Ako môže najhoršie dopadnúť vzťah po rozchode?
Ako najhorsie u vas dopadol vztah, Zaujimali by ma tie uplne najhorsie verzie. Mali ste manzela, ci partnera, rozsili ste sa a ..... co potom? Ako to najhorsie dopadlo u vas. Poviem za mna.. Po nasom rozchode pri sexe boli odopietane bozky. U vas? ako ste dopadli vy ak vztah sa dostal do bodi kedy ste sa rozisli ... a potom zacalo co?
@anonym_autor V prvom rade ak som sa s niekým rozišla, určite som s ním už neskákala do postele!!!! Prečo???
@anonym_autor V prvom rade ak som sa s niekým rozišla, určite som s ním už neskákala do postele!!!! Prečo???
@anonym_8b413a ale ja chcem pocut vase skusenosti.
Téma pre deti? nechápem
😅 Veď ked sa rozidem tak sa rozidem a nie na voľno mu ,, dať,, a ešte, že z nejakého trucu alebo z čoho odopierať bozky 😅
A koľko že má slečna rokov? Ale pri tomto príspevku ma napadlo : "A ja sprostá som si kvôli tebe oholila nohy." 😂 a ty mi pri sexe ani pusu nedáš😂
@anonym_autor Načo? Moja skúsenosť nikdy nebude tvoja skúsenosť. Hlavne rýchlo a bezbolestne!!!!
neustale urazanie sa bez dovodu pokial som s tym nesekla uplne, bolo to hrozne 10 mes sa fucal a 3 mesiace bol ukazkovy partner....a dokola...pricom sa tie intervaly odmlk kedy sa urazil predlzovali po roku vztahu zacal s tyzdennym fucanim po dlhorocnom vztahu nemal problem 10 mes sa so mnou nebavit v kuse..
Po rozchode sme este zacali asi 2x nanovo ale kedze tuto svoju vlastnost nevedel zmenit, tak sa tie navraty rychlo skoncili paradox je ze sa ozyva stale ale ja uz nereagujem vobec
@anonym_autor rozišli ste sa a stále s ním spíš? Prečo?
Ja neviem.... Mám toto okomentovať? 😅
Celkom nechápem ale keď sme sa rozišli nebolo čo povedať ani bozk ani sex nebol odvtedy sme sa chvála bohu ani nevideli. Čo riešiš?
neustale urazanie sa bez dovodu pokial som s tym nesekla uplne, bolo to hrozne 10 mes sa fucal a 3 mesiace bol ukazkovy partner....a dokola...pricom sa tie intervaly odmlk kedy sa urazil predlzovali po roku vztahu zacal s tyzdennym fucanim po dlhorocnom vztahu nemal problem 10 mes sa so mnou nebavit v kuse..
Po rozchode sme este zacali asi 2x nanovo ale kedze tuto svoju vlastnost nevedel zmenit, tak sa tie navraty rychlo skoncili paradox je ze sa ozyva stale ale ja uz nereagujem vobec
@anonym_bf62dc presne na toto sa pytam, Dakujem.
No keď sme sa rozišli, tak nebol sex, neboli bozky. Bol to iba ex-partner. Čo najhoršie sa mi stalo? Jeden ma začal oslovovať celým menom, čiže napríklad celé roky ma volal Katka a po rozchode ma oslovoval Katarína (meno je vymyslené). A nášho spoločného psa zverejnil na bazoši v časti darujem, so srdcervúcim príspevkom. Keď som mu volala, či mu úplne prepína, tak to stiahol. A jeden mi roztrhal všetko spodné prádlo, čo mi daroval. A potom mi to zabalil do balíka a doniesol pekne zabalené v krabici s mašľou. Otvorila som doma a tam roztrhané a rozstrihané prádlo.
@anonym_autor Ja som sa s jedným rozišla, lebo som boka v cudzine a tam som sa nejako zamilovala do chlapca s čiernou pleťou…Tomu “ frajerovi” z Trenčina som povedala, aby ma nekontaktoval, že niekoho mám a on potom išiel z Trenčína na Oravu v ten deň a zvonil mojej mamičke s tým, že:Teta vaša dcéra sa kurví s černochom z Afriky…Moja mamka o tom vedela, a tak mu len povedala, aby nám dal pokoj…
No keď sme sa rozišli, tak nebol sex, neboli bozky. Bol to iba ex-partner. Čo najhoršie sa mi stalo? Jeden ma začal oslovovať celým menom, čiže napríklad celé roky ma volal Katka a po rozchode ma oslovoval Katarína (meno je vymyslené). A nášho spoločného psa zverejnil na bazoši v časti darujem, so srdcervúcim príspevkom. Keď som mu volala, či mu úplne prepína, tak to stiahol. A jeden mi roztrhal všetko spodné prádlo, čo mi daroval. A potom mi to zabalil do balíka a doniesol pekne zabalené v krabici s mašľou. Otvorila som doma a tam roztrhané a rozstrihané prádlo.
