Ako by ste riešili spor s kamarátkou?
Chystam sa na dovolenku s kamaratkou do chorvatska. Ta ista situacia sa odohrala aj minuly rok. Mam brata, ktory chodieva do chorvatska tam a naspat casto, kvoli organizacnym veciam pracovne. Ponukol nam aj minuly rok, ze by nas tam zobral, lebo tam ide aj tak a velkym prazdnym autom, tak preco nie, ze staci pocedat kedy, jemu je to jedno a nic za to ani nechce. Navrhla som to kamaratke, najprv sa potesila no neskor vymyslela, ze ak by sa islo takto, tak si tam chce zobrat aj svojho byvaleho. To som absolutne nechapala, preco by tam mal ist jej ex, ale dobre. Nakoniec sme isli autobusom, tam uz byvaleho netahala. Bolo mi jasne, ze je to kvoli mojmu bratovi. Tohot roku nam to navrhol opat, a ja som jej to povedala ze je to asi lepsie ako ist autobusom bez klimatizacie a komfortu. Suhlasila, no opat vytiahla ze berie aj byvaleho. Je mi to blbe, nechapem, ci sa mojho brata boji, ale je mi to neprijemne riesit. Zatial to je tak, ze by siel aj jej byvaly, ale mne je to blbe hlavne voci mojmu bratovi, ze on by nas milo rad zobral, a niekto si musi brat byvaleho so sebou asi ako poistku pred nim. Neviem, co mam robit a obe strany odomna cakaju, ze sa vyjadrim ci teda ideme a ako. Co by ste na mojom mieste robili?
@anonym_autor Ty jej ex poznas? Ak si s nim velmi dobra kamaratka, tak by som to este chapala, ale inac je to velmi cudne.
Ako malé deti.... Situáciu by som mala odkomunikovanú už minulý rok, takže tento by som už nemusela riešiť opäť to isté. Podľa mňa si inak len dovolenková alternatíva a nie človek, s ktorým chce kamoška naozaj tráviť dovolenku.
Nerozumiem.. ste natolko dobre kamosky, ze idete spolu opakovane na dovolenku.. ale nie natolko dobre kamosky, aby si sa jej na to priamo opytala? Pripadne povedala, ze to nechces..? To mi nejako nejde do hlavy🤷♀️
@anonym_autor a ona je s tým ex stále v kontakte keď ho chce volať so sebou na dovcu? Lebo tak potom to není ex, ale prítomnosť 🤷🏼♀️. Či ako to je? Celé divné toto...
Nerozumiem ako môžeš nazývať kamoškou človeka, ktorého sa nevieš opýtať základné veci.
@luccija praveze nechapem preco by sa ho bala, nie je najmensi dovod. Moj brat ma priatelku. Ani to nie je ziadny problemovy clovek. Preto ma to tak zaraza od nej tento pristup.
@anonym_autor no tvoj brat vás odvezie zadarmo,tak ťahá so sebou niekoho ďalšieho,za bus by musel ex platiť,podľa mňa ide o toto.
A čo nejdeš sama s bratom.

Alebo jej povedz, že super, že by si si s ním chcela užiť 🤣