Ako oznámiť novému mužovi, že som tehotná?
Ahojte otehotnela som a otec dieťaťa sa vôbec nezaujíma, nie sme v kontakte vôbec, momentálne som v 12tt..no spoznala som naozaj dobrého chlapa s ktorým som sa začala stretávať ako mu oznámiť, že som tehotná? Javí o mňa veľký záujem, každý deň mi píše, zavolá mi, lebo ma chce počuť..dokonca včera za mnou prišiel na chvíľku, lebo ma chcel vidieť ani neviem ako mu oznámiť, že som tehotná bojím sa toho, že vycúva preč 😕 veľmi si rozumieme, ale podľa mňa sa odmlčí keď mu takúto správu oznámim.
Jasne, ze vycuva. Cakas nieco ine? Normalne mu to povedz a kludne zaklam, ze si sa to dozvedela az dnes nech nie si za kravu, co ho motala
no ty si toho ale stihla za 12 týždňov...pravdu povediac, ja byť tým chlapom, tak vycúvam, veľká láska to ešte byť nemôže, tak prečo by si povesil na krk cudzie dieťa a ženu, ktorá sa tehotná rozíde s frajerom a okamžite splaší ďalšieho chlapa, sorry, ale toto je na mňa trošku veľa
@lucka_ke aky spravny chlap? Co bluznis, ake on ma povinnosti voci jej dietatu 🤦♀️ Ked si netrufa riesit od zaciatku cudzie dieta, tak nie je spravny chlap??
@belllinka ja som zena, ale toto by som nedala, keby mi partner zrazu na kave povedal sorry som v 3 mesiaci
autorka povedz mu a uvidis bud ano, alebo nie
Poved mu to co najskor. Ma pravo sa rozhodnut. Aj ked ja byt tym chlapom tak zdupkam. Nemoze si byt isty,ci ho uprimne chces alebo len hladas muza,aby ta zabezpecil. Dobuducna zapracuj na sebe. Lebo to vyzera otrasne. Zena v 12.tyzdni a uz si hlada noveho muza. Dost lacno to posobi.
Alebo sa s ním čím skôr vyspi a potom povedz, že si porodila skôr a je to jeho 🤣
@tulipanik12 lifehack 🤣🤣🤣🤣 No mohla si toto
Vieš, ono ani nejde o to-ako, ale hlavne kedy? by mala byt otázka. Odpoved- ideálne hneď, včera bolo superneskoro
Alebo sa s ním čím skôr vyspi a potom povedz, že si porodila skôr a je to jeho 🤣
@tulipanik12 ja mam vo svojom okoli tiez jednu o ktorej som pocula ze to takto pred par rokmi vyriesila :D sice ona si najskor nebola ista ktoreho z dvoch to je ale vychadzalo to skor na toho “horsieho” a tak ju rodina nahovorila aby ti pripisala tomu “lepsiemu” :D dnes uz ale s dietatom chodi vsade sama tak ktovie ako to nakoniec dopadlo :D
Nezabite ma ale je tu este otazka, ci si to dieta chces nechat 🤷
Ten povodny utiekol pred zodpovednostou? Minimalne mas teraz vyhodu, ze tento ta nezbuchne. Uvidis, ako sa to vyvinie, myslim, ze spoznas, kedy bude fer mu to povedat.
Tak toro si mu mala povedat hnet po jeho pozvani na prve rande. Cely cas vies ze si tehotna a tvaris sa ze nic . Mna Keby som bola chlap by Toto tvoje chovanie odradilo viac ako ten fakt ze si tehotna. Cim skor mu to povies tym lepsie pre vsetkych .
