Ako by ste reagovali?
Ahojte zienky🙂
Ako by ste reagovali, keby zistite, ze zena, “ vdaka” ktorej vas partner odkopol v polovici tehotenstva a viac sa nezaujimal o vase dieta, ma tu na MK zalozeny ucet. Napisali by ste jej nieco? Ci nemarnit slovami a karma si ich oboch najde?🤔
Veď práve preto jej poďakuj😉 zažila som. Bolo to bolestivé, ale som jej vďačná 😉
Vies,aka je ta zena....ako si mohla zacat,atd,atd.
Stale je to o tvojom muzovi.
Vedel,ze cakate dieta...a odisiel.
Ci by odisiel teraz,ci o 5,10r.,odisiel by zrejma.
Keby to nebola tato zena,bola by ina.
Mohol jej pivedat,ze caka dieta,nemusela.to vediet.
To uz je take o nicom teraz sa na nej vyvrsovat.
@makova333 pre moje dobro? ja sa v zivote riadim zasadou, ze to, co nechcem, aby niekto urobil mne, nerobim ani ja nikomu druhemu 😉 vyznie to odvazne, ale ja sa karmy nebojim 😉 a svoje deti neodkopavam 😉
Na čo sa rozčuľovať? V prvom rade, normálny partner by niečo také nikdy nespravil. Nech má aj desať účtov, veď ty máš vlastný život, no nie? Neži v minulosti.
Čo by si jej chcela akože napísať? Je pravda, že začať si so zadaným a navyše takým, ktorý má deti je chudactvo , ale ona ti lásku a vernosť neslubila. V prvom rade sa mal kontrolovať tvoj muž. Je to určite ťažké vedieť, že je tu ale väčšiu vinu nesie tvoj ex. Neviem si predstaviť čo by som takej žene napísala a načo by som sa s ňou naťahovala. Už sa to stalo a nič sa tým nezmeni
ani náhodou...nech si žijú svoj život...
@matkahelka Ako pomoze autorke to, ze ma chvilu pockat a mozno odide aj od sucasnej partnerky a mozno vtedy ked budu cakat dieta a zazije teda to co autorka?
Ze co, bude mat pocit uspokojenia? Naplnenej "pomsty"? Skodoradost? To je v poriadku a to jej karma nevrati, ze bude mat dobry pocit z cudzieho nestastia? Alebo ako ju ma tato hypoteticka moznost uspokojit?
A čo jej chceš akože napísať?... Nikdy by som sa osobne k niečomu takému neznizila
mna by skor zaujimalo ako sa pretlkas zivotom sama s dietatom? je vsetko ok? da sa to? uplne chapem ak si zatrpknuta. v tak vyznamnom obdobi pre zenu sa ti zrutili plany, rodina. je to hrozne smutne. a aj taky je zivot.
inac ja by som jej mozno aj napisala. isto by som sa strapnila. ale ja som taka emotivna a zas mne by nevadilo sa pred nou strapnit, srat na nu, na nich. ked pozeram na moje najmladsie dieta a uvedomujem si ake su hrozne zlate tie detvaky do dvoch troch rokov a kazdy jeden chlap co nevidi vyrastat svoje dieta moze lutovat. tento vek je najkrajsi z detstva. ty to mas, on nie, sprostak. drz sa 🌷
Vies, on si chcel vyluftovat gule a vtedy jej nepovedal: mam doma tehotnu. A ona ma mozno extra rada sex a je jej sumafuk. Moznosti je velmi vela. Naspat uz takeho naco:, nie? Ci sme Mária? A u nej nepochodis zlava sprava nijak, aj keby nevedela co ako ty, on jej ihned natlaci kaleraby do hlavy. Moze tam byt moznosti viacej:, co ako oni a ona konkretne, co vie a ako funguju...
Ty sa sustreduj na svoje fungovanie, s dietstom a za jeho podmienok pre vas. Je to urcite velmi neprijemne cele, ale zase ked je to takto zo zaciatku, vsetko zle je na nieco dobre.
@leuchtturm divný pohlad
Napíš jej svoje
ale kvalitny vztah sa da budovat len na kvalitnych základoch. Chlap, ktory opusti svoju tehotnu partnerku dobry matros na vztah nebude tak ako zo psa slanina nebude.
Ani náhodou 🙈 hoc čo napíšeš bude trapas pre teba..
