icon

Ako nájsť partnera po štyridsiatke?

martinkaxyz
30. aug 2025

Ahojte žienky....ste tu niektoré, ktoré máte vek 40, poprípade 40+ a zatiaľ sa vám nepodarilo nájsť vhodného partnera na trvalý vzťah?..respektíve sa to so žiadnym dotyčným, s ktorým ste sa zoznámili, neposunulo ďalej?...nie ste záujem toho smutne, sklamane?...mate este stále nádej...dajte svoje skúsenosti a vhľady...ja mam pocit, že su dnes chlapi bud veľmi priebercivi alebo sa nechcú viazať...:(

Strana
z2
sova7
31. aug 2025
@anonym_6c6f4b

@sova7 píšeš hlúposti je veľa mužov okolo 40tky čo chcú deti, ale nie so 40 tnickami veď to je logicke. Muži chcú mladé a plodné a ženy takých čo zabezpečia deti, tak to príroda zariadila a vždy to tak bude platiť.A emancipovane a veľmi samostatne plaču do vankúša, lebo ženy sú už ako chlapi.Zena má byť milá, zvodná, láskavá mať rada deti byť materinská, starostlivá.

@anonym_6c6f4b 🤦

david1202
31. aug 2025
@martina21

ja mam 39, 4 roky som mala vztah ktory sa nikam neposuval, chlap 43 rocny, neochotny sa viazat, mat deti.. som zvedava za aky cas a hlavne kde si niekoho najdem, zatial nadej mam, uvidim co mi zivot a vesmir prinesie… len som introvert neviem flirtovat ani balit muzov 😂pred dvomi dnami som si nainstalovala zoznamku a teda hroza

@martina21 ked uz si na zonzamke ,tak to uz si riadne zúfalá...nezabudaj...co vysielas .
.to si privolas

david1202
31. aug 2025
@007marianna007

Vzťah po 40tke je už len o sexe..stretnúť sa 2x za týždeň, naplniť svoje potreby a vybavené.. nečakaj už dlhé telefonáty, vodenie za ručičky, zamilované pohľady..mám strašne veľa komosiek, ktoré sú rozvedené a presne takto to majú..

@007marianna007 nieje to pravda...to co si oni vybrali je ako ja vravím, karma...vela z vas žien robi blbosti a potom ked sa zobudia, si myslia ze bude všetko krasne.

Ako zivot vedies..taky ho budes mat.
Vela z vas žien nadáva aký su chlapi ,len akosi zabudli ake ste vy...dirigovanie,rozkazovať....všetko po vašom.
.a potom ste samé....lebo lepsi chce proste lepšiu.

anonym_f90d45
1. sep 2025

Mám niekoľko slobodných známych po 40 a poznám aj nejakých starých mládencov. No ako to povedať, aby som neurazila. Každý z nich má v povahe niečo, čo by potencionálneho partnera odradilo. Jedna je konšpirátorka a ezoterička a všetkých o tom presviedča, ďalšia nadáva na všetko a na všetkých zatrpknutá, ďalšia vyzerá v 40 na 60 je obézna a jej záujmy sú sedieť zavretá doma, kolega ktorý vyzerá nie bohvieako má nároky, že chce dievča, ktoré má vyzerať ako modelka a malo by robiť všetko, tak ako on si predstavuje atď, podľa ďalšieho sú ženy len na peniaze a ďalší sa bez mamičky nepohne asi ani na wc. Treba sa teda pozrieť aj na seba, vlastnú povahu, výzor, čo ponúkam a aké mám nároky, ako sa viem v tomto veku prispôsobiť a podobne.

anonym_131c17
1. sep 2025

@martinkaxyz ja mám manželku o 12 rokov staršiu, ona o mesiac 44 ja som mal v júli 32. Ženil som sa slobodný, ona už rozvedená s 3 deťmi. Mali sme po 2 rokoch manželstva syna, teraz už škôlkára. Manželia sme 6 rokov, spolu takmer 10 rokov. Samozrejme keby nebola pekná a rozumná, neohúrila by ma. Ja som jej asi tiež bol sympatický, lebo inak by som ju tiež neohúril a to sa zaprisahala, že sa už nikdy nezapletie so žiadnym chlapom 👍

sova7
1. sep 2025
@david1202

@007marianna007 nieje to pravda...to co si oni vybrali je ako ja vravím, karma...vela z vas žien robi blbosti a potom ked sa zobudia, si myslia ze bude všetko krasne.

