Ako by ste riešili spor s kamarátkou?
Chystam sa na dovolenku s kamaratkou do chorvatska. Ta ista situacia sa odohrala aj minuly rok. Mam brata, ktory chodieva do chorvatska tam a naspat casto, kvoli organizacnym veciam pracovne. Ponukol nam aj minuly rok, ze by nas tam zobral, lebo tam ide aj tak a velkym prazdnym autom, tak preco nie, ze staci pocedat kedy, jemu je to jedno a nic za to ani nechce. Navrhla som to kamaratke, najprv sa potesila no neskor vymyslela, ze ak by sa islo takto, tak si tam chce zobrat aj svojho byvaleho. To som absolutne nechapala, preco by tam mal ist jej ex, ale dobre. Nakoniec sme isli autobusom, tam uz byvaleho netahala. Bolo mi jasne, ze je to kvoli mojmu bratovi. Tohot roku nam to navrhol opat, a ja som jej to povedala ze je to asi lepsie ako ist autobusom bez klimatizacie a komfortu. Suhlasila, no opat vytiahla ze berie aj byvaleho. Je mi to blbe, nechapem, ci sa mojho brata boji, ale je mi to neprijemne riesit. Zatial to je tak, ze by siel aj jej byvaly, ale mne je to blbe hlavne voci mojmu bratovi, ze on by nas milo rad zobral, a niekto si musi brat byvaleho so sebou asi ako poistku pred nim. Neviem, co mam robit a obe strany odomna cakaju, ze sa vyjadrim ci teda ideme a ako. Co by ste na mojom mieste robili?
Ja by som jej hneď povedala, že chces, aby ste išli vo dvojici.Zase ta predbehla😆je nejaký dôvod prečo sa ho boji?
Ja by som jej hneď povedala, že chces, aby ste išli vo dvojici.Zase ta predbehla😆je nejaký dôvod prečo sa ho boji?
@luccija praveze nechapem preco by sa ho bala, nie je najmensi dovod. Moj brat ma priatelku. Ani to nie je ziadny problemovy clovek. Preto ma to tak zaraza od nej tento pristup.
Načo ťahá drevo do lesa?
@anonym_autor na rovinu by som sa spytala, naco tam potrebuje svojho ex. Ved to divne hocijak sa na to pozeram 😃
@anonym_autor s kazdeho uhla pohladu, nech sa divam jak sa divam, ale nevychádza mi to 🤣 ex je proste ex, a ak mam ist s kamoskou idem len s nou, načo tam trepat byvaleho ak mam ist s autom ?? 🫣🫣🫣
@anonym_autor na rovinu by som sa spytala, naco tam potrebuje svojho ex. Ved to divne hocijak sa na to pozeram 😃
@sissy27 to ze aj mne to je divne, vobec tomu nerozumiem. Mne to pride ako keby sa bala, ze ju moj brat bude balit alebo co. Neviem fakt.
Povedz jej preco xce beat byvaleho a ze bud pojdete len vy dve alebo ma smolu.. ak je to naozaj kamoska,tak ti narovinu povie o co jej ide a ked nie je tak kasli na nu.. stale moze ist madam autobusol,ty s bratom a stretnete sa az na mieste..
By som jej povedala, že buď pôjdeme samé dve zadarmo s bratom, alebo pôjdeš sama, poprípade s inou kamoškou. Snáď pochopí.
Ja by som jej povedala, ze s jej bývalým nikam nejdem.. ze preco ho tam chce? Bud pojdeme len my dve a odvezie nas brat, alebo nech si robi co chce..
@anonym_autor s kazdeho uhla pohladu, nech sa divam jak sa divam, ale nevychádza mi to 🤣 ex je proste ex, a ak mam ist s kamoskou idem len s nou, načo tam trepat byvaleho ak mam ist s autom ?? 🫣🫣🫣
@anonym_381bb4 ved prave, ze podla mna ten moj brat tam bude kamen urazu lebo minuly rok ked sme sli nakoniec autobusom, tam uz byvaleho nechcela. Kym sa malo ist s mojim bratom autom, tak ho tam chcela tahat. A teraz je to rovnako.
Ja si nemyslím, že je to kvôli tvojmu bratovi. Teda pokiaľ to nie je vrah, ktorého nedávno prepustili za dobré správanie 😂 Ja si myslím, že to bude preto, lebo proste chce bývalému dopriať cestu zadarmo a pohodlne. Ako je s nim po rozchode? Za dobré, prípadne nechcela by ho späť?
