icon

Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?

25. júl 2024

Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...

autor
28. júl 2024

@terka402 nuž snáď. Aj keď nemám na to už teraz náladu.

jarnajar
28. júl 2024

Autorka, ako opisuješ tú kávu s mužom, tak už tu máme dôvod prečo si sa aj pri svojom "dokonalom mužovi" zaľúbila do iného. Ono sa ťažko chodí na rande a vytvára romantika, keď jedna strana pozerá do mobilu. Musia obaja chcieť, tvoj muž by sa tiež mal zobudiť. Ale ako ho zobudiť, to ti neporadím.

autor
28. júl 2024

@jarnajar Myslíš že som zaľúbená? Ja si to nechcem pripustiť.
Áno, a práve ten telefón bol dôvod hádky. 🤷‍♀️

jarnajar
28. júl 2024

To sa pýtaš zo srandy? Veď píšeš, že sa ani nevieš sústrediť a zrušila si dovolenku, aby si mohla byť v práci s kolegom. Myseľ máš riadne zatemnenú hormónmi zaľúbenosti, ale bojuješ s tým dobre a skvelá správa je, že časom to prejde. 1 až 2 roky sú intenzívne, max. do 3 rokov budeš ok.

jana_eyre_2
28. júl 2024

@fido69 a myslíš že sa to nestáva bežne? Takéto pobluznenia sa dejú často len nie každý to prizná 😉

autor
28. júl 2024

@jarnajar
@jarnajar tak to je fakt skvelá správa 😄

jarnajar
28. júl 2024

Zostáva len vydržať, už sa ti to kráti 😀

autor
29. júl 2024

@jarnajar vydržím už..😄

autor
30. júl 2024

To sa baby nedá vydržať. 😭😭
Ja už neviem ako s tým bojovať.
Dnes som sa mu vyhla ako sa dalo. Videla som ho iba raz a kým sa dalo som sa pozerala.
😭 Je to ľahšie povedať ako urobiť

adka176
30. júl 2024

Aha...no keď niet inej cesty tak skús sa s ním dať dokopy... porozprávaj sa s ním a možno zistíš, že s ním nie je žiadna reč... vyspí sa s ním a možno zistíš, že nestojí za veľa...a potom ťa to možno už prejde... a keď nie tak si pôjdeš za svojím šťastím...

autor
30. júl 2024

@adka176 nič z toho vážne nechcem 😭
Rozpráva sa s ním dobre v rámci práce. 🙄

kepassa
30. júl 2024

Ach Bože... nedáš si pokoj. Veď ty to v sebe normálne pestuješ. Uz len tým všetkým čo sme ti tu radili si ideš svoje. Tak sa potom nečuduj 🫣 co si 13 ročná? Že si pozerala tak dlho ako sa len dalo...no neviem...ale trošku sa vzchop.
Lebo neviem koho presviedčaš, že nič z toho nechceš ale ani prestať zjavne nechceš...v konečnom dôsledku sa trápiš ty sama 🤔 jemu to problém zjavne nerobí...na čo je to teda dobré?...

autor
30. júl 2024

@kepassa veď to keby som vedela, načo je to všetko dobré. Trápim sa iba ja.😭

autor
23. aug 2024

Ja som na ňom už závislá, piatky sú pre mňa neskutočné ťažké. Odchádzam smutná z práce, nešťastná, sklamaná.....sama zo seba. 😭

mk1111111111
23. aug 2024

My tomu hovorime, bolo koze dobre , isla sa na lad smykat. 🤣

terka402
23. aug 2024

...a bude horšie...
Ber si dovolenku a nevymýšľaj👍

moonlight1210
23. aug 2024

Kamoske pomohlo odmilovat sa od kolegu, ked sa dopocula, ze sa o nej vyjadril s despektom a vysmesne (pre nieco co zbabrala v praci).
Dovtedy aj ona ulietavala na zamilovanosti. Nahody brala ako jemne naznaky zaujmu. Basnila o nom.

