Ako ďalej vo vzťahu? Diskutujeme o problémoch a riešeniach
Ja neviem to je ozaj 5 rok kriticky vo vzťahu? Bola som doma týždeň u našich. Prídem ani bu ani mu pýtam sa čo je ti že nič. Keď nadviažem konverzáciu tak ma ani nepočúva. A najväčší gól bol keď som sa ho opýtala či ho bavi takto žiť tak mi povedal ja sa nesťažujem mne je takto dobre. Stále len rieši robotu absolútne nič iné príde spí ide do prace spí. Vymazal si somnou fotky z IG. Ja chcem len vediet dôvod len neviem ako na neho aby sa somnou rozprával. Poraďte prosím lebo sa asi zbláznim…
Teraz prišiel a začal ma hladkať po hlave 😂 tak ja neviem ? Daka schizofrénia ? 😂 píšem kamoske že na 30 tku mu asi vybavím liečenie na psychiatri
Pozri ty nie si zena, ktoru miluje - ty si podnajomnik s vyhodami - upratane, navarene a aj sex je..
po hlave sa aj pes hladká a nič to neznamená
@rozculena on ma od začiatku nášho vzťahu tak hladká.
Snad sa tym nenechas ucicikat
rob,ako uznáš za vhodné.........len sem potom nepíš o pár týždňov....
@vler nie čosi..
Hladka ta po hlave ako psika Lebo vie ze to prehnal ale nemieni sa ospravedlnit mysli si ze toto staci .tyzden si bola prec a vymazal fotky hmm Mozno uz aj nejaka bola v byte kym si bola prec . .
"...Teraz prišiel a začal ma hladkať po hlave.."
Chce zasunut.
Vsimol by si vobec keby si neodisla na tyzden ale navzdy? Ci len to ze mu dosli ciste ponozky, chladnicka prazdna a nema koho "hladkat"?
Bože tie rady , na nezaplatenie. Jasné že sa s ním rozísť treba , von čaká tisíce princov na bielom koni len na jednu ženu. Existujú ženy , ktoré pri prvej vážnej kríze , vymenia muža. Nuž a takto pomenia polovicu mesta , lebo veď sú ženy , majú veeeľa možnosti , nápadníkov k ním sa treba správať ako k princeznám......možno má len krízu , možno málo komunikujete , možno potrebuje počuť , buď alebo ( ultimátum ). Ale zahadzovať 5 ročny vzťah , vytvarať si profil na zoznamkách a dostávať denne 10 klobás do správ , to je cesta ktorou by šli možno iné , ale chceš to aj ty ?
Neziarli, ze si bola doma, mozno chcel ist aj on (vasi ho maju radi)... On ma kam ist domov? Dalej nieco si za ten tyzden nabrnkol a pipka nemusi vidiet, ze je vo vztahu, tak pomazal ig. Mozno sa to nevyvijalo zelanym smerom, tak potom to hladkanie. 🤣Neviem, ci si mas nechat tento kus, alebo bazit po nejakom idealy, lebo, co ak neexistuje a uz je vyber len z chlapov vypocitavych, prelietavych, hysterickych... 🍄
Este sa s nim skus porozpravat, nebol nahnevany ze si bola tyzden prec a on bol ja neviem vkuse sam? Zavolali ste si? Preco si vymazal foto, lebo ani ty nemas s nim, takze pochybuje o sebe? Alebo neviem,, aky ste mali vztah predtym, planovali ste tu rodinu atd? Alebo sa otocil a uz nechce zrazu?
@damian85 píše, že to nefunguje už 4 roky odkedy spolu bývajú, kríza možno teraz vyvrcholila, ale nie je to tak, že doteraz bolo všetko super a zrazu to začalo kolísať, nie je to zjavne prvý problém, tu nie je moc o čo bojovať, keď je to dlhodobo na nič, myslím, že šancí tomu dala viac než dosť, možno až moc…
Ty nemusis cakat az sa pan rozhodne konat. Rozhodni sa sama. Tebe to nevyhovuje, z jeho strany ziadnu snahu komunikovat nevidis. Tak preco ostavat?
@damian85 Ja rozumiem čo chceš povedať, tiež nie som zástancom toho vzdávať sa pri prvej prekážke a zahadzovať všetko, lebo áno, veľa vecí sa dá komunikáciou vyriešiť, kompromisy sú dôležité... ale dokedy sa dá ustupovať? dokedy to naťahovať? v čom všetkom sa tie kompromisy dajú spraviť, tak aby jedna strana nemusela ustúpiť až príliš (viď. rozdielne názory na spoločnú budúncosť)? neviem si predstaviť strácať čas vo vzťahu, o ktorom poviem, že 4 roky to nie je ok... jasné, nikde to nie je ideálne, v každom vzťahu prídu aj horšie chvíle, ale v konečnom dôsledku by ten vzťah mal dávať zmysel, určite nemá viac brať ako dávať (energie, radosti).... veci sa dajú vykecať, ale keď človek rieši stále iba nejaké problémy, dookola a dlhodobo, tak na čo? ... to že keď to s ním chcela riešiť, označil to za kktiny, to už je fakt len čerešnička na torte... na vzťah a jeho riešenie treba dvoch, on zjvane záujem nemá, prečo by to mala zachraňovať autorka sama? a ako konkrétne, keď s ním nie je reč a je voči jej pocitom ľahostajný?
