icon

Ako nájsť pozitívnu perspektívu v samote?

19. feb 2025

Som žena, síce mám len 26, ale bojím sa, že ostanem navždy sama. Nikdy som nemala dlhodobejší vzťah, dlhší ako 7 mesiacov. Ak sa s niekym spoznám, tak buď má nevysporiadanú ex, alebo sa mi nepáči alebo sme úplne odlišní a správa divne, málo snaží a mám pocit, že v tom je ešte niekto iný. Ako myslieť pozitívne a nestratiť nádej? Nechcem skúšať zoznamky, nechávam to skôr prirodzene plynúť ale ahhh :(

zmrzlinka2021
19. feb 2025

Sú ženy, ktoré stretli svojho manžela aj pred 40

Nezufaj a máj kvalitný život bez ohľadu či si vo vzťahu alebo nie.

domkakvet
19. feb 2025

Nechaj to aj nadalej prirodzene plynut a uvidis koho stretnes.

stela567
19. feb 2025

Neboj. Na pranie treniek je vždy čas...

hsara99
19. feb 2025

Mať životného partnera je síce krásne, ALE… ja som vlastne celý život bola vo vzťahoch a ľutujem to trošku. Nikdy som nebývala sama, neuzila si ten komfort byt len sama so sebou, nikomu sa neprispôsobovať, robiť si čo chcem a kedy chcem. S partnerom a pripadne deťmi to nejde. Aj keď asi nikdy úplne nepochopím tvoje pocity, skus si samotu uzit a vyťažiť z nej čo najviac. Na sebarozvoj, tvoje koníčky…

anajka266
19. feb 2025

Ako sa hovorí: každý chce to, čo nemá…. Užívaj, cestuj, zabaváj sa, flirtuj, vzdelávaj sa atď😀 potom to s týmito vecami pojde uz len dole vodou🤣 čo má prísť, príde😀

thirstymonk
19. feb 2025

Príde to, keď to budeš najmenej čakať. Ja až keď som si povedal, že "kašlem už na ženy", tak sa zjavila moja teraz už manželka. Ako blesk z jasného neba.

autor
19. feb 2025

Ďakujem 🙂

madeincssr
19. feb 2025

🍀🌻🧑‍🤝‍🧑

sisska96
19. feb 2025

Ja som tiež mala také obdobie, keď som roky nemala nikoho a som si myslela že nikoho nenájdem, ale potom prišiel ten pravý

pavol59
19. feb 2025

..nekaz si to čo máš s tým čo budeš mať!

zabka79
19. feb 2025

Hlavne nezlavuj s narokov a nakoniec si nevezmi psychopata ktory bude na zaciatku spriaznena dusa.
Si mlada mas perspektivu a buducnost. Skus vyuzit cas na seba...investuj do seba...

loliki
19. feb 2025

Kúp si psa. 🙂 Najlepší priateľ. Vytiahne ťa von a možno niekoho stretneš. Minimálne veterinára. 🙂

sante81
19. feb 2025

Ja som nakoniec spokojnosť našla v samote.
Užívam si ten čas investovaný do seba, jasné že deti nevyplnia prázdnotu po láske muža, ale ja som už tak vyčerpana tými sklamaniami, že takto je to lepšie
Čo ma prísť, príde

barborachors
19. feb 2025

niečo robíš zle. si možno az moc hrrr do vztahu a to každého chlapa odradí, aj keď si myslíš že nie si pre motivovana, s najväčšou pravdepodobnosťou posobis na neho moc zúfalo a ono ti hajzlici maju na toto extrémne silný zmysel. Nic viac chlapa neodradi ako zufalka, co sa extrémne snaží - v obliekaní, v reči, v gestach ale aj pohladoch... ked sa ti aj podarí niekoho zbalit nemozes to dat najavo ze ho chceš, musis hrat take tie hry akozeas toho vela atak... zároveň byt tajomná, mat konicky priatelov, záľuby a maaalo casu na neho... jemu to bude vŕtať v hlave a budes aa mutak zdať atraktívnejsia ako hocaka iná ktorá hned lapne po prvom rande a dáva najavo aka je z toho happy... zial v tejto vekovej kategórii to tak proste funguje, je ine ked budes mat 40 a v zrelom veku stretneš muza ktorý už hlada životnú partnerku.. v tejto generácií ako si ty sa mladí len sami hľadajú, skusaju a randia, kazdy hľadá vrchol dokonalosti pre seba a preto sú potom ti ľudia veľakrát sami. Opýtaj sa samej seba v com si extra, v čom si ina a co mozes tomu druhému ponúknuť, lebo je to naozaj o kalkulovani a nie o laske na prvý pohlad. Aj ta sa sice stáva ale je to sanca jeden z milión.

martinmmartin
19. feb 2025

@zabka79 ale to s tymy narokmi to tiez netreba prehanat lebo mozte cakat donekonecna. Realita je niekedy velmi dolezita

betulinka1
19. feb 2025

Vies co az casom ocenis ake to bolo super. Mozes si robit co chce, kedy chces, ako chces. Nemusis robit okolo domacnosti. Za mna super obdobie. Venuj sa sebe, koníčky, ži spolocensky a casom sa niekto prida.

vilma7
20. feb 2025

@stela567 u nás trenky perie práčka q tu vie ovládať aj manžel 🙂

zabka79
20. feb 2025

@martinmmartin viem ako to myslis, aj to je pravda, len sa moze stat ze clovek po dlhom case berie co pride pod ruku a mozno stacilo este chvilku vydrzat

stela567
20. feb 2025

@vilma7 STASTNA TO ZENA 🙃

sticker
grof_monte_christo
20. feb 2025

Máš len 26 a nejake vztahy si už mala. To je dobre že sa uplne nevyhýbas mužom. Ten pravý môže prísť aj nemusí. U mňa neprisiel taky, s ktorým by som chcela mať rodinu. Ale aj to sa stáva. V každom prípade to nie je katastrofa.