Vtedy ale pochopila, ze ju nikdy nechcel. Ak o nej uvazoval (a aspon spociatku teda naznaky boli naznaky), tak ho to uz preslo. A vnima ju skor s despektom. Citila sa dost ponizene.
A bolo velmi rychlo po zalubeni.

moonlight1210
23. aug 2024

A tato jednostranna zalubenost, ked nemas sancu, zeby ta niecim sklamal, ublizil ti vedome (lebo nie ste vo vztahu), potrva tak cca 4 roky, nez zacne opadat.

autor
23. aug 2024

@terka402 už som mala, ale s tým že som tam bola len ráno 2h niečo porobila a na zvyšok dňa som mala dovolenku .

autor
23. aug 2024

@moonlight1210 štyri roky je hrozne veľa.

autor
23. aug 2024
autor
23. aug 2024

@moonlight1210 tak to muselo bolieť 😔

terka402
24. aug 2024

Akože naschvál tie dve hodiny,aby si ho videla hej?

autor
24. aug 2024

@terka402 áno 🙂‍↕️

terka402
24. aug 2024

Škoda🙄
Zbytočne sa trápiš. Keby mal o teba záujem, už dávno by ťa s tým oslovil. Teraz si ťa len doberá pohľadom atď. Imponuje mu, že na to reaguješ, ale viac nechce.
Máš svoju rodinku, investuj energiu do nej🙂

autor
24. aug 2024

@terka402 ver že som to skúšala.
Nič sa mi nedarí.
Vytiahla som muža večer na kávu, skončilo to hádkou. ( Týždeň sme sa nebavili 😂😂)
Naplánovala som víkend. Nepodarilo sa nam tam dostaviť.
Dnes sme boli v meste, nákupy, káva.. boli super,ale akonáhle sme šli domov už som na neho myslela.
Viem,že keby ma záujem tak už sa snaží. Ale ja mám taký pocit že tam aj tak niečo viac je. Vie že som vydatá,že mam syna, netajím sa tým.
No ja niečo z neho cítim.

autor
24. aug 2024

..bolo super*

kepassa
24. aug 2024

Cítiš iba to co chces citit. Citis to co vyzarujes, on to vnima, prijima a odraza. Padne mu dobre, ze citi zaujem od zeny v rokoch, kt.sa o neho tak okato zaujima, ktora mu nadbieha. Ved to je energia, ktoru vyzarujes. On to nepremeni na drobne. Jedine ty. Ak si nebudeš chciet dať pokoj a premenis tu energiu na niečo viac tak bud to vyuzije alebo nie a odmietne ta. Zatial mu to nic nerobí (max mu spôsobuje prijemne pocity) tak preco by nepokracoval. Jedina, kt.ma co stratiť si ty. Vydavas energiu zbytocnym smerom. Precitaj si este raz po sebe co pises. Ako mozes cakat, ze to napravis s muzom ak mas v hlave ineho, ak prosto vopred ides do toho, ze je to nutene. Prosto vopred prehrany boj a zbytocny cas a energia. Nie si uprimna ani k sebe ani k svojmu muzovi. Nie, iba on nemoze za vase problemy. Prilievas benzin do ohna. A klames seba, ze sa na snazis zabudnut na kolegu. Nesnazis. Iba si vytvaras prostredie, v ktorom nebudes za mrchu, ktora to dokafrala. Uz len touto diskusiou, ktorou mas neustále nutkanie riesit kolegu, to cele potvrdzujes. Podla mna je otazka casu kedy to uz zabalis a vystartujes po nom ako pes po udenom. Ak si si vedoma nasledkov, si dospela, sama musis vediet co je pre teba najlepšie

autor
24. aug 2024

@kepassa nerobím s mužom nic nútene, rada ( radi)chodíme spolu do mesta, či hocikde . Aj dnes sme boli a bolo super, vôbec som na kolegu ani nepomyslela. Už potom to prišlo zas.
Vyštartovať po ňom? To určite nie, nech ma akokoľvek priťahuje nič neurobím. ( Už aj to je veľa čo robím)
Niekedy som zas taká že ma nezaujíma a prejdem okolo neho a ani sa nepozriem či idem iným smerom a inokedy som ako zmyslov zbavená a idem mu do cesty naschvál. A je jediný čo sa často dotykame nechtiac.

terka402
24. aug 2024

A víkend bez malého len s mužom sa ti nedá? Už si povedala mužovi,že ti niečo vo vzťahu chýba?