Ako by ste reagovali?
Ahojte zienky🙂
Ako by ste reagovali, keby zistite, ze zena, “ vdaka” ktorej vas partner odkopol v polovici tehotenstva a viac sa nezaujimal o vase dieta, ma tu na MK zalozeny ucet. Napisali by ste jej nieco? Ci nemarnit slovami a karma si ich oboch najde?🤔
@123456789ka stojim si za tym,ze mnohe zeny muza odplasia svojim spravanim. Pohrdanim,znevazovanim,deptanim....
Mam to v okoli,viem,co pisem.
Nie iba myzi su zli,bohuziwl,zeny su v.mnohom horsie.
Nikde sa nevyjadrujem neuctivo....cize nic mi nezelaj.
@123456789ka vnimas to nejak povrchne. ja som proti nej nic zle nenapisala, ani som to tak nemyslela, mozno si len zle vybrala partnera. neviem, ako si dosla na to, ze obhajujem nejakeho "chudacika". chcela som tym len povedat, ze by ju opustil tak ci tak, pravdepodobne to mal uz dlho premyslene
@terezka1947 nevravím , že nie .....nie nadarmo sa hovorí , že horšie zlé dievča ako najhorší chlapec, ale nemôžeš porovnávať konkrétne príklady z tvojho okolia s týmto, tak prosím....snaž sa byť objektívna ....
@123456789ka naco sa do toho miesat? Iba by si zbytocne tahala ich karmu aj na seba. Zla energia, ktoru clovek vypusti, nikdy nic dobre nepriniesla.
@123456789ka ved prave,nepoznane ich pripad.
@kiwi3 Je rozdiel tajit neveru a snazit sa, aby sa na to nerpislo, to beriem tam sa moze snazit, aby mu nieco "zhltla", ale ked ju opustil tehotnu, tak urcite nie. Naopak, chlap sa väcsinou chce z tejto situacie vyvinit (aby ulahcil svojmu svedomiu alebo nebol pred okolim za chuja), tak zvycajne odchod zvali na zenu. Vyvola hadku, problem atd. a potom to ukonci leno ty si taka a taka a neda sa s tebou nijako.Chapeme ten rozdiel?
Ja by som vobec nevidela v tomto vinu v autorke. Kazda zena vie byt obcas “furia” a este k tomu, ked je zena tehotna a trieskaju s nou hormony🙏
ale aj keby bola akakolvek autorka furia, jeden normalny muz, ktory ma spravne hodnoty, by to mal riesit najskor s nou, ak by bol nejak nespokojny, pripadne skusit poradnu, proste snazit sa o vztah-ved uz bolo na ceste dieta! Rodina! Ved to nebol ulet na jednu noc, ze sa proste “podarilo”.
Ale tento pan je podla mna zjavne z ineho sudku a nie drzat pri rodine. Jemu sa zjavne zachcelo “niecoho” noveho, mozno pohladit si ego a zdupkat od povinnosti rodica.
Je lepsie vlacit sa s novou frajerkou, ako utisovat placuce dieta a prebalovat plienky. Zodpovednost tomuto muzovi zjavne vela nehovori.
Uprimne autorka-dobre sa ti stalo! Je to tazke pre teba, urcite a velmi!
Ale takyto hajzlik to ma proste podla mna niekde v sebe a keby to nespravil takto, tak casom by tie milenky mal urcite. A to podla mna casom caka aj tuto jeho novu, ked sa jej nabazi alebo aj ona ked s nim otehotnie a pridu povinnosti.
A ta jeho “draha” tazko sudit co je zac, ja si myslim, ze jej na teba narozpraval vsetko najhorsie, zo seba urobil chudaka. Ale aj tak ja osobne by som si s takym muzom nezacala, ktory ma dieta na ceste,mohol by mi na tu zenu hocico natrepat. Ja to mam v hlave upratane a takyto muz by u mna nepresiel. Ale zase, ak by bol ten tvoj ex dako zabezpeceny, kludne by som si vedela predstavit, ze takej dakej pipinke pre € nevadi ani dieta na ceste🤮
Drzim ti palce, aby si bola v zivote uz len stastna ❤️ A “otecko” aby okusil taku bolest, aku sam sposobil. Kazdemu nech sa vrati to, co sam zasieva.
Napísala by som jej ďakovný list, že ťa zbavila takého falusa 😝
karma neexistuje. každý chce byť s tým, s kým je jeho srdce skutočne šťastné. a tak to má byť, nech je každý s tým, kto ho napĺňa. šťastie je to v živote stretnúť.
@zmrzlinka8 a keď sa nájdu dvaja, ktorí sú šťastní, spravia si deti, a potom im srdce zapiští po inej/inom, tie deti do hniezda záchrany ci ako? Láska nie je len o tom, aby som bola šťastná, je to záväzok, zodpovednosť a chcieť šťastie pre toho druhého, nielen hľadať svoje šťastie.
@stevvvka samozrejme. preto treba dobre vyberať. ja nehovorím o tom, že srdce zapiští po niekom inom.
ak človek naozaj miluje, tak mu srdce nezapiští nikdy po nijakom inom.
ja hovorím, že treba si zobrať takého, pri ktorom som si istá, že je to on, a ze už nikdy nebude žiaden iný. to človek cíti. treba však na to aj skúsenosti, vedieť, kedy to je ono a kedy je to slabé
Ani pre nu nie je ziadna vyhra takyto nezodpovedny nespolahlivy neverný chlap... len na to este neprišla. Nepísala by som, nekontaktovala...

@123456789ka pardon obrátilo...neviem prečo mi vymazalo slová