Ako je možné, že niektorým ženám nevadí zadaný muž?
Ako je možné, že niektorým ženám nevadi, že je chlap zadaný ?…. Aj naopak. Mne to príde, že doba je v tomto hrozná. Každý sa len podvádza a klame. Málo je výnimiek. A tvária sa, že je to v pohode. Poznám jedného tiež, ktorý tvrdí že chlapi môžu, že to je normálne.., že to každý chlap robí ale keď žena náhodou tak je k***a. Alebo som ja len taká moralistka? Príde mi to hrozne. Aký máte na to názor ?
Chodila som so ženatým , ako mladá 19tka
Roky to trvalo
Až som sa privydala o 100km ďalej
Dnes sa na to pozerám, že fuj ako som mohla
Už som počula názor , že bodaj by sa ti to vrátilo v tvojom manželstve
Neviem, dáš ruku do ohňa za niekoho ?
Asi len za seba každý môže
Som spokojná v manželstve a nemám pocit nevery
A kedy to bolo ináč? Vždy to tak bolo a asi aj bude. Ale zas tvrdiť, že každý, to teda určite nie.
@anonym_autor vsak to bolo vždy a všade
Ja mám švagrinu skoro päťdesiat ročnú ,jej papa ,nie je jej papa
V prvom rade by malo „vadit“ tomu chlapovi, ze ma manzelku
to je už od čias,ako pračlovek žil v jaskyni
Nie je to dobou, bolo to tak aj inokedy. Pre mňa osobne je to hnus. Ja som veľmi otvorený človek, ale čo neznesiem je neúprimnosť, klamstvo, robenie vecí poza chrbát... A nie, rozhodne sa to netýka každého, to je zas taký primitívny alibizmus, že veď každý, tak aj ja.
@anonym_autor vsak to bolo vždy a všade
Ja mám švagrinu skoro päťdesiat ročnú ,jej papa ,nie je jej papa
@minenkaa už si hodila reč s mužom či ten chlap s ktorým ťa podvádza je blondiak?
@anonym_autor kedysi chodili zenaci do verejnych domov, teraz si narazia bokovku. Nemyslis si, ze kedysi to bolo lepsie. Ale kdese, staci sa pozriet do dejepisu a len v kralovskych rodinach kolko bolo milencov a mileniek. A nebolo to inac ani medzi plebsom. Pan majster spaval si sluzkou, gazda ju oprel kdesi v stodole...
@anonym_autor ja si neviem predstaviť, že by som si vedome začala so zadaným. Ja sa držím pravidlá, že nový vzťah (aj keby len milenecký) až po tom, čo je starý vzťah definitívne ukončený. Ale to som ja.
Čo mňa však zarazilo, je názor niektorých žien - “ja som slobodná, ja nič zlé nerobím.” Toto som už viackrát počula, že sa takto ospravedlňujú.
Niekedy osoba ani nevie, že si začala s niekým zadaným. Ja som si tiež počas školy začala s jedným, ktorý v tom čase začínal so svojou teraz uz manželkou chodiť. Najskôr som nevedela, že niekoho má kedže z jeho strany bola tiež veľká náklonnosť. Trvalo to pár rokov počas VŠ a myslím si, že sme boli do seba obaja svojim spôsobom zalubeni. Ukončila som to ja a ešte som bola ta zlá, že on už by sa aj rozišiel keby chcem a bol by so mnou 😀 Spätne už by som do toho nešla aj keď asi s nikým som takú chémiu v živote nemala ako s ním. Jeho teraz už manželka isto musela o tom vedieť, lebo sme si vôbec nedávali pozor kadetade po VŠ party. Nuž hrdá na to nie som ale skúsenosť je…
@anonym_autor jednoducho...chytí ho pre seba a či sa niekomu páči, či nie,niekedy sú tie manželstva podstatne lepšie ako prežívanie ,kde to neklapalo,ale teda ksichtit sa patrilo,že je všetko ok. A to,urobil to jednej,bude robiť aj druhej,sú reči pre čícikanie pre ex partnerky. A netvarme sa,že ženy sú svatice.
@anonym_autor ja si neviem predstaviť, že by som si vedome začala so zadaným. Ja sa držím pravidlá, že nový vzťah (aj keby len milenecký) až po tom, čo je starý vzťah definitívne ukončený. Ale to som ja.
Čo mňa však zarazilo, je názor niektorých žien - “ja som slobodná, ja nič zlé nerobím.” Toto som už viackrát počula, že sa takto ospravedlňujú.