Povedz mu to a ked zdrhne o par tyzdnov budes mat zas ineho🤷♀️
Uz vcera bolo neskoro... nebud sebec ma pravo toto vediet a slobodne sa rozhodnut co dalej....loz ma kratke nohy skor ci neskor na to pride a aj keby si to na neho usila co dufam ze teda na toto zaludok nemas....tak vzdy ta to bude prenasledovat
a tak šanca tam možno ako taká aj je.Osobne som poznala jeden taký pár.Našich bývalých susedov.On si ju zobral ešte tehotnú, narodil sa jej chlapec ale ani mu to nepovedali.Normálne ho vychoval a prijal ho za svojho aj s priezviskom.My sme to ako decká vôbec netušili len nám bolo divné že sa na tata vôbec nepodobá.Lenže potom ten náhradný jeho ocino zomrel a naši mi to povedali že nebol jeho biologický..že aby sme sa mu nesmiali a nevykecali to ako decká tak každý čušal.Ale či sa to dozvedel potom po pohrebe ktovie.On bol v tom vychovávaný že je to biologický otec.Plus mali potom ešte spoločnú jednu dcéru.Ktovie či mu to potom prezradili ako sa veci majú.Už nie sme v kontakte tak neviem.Už je dospelý a má svoju rodinu.To sa stalo ešte keď ja som bola decko.Ale vidíš nejaká šanca tam je on nezdupkal,malá ale je
a tak šanca tam možno ako taká aj je.Osobne som poznala jeden taký pár.Našich bývalých susedov.On si ju zobral ešte tehotnú, narodil sa jej chlapec ale ani mu to nepovedali.Normálne ho vychoval a prijal ho za svojho aj s priezviskom.My sme to ako decká vôbec netušili len nám bolo divné že sa na tata vôbec nepodobá.Lenže potom ten náhradný jeho ocino zomrel a naši mi to povedali že nebol jeho biologický..že aby sme sa mu nesmiali a nevykecali to ako decká tak každý čušal.Ale či sa to dozvedel potom po pohrebe ktovie.On bol v tom vychovávaný že je to biologický otec.Plus mali potom ešte spoločnú jednu dcéru.Ktovie či mu to potom prezradili ako sa veci majú.Už nie sme v kontakte tak neviem.Už je dospelý a má svoju rodinu.To sa stalo ešte keď ja som bola decko.Ale vidíš nejaká šanca tam je on nezdupkal,malá ale je
@liusa82 to je tiež riadne hlúpe, že sa tvárili, že je jeho biologicky otec. Celý život ho klamali, to je na ťažkú traumu, keď sa to človek dozvie. Niečo podobné vlastne robí v malom aj tu autorka, ked nie je voči svojmu napadnikovi úprimná.
To bolo jak v tom filme, Líbaš ako Buh: "..ja som tak trochu ženatý." "A ja som tak trochu rozvedená"- Tak ty mu povieš: " Som tak trochu tehotná!" 😀
@tulipanik12 tieto typy nerozumeju srande, opatrne, lebo to fakt urobi :D
@zelenina1 sranda je to vtedy, ak je na mieste. Tu by sa hodil skôr empatickejší prístup. Ale to ty nikdy nepochopíš
Nezabite ma ale je tu este otazka, ci si to dieta chces nechat 🤷
@libusak jasne, že si chcem dieťa nechať..
Ako to dopadlo ? Povedala si mu to?
Tak ty nezaháľaš. V 12 týždni, rozídená a už máš chuť a čas riešiť ďalšieho muža. Nečudovala by som sa mu, keby vycúval, práve kvôli tomu, aká si prelietavá.
Ako to dopadlo ? Povedala si mu to?
@michaelamedova určite nepovedala.
ale však bruško neskryješ, zistí to aj sám už čoskoro, buď voči nemu úprimná a povedz mu to ešte dnes, ak je správny chlap tak neutečie
@lucka_ke po ani nie trojmesacnej znamosti hodnotit ci je spravny chlap podla toho ci prijme tu, co ju vlastne ani nepozna aj s cudzim dietatom?
A uz si mu to povedala?
Šikovná si ,keby ste tak menej rozťahovali nohy ,bolo by aj menej problémov.
Som tehotná😊
A uz si mu to povedala?
@viestta
Oznámila som mu to cez víkend keď sme boli u neho.
Najprv bol v šoku, normálne zamrzol na minútu..povedal, že nevie čo má na to povedať, tak som mu povedala, že pochopím keď ukončí stretavanie resp kontakt a na to mi odpovedal, že kontakt so mnou určite ukončiť nechce len to je pre neho šok a potrebuje to spracovať..chcel aby som ostala u neho navečerali sme sa, pozreli film a povedala som mu celý "pribeh" o tehotensve, lebo chcel vedieť čo a ako..predvčerom aj včera mi zavolal aj napísal sám od seba, dnes sa už neozval vôbec.
asi tam nebola uprimna laska, nezazlievala by som mu to, ale ja s mojim flegmatickym pristupom by som nijak neriešila, že frajerka ma dieťa od ineho..čiže lepšie teraz, ako neskor, keby si sa namotala..ked budeš mamička, aj tak si budeš niekoho hladať, a všetci budu vedieť, že maš babo, tak čo..nič neni stratené
asi tam nebola uprimna laska, nezazlievala by som mu to, ale ja s mojim flegmatickym pristupom by som nijak neriešila, že frajerka ma dieťa od ineho..čiže lepšie teraz, ako neskor, keby si sa namotala..ked budeš mamička, aj tak si budeš niekoho hladať, a všetci budu vedieť, že maš babo, tak čo..nič neni stratené
@karolinakr ❤️🙏🏻
Ahoj ako to dopadlo

ale však bruško neskryješ, zistí to aj sám už čoskoro, buď voči nemu úprimná a povedz mu to ešte dnes, ak je správny chlap tak neutečie
@lucka_ke to myslis vazne? Ze ak je spravny chlap neutecie🤣poznaju sa len chvilu este tam nieje vztah a dieta je prenho cudzie