@billy_jean pre boha. ked to takto pises je to vtipne a clovek sa na tom aj zasmeje ale chapem ze ked to bolo aktualne tykalo sa to teba muselo to byt otrasne. kazdopadne to clovek ani nevymysli coho su niektori trpaci schopni.
Ja neviem.... Mám toto okomentovať? 😅
@sevrin nie ani nie .... alebo daj nieco vtipne a od srdca 😀
@anonym_autor takze to najhorsie co sa ti stalo ze ti odmietol dat pusu pri tom ako ta klatil? Ved ty si vlastne stastlivec
@anonym_autor že čo?
@anonym_autor mne ho tam dal len na 5cm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tak kto je na tom horšie, ja alebo ty?! 🤣
Co ? Ake bozky po rozchode ? Ty mas 15, alebo?
U mna napadnutim,mnoho ineho zleho ,podmienkou a zakazom priblizenia 💁🏻♀️
Spokojna ?
Toto nepochopím, prečo chce niekto čítať príbehy iných ludi, ved to s tebou nemá nic spoločne. A divím sa ľuďom, ktorí svoje pribehy zdieľajú.
@anonym_autor sledovanie, vyhrážanie, denne tak 100 správ a neprijatých hovorov a nakoniec únos. Ďalej to nebudem rozoberať, ale je od teba veľmi hlúpe čakať serióznu odpoveď, čím všetkým si ženy museli prejsť a sama to zaklincujes tým, že ti pri jeba*ke nedal pusu. To je výsmech? Vtip?
“Po nasom rozchode pri sexe”
7krat som to musela precitat kym som to sprocesovala
Asi nechápem..veď ak sme sa rozišli,tak sme sa rozišli a hotovo... koniec kontaktov aj sexu...takže aké odopieranie bozkov pri sexe? 🤔
Neviem, či chceš aj niečo takéto, ale náš otec sa po 20r. rozviedol s našou mamou, chcel predať spoločný dom a absolútne ho nezaujímalo, že matka jeho detí a deti by nemali kde bývať. Plus sa teda tváril, že neexistujeme, nikdy sa s nami nestretával, ked sme sa stretli v meste náhodne, tváril sa, že neexistujeme. Alimenty posielal, ale veľakrát potreboval pripomienku. Spomenul si na nás až keď mal 3. ženu a išiel sa ženiť, pretože nás chcel na svadbe a mali sme sa tváriť ako spokojná rodina 🤣🤣. No teraz sa tvárim ja, že neexistuje. Rodina, kvôli ktorej nás opustil, sa rozpadla, nemá pri sebe ani jedno dieťa z oboch manželstviev, nebol na svadbách svojich detí a nevidel svoje vnúčatá.
@anonym_autor potom nezačalo nic. Nikdy by si ku mne nikto nič nedovolil, nie som handra 😉
Neviem, či chceš aj niečo takéto, ale náš otec sa po 20r. rozviedol s našou mamou, chcel predať spoločný dom a absolútne ho nezaujímalo, že matka jeho detí a deti by nemali kde bývať. Plus sa teda tváril, že neexistujeme, nikdy sa s nami nestretával, ked sme sa stretli v meste náhodne, tváril sa, že neexistujeme. Alimenty posielal, ale veľakrát potreboval pripomienku. Spomenul si na nás až keď mal 3. ženu a išiel sa ženiť, pretože nás chcel na svadbe a mali sme sa tváriť ako spokojná rodina 🤣🤣. No teraz sa tvárim ja, že neexistuje. Rodina, kvôli ktorej nás opustil, sa rozpadla, nemá pri sebe ani jedno dieťa z oboch manželstviev, nebol na svadbách svojich detí a nevidel svoje vnúčatá.
@anonym_f3794e Tak hádam si si to nepredstavovala tak, že po rozvode by sa tvoj otec zaujímal o tvoju matku. Ona sa rozvodom stala pre neho cudzím človekom. A to, prečo sa ani s vami ako deťmi už nestretaval ti vraj nie je známe, ale asi mal nejaký pádny dôvod na to, preč to tak bolo. Možno ho tvoja matka obťažovala, znepríjemňovala mu život a jediná cesta z toho von bola vzdat sa aj vás, aby nemal pokazený zivot. Alebo mohol vás považovať za ťarchu v jeho novom živote, ktorý si začal žiť .... Kde sa skrýva pravda vedia len oni dvaja, nikto iný.
@anonym_autor najhorší scenár aký poznám: syn bývalej kolegyne po rozchode zaútočil na svoju ex matku jeho detí. Otec dievčiny bránil svoju dcéru a mladík zaútočil a zabil ho, bol pod vplyvom
@anonym_autor tak najhoršie ako len mohlo.Ale stalo sa to až po roku po rozchode.Ty si daj facku za to, že sa s niekým rozides a ešte s ním spis

Čože?