Aké ženy preferujete? Diskusné fórum pre ženy
Téma na piatok, takže začnem ja: páčia sa mi prirodzené ženy typu Szidi Tobias, Judit Bárdos. Nepáčia sa mi veľké a extentrické ženy ako napríklad Máziková.
Postavou sa mi najviac páčia dvojičky Nízlové…Majú prekrásne ženské postavy…
@nikoletta1712 čo ??
Majú krátke tlste nohy ..a zvyšok tela prerobený.
@nyusika Že ich majú krátke, tak to neovplyvnia…Tlsté nohy podľa mňa vypadajú inak, či?..Za mňa sú ich postavy top!..Presne takú postavu by som chcela mať…Boky, zadky dokonalé, brucho krásne ako sa na ženu patrí…
@nikoletta1712 dobre 😁😁😁
A ešte aké sú múdre 😁😁😁😁
Vica Kerekes,I.Gaborikova, M.Bartalos
A zabudla som Pauhofovu, Marcinkovu, Svarinsku
@nyusika To neviem, nepoznám ich🙂
@terina25 mňa vždy udivuje, ako pripadá ľuďom Bartaloš pekná. Keď bola kedysi v telke, na mňa táto žena pôsobí ako najtuctovejšia z najtuctovejších, úplne obyčajná, nehovorím, že škaredá, ale oproti tu spomínanej Čírovej, ktorá je ozaj krásna, nemá tú povestnú charizmu.
Autor, Kazdemu sa paci nieco ine. Mne sa paci.
Presne...a ešte je aj taká pološialená, aspoň teda na mňa tak Bartalos pôsobí.
Podľa mňa je krásna Daniela Peštová, Kristína Svarinská, páči sa mi aj Adela Vinczeova.
Sú múdre, vtipné...
Monica Bellucci, Taylor Swift ,
Z našich , Svarinska, Daniela Pestova,
Vlastne nepreferujem žiaden typ žien . Tieto mi napadli prvé ,ktoré sú mi sympaticke .
Sranda, ako má každý (respektíve každá) iný vkus- mne Tobias a Bárdos prídu vyslovene odpudivé😄 myslím výzor, povahou môžu byť skvelé. Páčia sa mi z tých mien čo tu už padlo - Gáboríková, Peštová
Mne sa zas páčia tmavovlase typy žien- zuzana cimova, martina sindlerova, andrea veresova, pokiaľ blondína, tak hnedooka (napr Dara rolins). Typ zeny blond vlasy modré oči by som si ja byt chlapom nevybrala
Autor, s tou Mazikovou si to dobre zhnojila... Vidis Mazikovu, ktora sa ako veľka voda priruti tam, hentam, urobi zivelnu pohromu a odide s nespotrebovanou 70.r. energiou do prec...
Kontrolna otazka,
kde zahviezdila ako mlada, plnokrvna baba, napiste bez googlenia🤣
Mne sa nepaci Tobias 🤪
Mne sa napr Gaborikova vobec nepaci, tie jej svetlohnede riedke škuty na vlasoch, vkuse je taka rozburdana rozcuchame vlasy, kruhy pod ocami na storyckach.. Bleda a vyschnuta…
Paci sa mi napr Maria Pietrova Chrenekova
Helena Bonham Carter, Jenna Ortega, Christina Ricci,Winona Ryder cize asi teda skor take herecky co hraju pochmurnejsie/alternativnejsie postavy. Zo slovenskych Kristina Tormova, z ceskych Ramba.
@nyusika Asi o tom vieš a hovoria ti aj ľudia, že sa veľmi podobáš na Danielu Peštovú 😃
Mne sa na twinskach v prvom rade nezdá to, že akým spôsobom sú slávne 😄 Ich pesničky nič moc, poznám jedinú ešte zo začiatku ich kariéry a aj tá je podľa mňa otrasná 🙉
@larinka552 hovoria mi to...ale aj to, že sa podobam na Eriku Barkolovú 🙈😁😁 čo teda protestujem 😁😁
Sestry Nizlove sa preslávili všeličím, hudobná produkcia to ale nebola
@nyusika Erika Barkolová nie (btw tá neviem prečo mi je nesympatická 😃) ale Daniela Peštová mi napadla už viackrát 😄
Veď toto, ale v médiach sú nasilu pretláčané všade... 😃
Mne sa paci Monika Bagarova

Ked som pred znamou pochvalil Sophie Marceau, povedala ze ta sa paci aj jej. 🙂