Ako zivot vedies..taky ho budes mat.
Vela z vas žien nadáva aký su chlapi ,len akosi zabudli ake ste vy...dirigovanie,rozkazovať....všetko po vašom.
.a potom ste samé....lebo lepsi chce proste lepšiu.

@david1202 🤣🤣🤣🤣🤦😆🤦🤦

anonym_e029d8
1. sep 2025
@anonym_f90d45

Mám niekoľko slobodných známych po 40 a poznám aj nejakých starých mládencov. No ako to povedať, aby som neurazila. Každý z nich má v povahe niečo, čo by potencionálneho partnera odradilo. Jedna je konšpirátorka a ezoterička a všetkých o tom presviedča, ďalšia nadáva na všetko a na všetkých zatrpknutá, ďalšia vyzerá v 40 na 60 je obézna a jej záujmy sú sedieť zavretá doma, kolega ktorý vyzerá nie bohvieako má nároky, že chce dievča, ktoré má vyzerať ako modelka a malo by robiť všetko, tak ako on si predstavuje atď, podľa ďalšieho sú ženy len na peniaze a ďalší sa bez mamičky nepohne asi ani na wc. Treba sa teda pozrieť aj na seba, vlastnú povahu, výzor, čo ponúkam a aké mám nároky, ako sa viem v tomto veku prispôsobiť a podobne.

@anonym_f90d45 moje zname okolo 40 a po 40 su vacsinou skvele zeny, ziadna ezoterika, konspiracia, skor nohami pevne na zemi, medzicasom vo veducich poziciach, diplomacii a pod. A je s nimi sranda, su pekne, upravene. Preferuju ziadny vztah nez zly alebo nerovnopravny vztah. Nuz je tu generacia zien, ktora je ekonomicky samostatna a uz nemusi akceptovat napr. robit 2 sichty - jednu v praci a druhu doma. Chlapi sa prisposobia o generaciu neskor zrejme. Zatial vyuziju moznost spermobanky, ked chcu deti.

dankanka
1. sep 2025
@pipimonterova

@martinkaxyz alebo su tepli.To tak dnes uz zhruba 50 percent muzskeho pokolenia.A teraz vyber si.Proste,na niektore zeny "nezvysi".Nie je z coho nazvys.

@pipimonterova to je ako z dakeho románu od Timravy :D.

anonym_f90d45
1. sep 2025
@anonym_e029d8

@anonym_f90d45 moje zname okolo 40 a po 40 su vacsinou skvele zeny, ziadna ezoterika, konspiracia, skor nohami pevne na zemi, medzicasom vo veducich poziciach, diplomacii a pod. A je s nimi sranda, su pekne, upravene. Preferuju ziadny vztah nez zly alebo nerovnopravny vztah. Nuz je tu generacia zien, ktora je ekonomicky samostatna a uz nemusi akceptovat napr. robit 2 sichty - jednu v praci a druhu doma. Chlapi sa prisposobia o generaciu neskor zrejme. Zatial vyuziju moznost spermobanky, ked chcu deti.

@anonym_e029d8 väčšinou kto je vo vedúcej pozícii chce byť vedúci aj doma. T.j. všetko po jeho. A prispôsobenie sa 0. Pozorovanie zo života aj okruhu mojich známych. Vlastne je to primárna príčina. Neochota prispôsobiť sa. Je jedno, či muži či ženy.

martin96321
1. sep 2025
@sova7

@binarypete chlap po 40 čo sa chce usadiť a mať rodinu ? Chlapi čo rodinu skutucne chceli väčšinou do 40 nečakajú. Ak áno a je ten chlap v poriadku tak to je možno jeden zo sto a stretnúť ho je vec obrovskej náhody.

@sova7 Chlap sa na rozdiel od zeny nema kam ponahlat. Dieta je schopny splodit aj v 50ke. Ak najdes slobodneho,spokojneho,zabezbeceneho muza po 40ke,tak ho tazsie obalamutis svojou maskrtou nez 20 rocneho))) Okrem toho,urcite 40nik nebude hladat rovesnicku. Ta ho uz velmi neocari. Cest vynimkam.

sova7
1. sep 2025
@martin96321

@sova7 Chlap sa na rozdiel od zeny nema kam ponahlat. Dieta je schopny splodit aj v 50ke. Ak najdes slobodneho,spokojneho,zabezbeceneho muza po 40ke,tak ho tazsie obalamutis svojou maskrtou nez 20 rocneho))) Okrem toho,urcite 40nik nebude hladat rovesnicku. Ta ho uz velmi neocari. Cest vynimkam.