Nie je to chyba tej ženy ale tvojho ex 🙂 pre ňu si cudzí človek a on bol tvoj manžel
Vieš ja nepochopím ako daktoré baby môžu napísať, že on ti sľúbil lásku a že čo s tým má milenka. V prvom rade treba si vážiť aj iné ženy a akokoľvek by sa mi zadaný chlap páčil , tak ho netaham od tehotnej partnerky. On je kurevnik a ona špina . S tou karmou neviem ako to je, ale ja na tvojom mieste , by som jej dopomohla.....poziadaj, ak máš nejakú peknú kamarátku, ktorú nepozná nech mu začne vypisovať a fest ho dobre vymota a pak celú konverzáciu medzi nimi preposlite hentej drbline alebo si zaloz ty falošný účet a porob medzi nimi zlobu ....dá sa vymyslet všeličo
@123456789ka páči sa mi totooooo,topka
@123456789ka a naco?
Vies,mozno ten muz klame obe. Cize ta druha nevie o tehotenstve,spolocnych planich,atd.
Ked to vie-to je uz druha vec.
No tak,ci tak pociatocna chyba je u muza. Lebo mal.vztah,nechal sa zlakat.
A polozme si otazku. Niekedy svojim spravanim nestracame partnerov,manzelov?
Cize...tato tema ma milion otazok.
A kto vie,ci je ta chydera vinna.
Ci ten muz. Ci dokonca autorka temy.
Chydatko vsak to dietatko.
@danbo ďakujem ;)
@terezka1947 no vieš , ale keď klame aj tú druhú a o tehotenstve prvej nevie , tak jej aspoň otvorí trošku oci.
@123456789ka navod hodny nevyzretej, zakomplexovanej a jednoduchej 17. Nikdy by som sa tak neznizila.
@stanulienkat LOL .....tak si nechaj skákať po hlave od chlapa ako aj doteraz. Neporadila som dievčaťu nič protizákonné. Lenže to by si musela vedieť moja aj trošku dopredu rozmýšľať aké pozitíva by to prinieslo......nemám 17
@terezka1947 ak tvojej dcére raz chlap naseka 2 deti a odíde od nich kôli druhej, tak dúfam , že jej povieš tiež takú mudrotinu , že ho odplasila svojim správaním......aaaach
A ty vieš na isto, že ona vedela a vie o tebe a tehotenstve? V tomto dokážu byť chlapi svine. Ja som mala ex, ktory mal rok ďalsí pararelný vzťah popri mne. V závere som bola ja pre nu a aj jej rodinu tá, co sa miesa do ich vztahu....lebo netusila, že sme boli predtym uz 3 roky spolu
ja si tiez, zial, myslim, ze to, ze si niekoho nasiel pocas autorkinho tehotenstva je dosledok a nie pricina krachu vztahu. velmi casto to byva tak, ze ked sa chce chlap zo vztahu dostat a nevie ako, najde si niekoho ineho, lebo to je pre zenu, ktoru "potrebuje" opustit, najzrozumitelnejsie. inak by sa z toho tak rychlo nevymotal.
@kiwi3 faaakt? A za to jej spravil dieťa, že sa chcel vymotať? V skutku veľmi premyslený plán. Ono by to malo úplne iný rozmer ,keby ona nebola tehotná . Jedine z čoho sa chcel vymotať je zodpovednosť a otcovske povinnosťi a ešte nezabudni ako argument napísať , že ona sa nechala naschvál zbuchnut aby si ho dieťaťom pripútala k sebe.
@123456789ka ja nijak neargumentujem, len pisem, ze to tak byva. a ano, pravdepodobne sa zlakol povinnosti. ja nechapem, preco musis hned utocit.
@kiwi3 a kde v mojom komentáry vidíš útok? Mne to už príde tak, že sa to voči autorke. Tvoj prvý koment vyznel tak, že vlastne ona koniec koncov ta zlá a že si vlastne za to , že ju nechal vlastne môže ona sama..... ešte jej robte , pridávajte .....nech na sebe hľadá chyby....on chudáčik vlastne za nič nemôže , veď je to len vystrašený chlap....že? On keď vedel , že ju nechce , mal si dávať pozor.

A čo konkrétne by si jej napísala?
Že ju hodnotís ako "ženu ľahkých mravov"? Ze nemá charakter?
Nuž, žena, ktorá si buduje vzťah so zadaným, si z takej správy vezme co?