Ako prekonať neúspešnú lásku ku kolegovi?
Prosím poraďte mi, veľmi sa mi páči kolega, no je to jednostranne. Myslím si to, lebo aj keď sú veľmi jemné náznaky sú príliš malé.Neviem si pomôcť. Trvá to už príliš dlho. A je to čím ďalej tým horšie.
Potrebujem rady od vás ako to prekonať. Zmena práce nie je veľmi možná ( drží má dobrý plat) aj keď možno odísť a viac nevidieť by mi pomohlo . Na druhej strane si zas neviem predstaviť nevidieť ho viac.
Viem, že to k ničomu nevedie a aj tak si nedám povedať.
Neviem či existuje vôbec nejaká rada, chcela som sa len trošku vykecat. Niekomu to povedať...
A bolo....
Čauko. Už uplynul určitý čas, predpokladám, že si sa preniesla cez to? U nas je to tak, že som pochopila, že tu ide o nejakú hru a veľmi úspešne som ju hrala teraz na dva týždne až ma to zamrzelo, no teraz sa to zas obrátilo a zas obdobie, kedy zas odpor a chlad. Tak to žiaľ je, ale žijem s tým.
@asocial ono to nie je také jednoduché ako sa zdá, mimo práce si myslím, že je to ako tak,ale v práci ho všade stále vidím aj keď tam nie je.
Fíha,tak u vás je to riadne divné, keď raz tak a raz tak. Ty si neuvažovala o novej práci?
Nie, ja milujem svoju pracu. A toto viem, ze prejde. Jedine, ze sa mi nepaci, ze proste tu ide o hru, aj ked niekedy dobre zahratu z jeho strany. Ked zacnem byt chladnejsia, tak je cely taky mily, aj napise, aj vsetko. A potom mu prdne v bedni a prideme na total ignore, aj dnes nebol schopny reagovat na napisane...ale pochopila som hru. Ked sa mu nehlasi nejaka z jeho fanusiciek, potom som dobra ja. A presne tak to je.
a ty si vobec s nim odvtedy ako odisiel nebola v ziadnom kontakte?
@asocial
Ahoj, ty mu pises prva?
Sukromne?
Lebo zase ked mu napises pracovne,tak odpisat musi.
Takze predpokladam ze mu pises sukromne a ked ma naladu a cas tak odpise,ked ma nièce lepsie,tak neodpise.
Dobre som pochopila?
A ty chces byt kamaratka s typkom co s tebou jedna jak s PlayStation preco?
@trdelnik234 no, piseme sukromno-sluzobne, raz jeden raz druhy. A ja neviem, lebo sa vieme rozpravat o vsetkom moznom... aj o takych veciach, o ktorych s nikym inym...ale ano, je to playstation...
@asocial tak to máte zvláštnu hru rozohratu. 😀
Ved ani ja by som nedokázala odísť z práce . Vyriešil to za mňa. Nie nie, žiadny kontakt, nič.
Tak rada by som ho videla.....
@asocial
A jak sa citis,ked ti napise?
Co ti chyba v praci alebo v osobnom zivote az tak velmi,ze si ochotna zbierat omrvinky pod jeho stolom?!
Co vlastne od neho chces? Nezaväzny sex, kamaratsky vztah?
Nemusis odpovedat tu.
Ale ujasni si to..
Ale hlavne podla toho co pises,ti to nebude schopny dat.
Sorry
P.S.prepac,ze sa miesam do dialogu s autorkou prispevku.
Ak si to nezelas,uz nebudem prispievat
@trdelnik234 praveze to, nezelam si NIC. absolutne nic, len mi lichoti pozornost fesneho chlapa v zenskom kolektive. to je vsetko. 🙂 A ja rada pokecam. Viem, ze by som s nim nic nechcela mat, lebo ho doverne poznam, ale mam rada jeho pritomnost. Asi je to aj len o mojom egu.