@gab1sol ale ono to je v podstate pravda.
ale kdeze. kedysi toho bolo viac len sa to tazsie zistovalo. teraz mas viac moznosti odhalenia
@anonym_de3398 no ja dúfam že nie a ešte neprisiel
@minenkaa sak sleduj chlpy vo vani alebo na kabate. daj mu cierny nech vidis ci na nom nema blondave vlasy 😀
@minenkaa sak sleduj chlpy vo vani alebo na kabate. daj mu cierny nech vidis ci na nom nema blondave vlasy 😀
@pralinka25 veď k nám nechodí nik o kom neviem,do🍑snchlaomi jentazko nepadajú im moc vlasy,nemajú ruz na perách ,že by som našla otlačený pery okolo🍆
@pralinka25 veď k nám nechodí nik o kom neviem,do🍑snchlaomi jentazko nepadajú im moc vlasy,nemajú ruz na perách ,že by som našla otlačený pery okolo🍆
@minenkaa noooo sak ale uz tu boli detektivne temy o vlase vo vani, aj o vlase na kabate. tak sleduj. 😉 alebo zuby, mozno kuse aj cucflek tu uz bol
@gab1sol ale ono to je v podstate pravda.
@anonym_cae664 pre mňa nie. Pre mňa je partnerský vzťah o dvoch. Nie o troch. Proste, ak niekto nie je spokojný vo vzťahu, tak nech ho najskôr ukončí. A potom, kde je úcta tej ženy? Ona je síce slobodná, ale ten muž sa takmer vždy vráti k manželke/partnerke. Hrá to na dve strany. To tej žene nevadí?
@minenkaa noooo sak ale uz tu boli detektivne temy o vlase vo vani, aj o vlase na kabate. tak sleduj. 😉 alebo zuby, mozno kuse aj cucflek tu uz bol
@pralinka25 musím sledovať,aj lupu máme niekde doma ,kameru chcem už dlho obiednat a mám už preco
Aj skoda ze pises ako anonym.
Ano vzdy tu bolo podvadzanie. Nevery. No volakedy sa odpustilo. Resp sa tym nechvalili. A hlavne sa to nebralo ako nieco normalne. Neviem ako budem o par rokov (vieme ze stat sa moze cokolvek no nad tym mlmentalne nerozmyslam). No teraz si stojim za svojim rozhodnutim a slubom ktore som dala manzelovi.
Ja som tiež jednu chvíľu ako mladá žaba mala aférku so zámožným pánom podnikateľom ktorý bol “slobodný”. Že slobodný nieje, som zistila, keď som obsluhovala na narodeninách jeho dcéry u nás v reštike 😀
@anonym_cae664 pre mňa nie. Pre mňa je partnerský vzťah o dvoch. Nie o troch. Proste, ak niekto nie je spokojný vo vzťahu, tak nech ho najskôr ukončí. A potom, kde je úcta tej ženy? Ona je síce slobodná, ale ten muž sa takmer vždy vráti k manželke/partnerke. Hrá to na dve strany. To tej žene nevadí?
@gab1sol to,ze ssa vráti skoro vždy k manželke počujem 1x...väčšinou odchádza s milenkou.
Aj skoda ze pises ako anonym.
Ano vzdy tu bolo podvadzanie. Nevery. No volakedy sa odpustilo. Resp sa tym nechvalili. A hlavne sa to nebralo ako nieco normalne. Neviem ako budem o par rokov (vieme ze stat sa moze cokolvek no nad tym mlmentalne nerozmyslam). No teraz si stojim za svojim rozhodnutim a slubom ktore som dala manzelovi.
@maryetta nevery v minulosti? To bola prestíž mať milenky
Väčšina z nich si len tým dvíha to svoje úbohé ego ktoré ani nemajú
@pralinka25 musím sledovať,aj lupu máme niekde doma ,kameru chcem už dlho obiednat a mám už preco
@minenkaa nezabudni nacapit sledovacie zariadenie do auta. mam aj mikroskop. poziciam?
@minenkaa nezabudni nacapit sledovacie zariadenie do auta. mam aj mikroskop. poziciam?
@pralinka25 Vidíš to ma nenapadlo ,do🍑,je mi strašne ja som úplne neschopná
@anonym_autor ani mužom nevadia zadané ženy😆v prvom rade má mať morálku ten zadaný chlap.Nevera bola vždy a bude...