icon

Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

autor
24. aug 2024

@terka402 jasné, že sa nám dá bez syna. Za to som naplánovala víkend iba pre nás dvoch. No žiaľ ani to sa nám nepodarilo. 🤔

terka402
24. aug 2024

Ty kokso, mne ťa je reálne ľúto. Ja byť na tvojom mieste, proste zmením robotu. Ak máš muža, ktorého miluješ, nestojí ti za to, aby si si rozbila vzťah kvôli kolegovi.
A muž sa nesnaží nejako oživiť váš vzťah? On si na tebe nevšimol žiadnu zmenu? Veď to ťa musí aj fyzicky menej priťahovať, keď máš v mysli iného,nie?

autor
24. aug 2024

@terka402 nad zmenou práce som samozrejme uvažovala, no nejde to ľahko, hlavne keď na drží dobrý plat.
Som si istá že muža ľúbim.
Tak neviem či oživiť ale nosí kvety, urobí čo mi na očiach vidí a ja pre neho tiež.
Sem tam sa ma spýta čo mi je, či na čo myslím.
Tak sex začína väčšinou muž, nebránim sa 😂😂
Môj muž je stále pekný a príťažlivý.

maryetta
24. aug 2024

Poznas to??? Isla koza na lad…. Alebo nieco podobne.

autor
24. aug 2024

@maryetta jasné že poznám 🥺
Pred pár rokmi som to napísala ja niekomu.

Už chápem slovu karma a verím na ňu.

autor
26. aug 2024

Môj výklad sna. 🤦‍♀️
Presne to sedí, je tam niečo čo je mimo mojej kontroly.

asocial
8. sep 2024

Ako pokračujes? Stále.rovnako?

autor
8. sep 2024

@asocial stále rovnako 🤷‍♀️🤦‍♀️
Snažím sa ,jeden deň lepšie, iný deň zas na nič.

asocial
9. sep 2024

Ja viem aké to je🙂). Raz to prejde. Na jednej strane fajn na druhej strane mučivé...

autor
10. sep 2024

@asocial super,že ma aspoň niekto chápe. 😍😘
Ja verím, že raz ma to prejde no možno zostane navždy mojou slabosťou.

asocial
10. sep 2024

Ja ťa chápem, lebo viem o čom hovoríš. Ja som vo fáze čakania dva roky😁

autor
11. sep 2024

@asocial uff, nie je to ľahké, celú noc sa mi s ním snívalo 🤦‍♀️
Taký divný ( dobrý) pocit keď som ho ráno zbadala 🧐

autor
18. sep 2024

@asocial prosím ta,ako to riešiš ty? Ako to u teba prebieha? Ja klesam stále hlbšie 😭😭
Sa mi vidí že je to stále horšie a horšie,ja som už na ňom závislá ☹️😭😔

asocial
18. sep 2024

Napíš mi.spravu. nechcem to zas takto rozoberať...🙂

autor
22. sep 2024

@asocial
Mám strach že dal výpoveď. 😭😭😭
Nie som si istá, no mám podozrenie, ide ma poraziť 😭😭

kepassa
22. sep 2024

Osud to zariadil za teba. Bud vdacna. Zide z oci, zide z mysle

autor
22. sep 2024

@kepassa ja viem, sama som o to Boha prosila aby to vyriešil presne takto. Lebo ja by som odísť nedokázala.
No aj tak mám v hrdle hrču od stresu že ho už nikdy neuvidim, neviem ako to zvládnem 😭
Sama neviem čo chcem,jedno si želám a keď sa mi to splní,tak dúfam že sa mýlim 😔☹️

kepassa
22. sep 2024

Energia vesmíru sa spojila aby ti pomohla a poriesila to, v podstate ti dal co si si priala. Bude dobre. Ak by mal zaujem urcite by neodosiel a uz vobec len tak...

autor
22. sep 2024

@kepassa ak je to pravda, zaujimalo by ma prečo odišiel. Bol tam už roky, mali ho všetci radi. 😶🤐

asocial
25. sep 2024

Odišiel?

autor
25. sep 2024

@asocial neviem ešte určite. Ale zaučal nového na jeho miesto. Dokonca prevzal aj jeho telefónne číslo 🤔 za to mám podozrenie že ide / odišiel.
Ja som od pondelka nebola v práci, som z toho ochorela 😔

terka402
26. sep 2024

Prajem skoré vyzdravenie aj z choroby,aj z kolegu🍀

autor
26. sep 2024

@terka402 ďakujem, si milá 😘

asocial
11. okt 2024

Tak čo hotovo? Odišiel? A ty si vyliečená?

terka402
12. okt 2024

@asocial Pripájam sa 😉

autor
14. okt 2024

@asocial
@terka402
Poviem vám v pondelok 😔😔
Po pn som si zobrala tri týždne dovolenky. Lebo čo je veľa je veľa. Nepomáha mi ani to. Večne na neho myslím,chyba mi. Pondelok už idem do práce.
Ak tam nebude,tak netuším ako to zvládnem.😶😔

asocial
14. okt 2024

Vieš, prečo to nepomôže? Lebo to nie je nejako doriešené. Ja idem svoje doriešiť zajtra alebo v stredu. Ale ja mám inú situáciu ako ty. Ja viem, že tu NIKDY nič nebude.

autor
14. okt 2024

@asocial keby som sa nehanbila tak by som ti napísala IP. 😔
Možno máš pravdu, môže to aj tak byť.

asocial
14. okt 2024

Vieš čo, kašlem na to, aj tak ma tu nik nepozná. Ja mám kolegu sme si blízko. Obojstranne blízko. Len problém je taký, že moje obojstranne je silnejšie;). A viem, že okrem mňa má veľa kamarátok. Viem, že keby som sa toho chcela zbaviť, musím vymeniť robotu. Ale je to môj najlepší kamarát. Ano, žijem v usporiadanom manželstve. Ale.snes som sa rozhodla, že si proste vytvorím odstup a budeme len kolegovia, nie kamaráti.

asocial
14. okt 2024

Aha, a my si tak lepšie bližšie rozumieme vlastne už 1.5 roka. Ale zajtra či v stredu ak bude príležitosť, poviem niečo, čo viem, že vráti náš vzťah zas len do kolegialneho vzťahu.