@asocial ako sa máš? Ako sa darí s kolegom?
Cauko, ale tak, uz som triezvejsia...🙂 teraz zas take pekne obdobie kamaratstva, ale... to sa zas strieda s takymi chladnymi...takze teraz je akurat na rade doba ladova😀
@asocial doba ľadová 😂😂😂
Hlavne že sa máš lepšie 🤗
A ty ako?
@asocial nie je sa čím chváliť. A chýba mi stále. Mala som možnosť ísť do inej práce a toľko som rozmýšľala nad tym, že tá možnosť prepadla.
no vidis, a my sme dnes skoncili tak, ze som povedala, co si myslim, co mi ublizuje a ...skoncili sme ...a uz nie sme kamosi ale len profesionalni kolegovia. Ale tak...skoda...
@asocial čo ti na to povedal? 😱
Mňa to mučí , neviem prečo odišiel, hanbím sa spýtať.
Prešlo dosť mesiacov čo som ho nevidela no nedá mi pokoj stále 😐
Vieš čo, v podstate je to taký týpek, ktorý si zrejme musí dokazovať, ako ho ženy chcu, lepiť sa na ne. Nechcem do hĺbky veľmi ale proste som dnes už definitívne pochopila, že naše priateľstvo v podstate trvá len vtedy, keď nie sú v blízkosti určite kolegyne. Ale tak pochopila som, že nejedná sa o výnimočné kamarátstvo ale len o honenie ega. Ty si mu neskúšala napísať niekde na sociálnej sieti, že ako sa mu darí?
@asocial
Ahoj, a to ste si v praci toto vykladali alebo cez obednu pauzu ?
Sorry za blbe otazky,len si akosi neviem predstavit bavit sa o tomto v robote
Alebo cez chat ci Smsky?
A on vyslovene povedal nieco v style ze "co sa v tom rypes a riesis vsetko?"
Alebo ze "nechapem o com rozpravas"
Nemusis samozrejme odpovedat...
Tak sa ti aspon zhnusila,teraz ho ùz fyzicky nebudes chciet a moze byt znovu kamarati.
Kamaratit sa s kolegami da IBA vtedy,ked tam nie je nic fyzicke,vzajomny respekt a zaruka ze ani jeden nepojde za vytycene hranice.
Akykolvek blizsi mimopracovny kontakt s pohladnym lovcom zberacom zien narcistickeho typu je vysoko nebezpecna hra...
Bude ti chybat a velmi to obdobie,ked ste boli kamarati a bolo vam spolu fajn....
@asocial takých teda je, čo sa radi točia okolo kolegýň. Hlavne, že si na to prišla a si v poriadku, si, však áno?
Neskúšala, fb ma roky nepoužívany. A o inom neviem.
Číslo som mala len pracovné čo mal. 😔
No vidis, aj ten "moj" odchadza. velmi tazko to budem niest aj nesiem, ale taky je zivot, ale uvedomuje si clovek, ze niektore veci nie su uplne reciprocne. a ani to nie je mozne. Ty uz ok?
@asocial
Ahoj, prave dnes som na teba myslela.
Si ok?
Nech ide do rite a uz sa nevravia.
Budes v pohode.
Ak nemusim,tak na tu jeho rozluckovu party nechod.
Teda urob to,ako citis.
@asocial uff,viem ako sa cítiš. Ja som to niesla ťažko a stále nie som ok, myslím že ani nikdy nebudem. Kým ho tu všade vidím/ cítim tak ok nebudem . Je mi niekedy tak ťažko za ním.