@anonym_autor
@anonym_381bb4 ved prave, ze podla mna ten moj brat tam bude kamen urazu lebo minuly rok ked sme sli nakoniec autobusom, tam uz byvaleho nechcela. Kym sa malo ist s mojim bratom autom, tak ho tam chcela tahat. A teraz je to rovnako.
@anonym_autor tak sa jej polozartom spytaj, ci sa boji brata... a teda uz len napad na dovolenku s kamoskou vo dvojici vziat ex... potom tam ty co budes robit? Budes tam za chrena alebo do trojky alebo ako? Brat tam asi neostava x dni s vami, nie? Alebo teda budete spolu byvat alebo ako ma byt cely setup toho vyletu?
@anonym_autor Autorka, kedze sa to deje opakovane, preco sa jej na to neopytas narovinu? Ved ste dobre kamosky, tak hadam si viete navzajom povedat co je treba.
Ako uprimne ak brat tam nebude len ako odvoz a potom si pojde po svojich povinnostiach ja by som sa citila ako navyse. Takze necudujem sa, ze aj ona chce niekoho navyse aj ked napad s byvalym je divny ale princip o co jej ide dokazem pochopit. Ale ak brat tam vas len odvezie a dovezie vtedy je to divne.
@anonym_autor asi sa hanbi tvojho brata a nechce sa jej s nim konverzovat, alebo sa bude bude blbo citit, ze vy dvaja sa budete cestou rozpravat a ona bude ticho, lebo ho nepozna.
Divne no, povedz jej nech narovinu vyklopi o co ide, lebo je to dost trapne
A akože čo tam máš ty s nimi na tej dovolenke robiť keď ona tam chce bývalého. A to toho istého? Že minulý rok to bol ex a ho tam chcela a teraz znova ho chce volať? To su ešte vôbec v kontakte? Celé je to divné. Povedala by som na rovinu že keď chce ísť na dovolenku s exom ja s nimi nejdem 😃 že buď vy dve autom alebo nech si teda ide s ním. Že jemu cestu zadarmo neponukas. A bola by si hlúpa nevyužiť odvoz zadarmo bratom ako platiť autobus
@anonym_autor tak sa jej polozartom spytaj, ci sa boji brata... a teda uz len napad na dovolenku s kamoskou vo dvojici vziat ex... potom tam ty co budes robit? Budes tam za chrena alebo do trojky alebo ako? Brat tam asi neostava x dni s vami, nie? Alebo teda budete spolu byvat alebo ako ma byt cely setup toho vyletu?
@anonym_760f19 on tam chodi kontrolovat apartmany, zvycajne ked tam ide tak tam par dni aj ostane. My vsak mame hotel niekde uplne inde.
Išla by som s bratom sama, kamoska nech sa teriga busom s exom. Veď sama sa tak rozhodla, ty aspoň ušetríš. 🤷♀️
@sissy27 to ze aj mne to je divne, vobec tomu nerozumiem. Mne to pride ako keby sa bala, ze ju moj brat bude balit alebo co. Neviem fakt.
@anonym_autor tak jej povedz, že ty nebudeš ťahať jej ex so svojím bratom, že teda vezmeš inú kamošku a oni dvaja nech idú vlastnou cestou a tam sa teda môžete stretnúť 🤣.
Opýtala by som sa na dôvod prečo by mala brať ex . Idete dve na dovolenku . Tvoj brať je len zadarmo odvoz snáď nebude s vami tráviť čas počas celej dovolenky
@anonym_autor a teba to ešte bavý? Načo plánuješ dovču s takou čo by furt ex chlapa ťahala? Nemáš iného/inú s kým by si šla? Ja by som ju poslala kade ľahšie
@anonym_autor Podla mna to nemusi byt kvoli bratovi. Chce ist s exom na dovolenku, exovi by sa ale nechcelo do busu.
ja by som jej rovno povedala, ze nie... ked chce ist s exom nech ide, ale bezo mna... akoze ty co budes sviecku drzat?
@anonym_autor ale co si pribrzdena alebo co? Ved normalne sa jej na to spytaj.
Ja si myslim, ze ona ho chce naspat alebo aspon sex s nim, tak ho pozvala na dovcu s odvozom zadarmo 😂 a s tvojim bratom to nic nema, len sa mu nechcelo platit / trpiet v buse.
Tak som zlahka zauvazovala, ci by som sla na dovolenku s niekym, s kym sa neviem normalne porozpravat a riesila ako vyssie spominali, brat pozval vas dve, nikoho naviac alebo stretko az na mieste alebo ostat doma, lebo viazne komunikacia a jednoducha otazka je problem

poistku pred bratom?? niečo mi uniká?