@ahhola nemyslim si že by žiarlil tiež ma dobrých rodičov chodím často domov na takto dlho. A nemyslim si že by si sem niekoho zobral. To by si nedovolil lebo ešte aj keď ma sem prísť daky kamarát tak sa ma pyta či môže sem prísť.
@ema22270 ano plánovali práveže zo začiatku ja som ho veľmi ani nechcela to on bol taký že chcel byt somnou potom sme si celkom sadli išla som na vš do mesta kde on pracuje a už to začalo. Vždy sme sa rozprávali o deťoch ešte aj ako sa volať budú, o svadbe ze budeme bývať v mojom rodnom meste. Zrazu keď som mu povedala že to chcem už po škole toto všetko riešiť tak nechce nič. On fakt len príde rozpráva o robote zavolajú rodičia len o robote mele ja neviem už.
@lindous ja na tieto otázky bohužial odpovedať neviem. Nepoznám autorku , nevidím do hlavy jej priateľovi. Ona sama pravdepodobne vie , či má zotrvať alebo nie. Pozastavujem sa nad komentátom niektorých žien , tzv.rýchloriešiteliek , ktoré presne vedia že rozchod je ideálny. Nuž len ich životy tak aj často vyzerajú......
Načo si s nim 5 rokov, keď 80% času toho vzťahu to nie je ok. My sme spolu 5 rokov a teda žiadnu krízu nezazivame, podobne ako píše lindous, prežívame skvele obdobie a plánujeme svadbu o pár mesiacov. Vykašli sa na neho, on nech je sám aj do 50.
Pekne ti odpovedal,ja si myslím,ze nevie ako sa stebou rozísť tak týmto spôsobom chce dosiahnuť,že ty to ukončíš
@mnamko lenže ja nechcem aby som to ja ukončila ale tak vzájomne lebo spraví zo mňa tu zlú.
@nelka93 ľahko sa to hovorí keď si v cudzom meste sama.. máš tu školu a už si si zvykla na určitý štandard tak ťažko sa odchádza. Možno keby spolu nebývame tak by sme spolu už davno neboli.
Byt dospelym znamena aj vediet povedat nie. Je pre teba « imidz » podstatnejsi ako ty sama? Ved ostatni ta nepoznaju, takze aj ked si budu mysliet, ze ty si ta zla sa budu mylit. A celkovo mozes mat v pazi, co si ostatni myslia. Co sa tyka priatela, pre neho ako par skor neexistujete. Pretoze by diskutoval s tebou o vasich spolocnych planoch dobuducna. Nech ti teda da odpoved, ako si predstavuje buducnost.
@autorka všetky ťa tu ľutujú, ale po tvojich slovách že by si bola aj rada a potom že ty sa nerozides lebo by si bola zlá, tak mám pocit že ho už aj ty nemiluješ. A možno už dlhšie on necíti lásku od teba. Preto si vymazal fotky, možno rozbieha iný vzťah...
Samozrejme že pre všetky je on zlý, žena predsa je vždy to chúďa
@misiak7777 ja nehovorím že on je zlý. Určite mám podiel viny na tom aj ja. Vždy sú v tom dvaja ale vždy som sa snažila ho kryť nedávať najavo že sú problémy aby bol aj v očiach mojich rodičov ten dobrý. Mne sama jeho mama povedala že ma obdivuje že som snim. Proste on je taký domased sebec a ja pravý opak. Snažila som sa snim rozprávať čo mu je, chcela som mu pomôcť viem že ma toho veľa v robote ale keď ja dávam do vzťahu 80% a on 20% tak je to dosť smutne. A vieš čo? Keď sa ťa človek nedotkne, nerozpráva sa s tebou tak ozaj tá láska upadne a začneš sa obzerať inde. Ja som vždy čo sa týka sexu nikdy som mu nepovedala nie, nikdy som mu nepovedala že nechcem vždy ho mal. Nikdy som nebola žiadna stíhačka ešte práveže keď išli chalani z roboty na chatu tak som mu povedala nech ide proste ma pri mne úplnú voľnosť a doma pohodu.
@misiak7777 však ale aj keby rozbiehal niečo iné čo neviem kedy by robil keďže len spí a je v robote. Tak nech mi to povie. Proste ja len chcem vysvetlenie prečo sa tak chová… normálne keby mi povie chvem sa rozísť tak si poviem dobre však chápem to. Už aj ja to chcem ukončiť ak tak normálne a nie v zlom.
@autorka každý vzťah má komplikácie, rozdielne názory, povahy. Už len keď si napísala, že si zvyknutá na nejaký "štandard" tak mi je jasné že sa nerozides... Evidentne si ten štandard nevieš sama zabezpečiť, a tak využívaš jeho. Celkovo mi prídeš z tvojich odpovedí ako chladná, vypočítava osoba
@misiak7777 myslela som to tak že by som nešla bývať na intrak. Aj tak by mi ho nedali a prepáč ale nemám na 500€ byt proste ideme na pol vo všetkom. A niesom chladná keby som chladná tak to neriešim a je mi to jedno.

Ono asi naozaj vekom clovek mudrie. Ked som si citala tvoj pribeh, teraz ako 40rocna, by som urobila asi to, ze by som si hned teraz nasla zdielany podnajom. Prip isla byvat ku kamoske, na intrak. Zajtra by som si pobalila svoje veci, ked bude milostivy prec, vymazala cislo, porusila kontakty a viac by ma nevidel. Nic by som mu nevysvetlovala, nesnazila sa. Len zavrela dvere. Clovek, ktory si ma nevazi, nema v mojom zivote miesto.