Tvoj prečo odchádza?
baby, ja to enchcem do detailu rozoberat, ale pre mna bol tento clovek takou osobou, aku som nezazila vo svojom zivote. Nikdy sme neprekrocili hranice, ktore by niekomu ublizili, ale v zivote som fakt s nikym nemala takyto druh kamaratstva, nie kamaratstva, priatelstva. Blizkeho. Velmi blizkeho, kedy nemas zabrany hovorit o vsetkom. On by ani nesiel, ale tak..rozhodli sa zit inde. ale tak inde, ze to uz nebude stretavanie ziadne. finito. Este mam vypovednu dobu... 🙂 No do detailov velmi nechcem... ale viem, ze zide z oci zide z mysle...casom
baby, ja to enchcem do detailu rozoberat, ale pre mna bol tento clovek takou osobou, aku som nezazila vo svojom zivote. Nikdy sme neprekrocili hranice, ktore by niekomu ublizili, ale v zivote som fakt s nikym nemala takyto druh kamaratstva, nie kamaratstva, priatelstva. Blizkeho. Velmi blizkeho, kedy nemas zabrany hovorit o vsetkom. On by ani nesiel, ale tak..rozhodli sa zit inde. ale tak inde, ze to uz nebude stretavanie ziadne. finito. Este mam vypovednu dobu... 🙂 No do detailov velmi nechcem... ale viem, ze zide z oci zide z mysle...casom
@asocial ako sa máš?
Hovorí sa že zíde z očí zíde z mysle... Blbost.
Už sa mi to ani nechce veriť. U mňa je to už sedem mesiacov čo som ho nevidela.
Posledné dva dni sa mi s ním snívalo. A tak zas myslím na neho celý den. 😭😭
Rozumiem ti.
Aj pre mna to bol človek ako iný nie. Nechápem prečo. Možno sme sa stretli v nevhodnom čase....
@asocial ako sa máš?
Hovorí sa že zíde z očí zíde z mysle... Blbost.
Už sa mi to ani nechce veriť. U mňa je to už sedem mesiacov čo som ho nevidela.
Posledné dva dni sa mi s ním snívalo. A tak zas myslím na neho celý den. 😭😭
Rozumiem ti.
Aj pre mna to bol človek ako iný nie. Nechápem prečo. Možno sme sa stretli v nevhodnom čase....
@anonym_autor ahoj, ako? uz zisiel uplne z mysle?
@anonym_autor ahoj, ako? uz zisiel uplne z mysle?
@asocial vôbec nie 😏🤔
A to bude za chvíľku už rok. 😑
Ja tam tiež končím, posledné 2 týždne tam robím.
@asocial vôbec nie 😏🤔
A to bude za chvíľku už rok. 😑
Ja tam tiež končím, posledné 2 týždne tam robím.
@anonym_autor teda, no...to je dost dlho. U nas striedavo, bolo skvele, no teraz posledne dni sme sa nieco nepohodli, teda on daco zvelicil a totalny ignore, dokonca ma ani nepozdravil ..no... tak teda sme stale v rovnakom bahne🙂
@anonym_autor teda, no...to je dost dlho. U nas striedavo, bolo skvele, no teraz posledne dni sme sa nieco nepohodli, teda on daco zvelicil a totalny ignore, dokonca ma ani nepozdravil ..no... tak teda sme stale v rovnakom bahne🙂
@asocial som myslela, že už si dávno z práce odišla.
No máte to tiež zaujímavé 🤔😏
Dlho dlho... Ten človek zostane vo mne už asi navždy,ako spomienka.

Snažím sa na neho nemyslieť ( mimo práce)
V práci je to ťažšie až nemožné by som povedala, a dlho sa mi s ním nesnívalo a už vôbec nikdy sa mi s ním nesnívali sexuálne veci 🤣🤣🤣
No dnes to prišlo, celý deň myslím na ten sen.
A boli fajn ho znovu "vidieť"
Nejdem podrobnosti písať. Najskôr mi išiel ukázať kde mám zobrať správne stoličky. Celou cestou sme sa zas náhodne dotýkali ( ako dakedy)
Až to už bolo veľa a začali sme sa bozkávať 😂😂
Sex. akt si nepamätám iba ten koniec 🤣🤣🤣
A tak zas myslím celý deň....🤷♀️