Aké ženy preferujete? Diskusné fórum pre ženy
Téma na piatok, takže začnem ja: páčia sa mi prirodzené ženy typu Szidi Tobias, Judit Bárdos. Nepáčia sa mi veľké a extentrické ženy ako napríklad Máziková.
Sima Magusinova napríklad ..
Múdre a nehystericke.Neznasam placky,hysterky a duté hlavy,🤷🏻♀️
Napriklad manzelka Hossu a Gaborika :D
Tak Mazikova je za mna este v pohode, uplne iny typ ako ja, ale aspon ma svoj styl, kopec energie. Mne osobne je asi najmenej sympaticka nudna kraska zaoberajuca sa hlavne vzhladom, kozmetikou a oblecenim, pricom vo vnutri prazdno a nuda. Alebo este zeny, ktore klamu, intriguju, manupiluju. Alebo hrube zeny, v ktorych clovek najde velmi malo citu. Ostatne.mozu byt 🙂
Judit je veľmi pekná. Kvôli nej si rada pozriem film 😁
Krásne ženy sú aj Pauhofova, Marcinková, Svarinská
autorka - napíš o akú krásu máš záujem... vnútornú ,alebo ako má žena vyzerať - výška, štýl oblečenia, tmavšie typy ,bledšie typy...
v prvom momente som myslela že máš záujem o modelky....
Mne sa najviac páčia také typy ako je Gillian Anderson, Kate winslet a Holliday Grainger.. povahou, nekofliktne, dobre, prirodzene a neafektovane..
Pacia sa mi zeny ako som ja😎
Zo slovenských známych žien sa mi páči Svarinská a marcinkova.. vyzerajú tak milo, neviem však či sú..
Ja sa páčim sama sebe...chytrá som, pekná som a aj šikovná 😅 neviem, mne je do istej miery sympatická a príťažlivá "inakost"...tilda swinton, helena bonham carter, cate blanchett...možno je to tým, že na tie ženy sa pozrieš a vidíš, ze nie sú tupé, ide o charizmu, nie len tvár, atraktivita je komplexná záležitosť
anabela mollova, petra tothova, ivana gaborik, jennifer aniston.... tieto ma tak na prvu napadli urcite ich mam viac
Maria cirova aj vzhladovo aj povahou, kristina svarinska, tana pauhofova..
@tinqua súhlasím, ešte by som pridala určite Meryl Streep
Cirova, Gaborik fakt pekne zeny, jemne, vzdy upravene, mile
Poslednu dobu su tu prispevky ako zo ZDŠ.🙄
Hlavne ked sa tu objavia muzi, to vam vadi. Ale prispevky urovnou 14 rokov su ok.
@really8 😁👍
Názor bisexuálky: Florence Pugh. Je to jedna nádherná žena. Milá, inteligentná, talentovaná. Nádherný anglický prízvuk a hlboký hlas.
A tiež Brie Larson. Je to kočka.
Mne sa pacia zenske ženy. Jemne, usmievave, ktore si uvedomujú tu svoju zenskost a sexappel. Moc tvrde, nedostupne a chladne zeny vo mne evokuuju skor tu muzsku cast. Nepacia sa mi ani take, co silou mocou sa chcu vyrovnavat muzom, radi súperia, su moc drave, strasne presadzujú feminizmus, rovnopravnost. Mne ta dravost a sutazivost, plnenie cielov pasuje skor k muzom. Takym typom jemnej zeny mi pride Maria Cirova. Pre mna je ona velmi zenska a ma presne tie zenske atributy. A zo zahranicia na mna tak zensky posobi Rachel McAdams ( hrala zapisnik jednej lasky)
nemam rada take upistane, nesamosatatne...take, co ich jedinym zmyslom zivota je rodina, nemaju ziadne vlastne konicky a ambicie.
Také, ktoré ešte vyzerajú ako žena, aj správaním..... myslím, že týmto som povedala asi všetko....😁😂😁👍👉
Madona do takej asi štyridsiatky,tu by som hneď brala na pár dní a nocí
Beyonce a Kristina Svarinska napr. a charizmou Adela Banasova
Pre mňa je každá žena svojim spôsobom krásna. Ale tak my ženy sme nie len krásne ale hlavne silné! Preto nechápem, prečo sa tak rady ohovárame, miesto toho, aby sme držali spolu. ❤
Ja preferujem silne samostatne zeny, ktore nerezignovali na svoju zenskost. Take co sa nezosypu pri prvom probleme. Take co nie su sproste (a ze takych je). Take co su tazko dostupne - ale nie nedostupne. Pridajme k tomu poziadavku na priemerny vzhlad a zistime, ze v kategorii 30+ splna tieto kriteria 5-10 percent zenskej populacie 🙂
Páčia sa mi ženy s dobrou energiou .Adela...Tlučkova ..Hilmerova ..

tak Evička je trošku preafektovaná... 😉