 2024

@really8 😁👍

yelena159
31. máj 2024

Názor bisexuálky: Florence Pugh. Je to jedna nádherná žena. Milá, inteligentná, talentovaná. Nádherný anglický prízvuk a hlboký hlas.
A tiež Brie Larson. Je to kočka.

romi0310
31. máj 2024

Mne sa pacia zenske ženy. Jemne, usmievave, ktore si uvedomujú tu svoju zenskost a sexappel. Moc tvrde, nedostupne a chladne zeny vo mne evokuuju skor tu muzsku cast. Nepacia sa mi ani take, co silou mocou sa chcu vyrovnavat muzom, radi súperia, su moc drave, strasne presadzujú feminizmus, rovnopravnost. Mne ta dravost a sutazivost, plnenie cielov pasuje skor k muzom. Takym typom jemnej zeny mi pride Maria Cirova. Pre mna je ona velmi zenska a ma presne tie zenske atributy. A zo zahranicia na mna tak zensky posobi Rachel McAdams ( hrala zapisnik jednej lasky)

nyusika
31. máj 2024

nemam rada take upistane, nesamosatatne...take, co ich jedinym zmyslom zivota je rodina, nemaju ziadne vlastne konicky a ambicie.

daniela2202
31. máj 2024

Také, ktoré ešte vyzerajú ako žena, aj správaním..... myslím, že týmto som povedala asi všetko....😁😂😁👍👉

minenkak
31. máj 2024

Madona do takej asi štyridsiatky,tu by som hneď brala na pár dní a nocí

gladys_07
31. máj 2024

@nyusika to je zle, ked zmyslom zivota je rodina?

larinka552
31. máj 2024

Beyonce a Kristina Svarinska napr. a charizmou Adela Banasova

foxanda
31. máj 2024

Pre mňa je každá žena svojim spôsobom krásna. Ale tak my ženy sme nie len krásne ale hlavne silné! Preto nechápem, prečo sa tak rady ohovárame, miesto toho, aby sme držali spolu. ❤

iwesska
31. máj 2024

@gladys_07 To sa uz nenosi,teraz je v kurze kariera. Ked si na materskej neurobis aspon 2 vysoke skoly,tak si zabila roky zivota s dietatom🙄 Na MK sa hned clovek dozvie,ako ma vyzerat spravna zena😂

belbel
31. máj 2024

@tinqua wow, presne môj vkus, všetky tri 👌🏻 moja top je Cate Blanchett 💜 aj Michelle Williams a Julianne Moore

zelenina1
31. máj 2024

Ja preferujem silne samostatne zeny, ktore nerezignovali na svoju zenskost. Take co sa nezosypu pri prvom probleme. Take co nie su sproste (a ze takych je). Take co su tazko dostupne - ale nie nedostupne. Pridajme k tomu poziadavku na priemerny vzhlad a zistime, ze v kategorii 30+ splna tieto kriteria 5-10 percent zenskej populacie 🙂

macekovam
31. máj 2024

Páčia sa mi ženy s dobrou energiou .Adela...Tlučkova ..Hilmerova ..

Strana
z3