@martin96321 nemám chuť niekoho balamutit. Ani ja sa nemám kam ponáhľať a spokojný normálny chlap po 40 čo chce s niekým žiť je niečo ako snežný muž

martin96321
1. sep 2025
@sova7

@martin96321 nemám chuť niekoho balamutit. Ani ja sa nemám kam ponáhľať a spokojný normálny chlap po 40 čo chce s niekým žiť je niečo ako snežný muž

@sova7 Ani nie))) mam par takych kolegov. Maju zarobene,usetrene,chodia raz za cas na poriadnu dovolenku a uzivaju si. Niektori aj by chceli najst spriaznenu dusu,ale nedari sa. A zvysok sa poucil na chybach inych a uz ani nechcu aby ich niekto presviedcal,ze vlastne doteraz zili ako bludari.😎

vlado19822
1. sep 2025
@sevrin

@kratucka odjakživa to tak bolo, je, aj bude.

@sevrin ak muž pozerá len na fyzickú krásu ,potom nestojí za to tráviť s ním čas ,ako keď budete mať 55 -60 rokov potom odíde? Áno musi nejaká chémia prebehnúť ale ako sa hovorí s peknej misky sa nenajes ,ja mám skvelú manželku s ktorou som už 25 rokov a aj keď pred 25 rokmi mala o 20 kg menej absolútne to neriešim a sme spolu či v dobrom či v zlom aj sme mali viac peňazí a aj žili od výplaty do výplaty a nikdy by som ju nevymenil
Ale chápem zas aj to že muž po 40 normálny je ťažko nájsť , maximálne nejakého vdovca

donnechka
1. sep 2025

Výber v tomto veku nemusí byť nevyhnutne zložitý z hľadiska kvantity, ale kvalitou áno, tak sa neunáhli. Mám príbuznú, ktorá sa zaťala, že po 40 ešte bude svadba a bábo a teraz má doma dve deti, 2 a 47-ročné, a narieka, že ako jej bolo dobre samej... a to bol jej partner naozaj z tých lepších, množstvo kandidátov bolo prinajlepšom bizarných.
Plus, ak chceš dieťa, kvalita materiálu tvojich rovesníkov nie je ideálna vzhľadom na tvoj vek, staršie matky majú lepšie výsledky pri tehotenstve s mladými otcami, minimálne pri IVF. Takže ak by si si nikoho nenašla, ale napriek tomu chcela ísť cestou materstva, v tomto máš výhodu.

mischy00
1. sep 2025
@vlado19822

@sevrin ak muž pozerá len na fyzickú krásu ,potom nestojí za to tráviť s ním čas ,ako keď budete mať 55 -60 rokov potom odíde? Áno musi nejaká chémia prebehnúť ale ako sa hovorí s peknej misky sa nenajes ,ja mám skvelú manželku s ktorou som už 25 rokov a aj keď pred 25 rokmi mala o 20 kg menej absolútne to neriešim a sme spolu či v dobrom či v zlom aj sme mali viac peňazí a aj žili od výplaty do výplaty a nikdy by som ju nevymenil
Ale chápem zas aj to že muž po 40 normálny je ťažko nájsť , maximálne nejakého vdovca

@vlado19822 je rozdiel žiť s niekým 25 rokov a ten človek sa ti prirodzene meni pred očami. Tiez si si svoju manželku vybral aj pre výzor, lebo sa ti páčila. Nieje nič zlé na tom, ze sa nám ma nový partner aj páčiť. Je to predsa nový vzťah a je nám jasné, ze o 15- 20 rokov sa zmení ale to neznamená ze ho opustime🙂

sevrin
1. sep 2025
@vlado19822

@vlado19822 ja hovorím o tom prvotnom kontakte, každý muž pozerá na ženu, či sa mu páči po fyzickej stránke. Tie ženy nevyhadzujú peniaze na kaderníčku, manikúru, pedikúru, bižutériu, parfémy, líčidlá, šaty, topánky každý mesiac len tak.

anonym_dec61d
1. sep 2025

@martinkaxyz nooo pozri sa na česko-slovenský showbiz, tam sa to mení, že ani nestíham sledovať, či po 30tke, či po 40tke, či po 50tke......to len chcem povedať, že nádej že niekoho stretneš je vždy😊

pipimonterova
2. sep 2025
@dankanka

@pipimonterova to je ako z dakeho románu od Timravy :D.

@dankanka 😃

Strana
z2