icon

Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?

5. nov 2025

Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.

mk22
5. nov 2025
@diaamax

To co napisem nie je urazka ani najmensi pokus o nu. Chapem ponizenie, ktore prezivas, ale to co napisem, pisem ako byvala Barmanka, ktora si rozhovory muzov pri pohariku vypocula viac ako dost. Tym, ze napises tej zene sa strasne zhadzujes, to lustrovanie telefonu tak isto, ver mi, ak bude chciet, kupi si druhy o ktoreho existencii nebudes ani tusit. Skus si po sebe este precitat, co si napisala ze by si mu poskytla co mu chyba. Prepac, ale si normalna? On ta ponizil a chlap - taky skutocny by sa s tebou porozpraval. To co spravil je za mna cele zle, takto sa chlap nechova, ale zbabelec. To, ze si sype teraz na hlavu popol je snad este horsie. Mal by sa snazit ON napravit to, co mu chybalo vo vztahu (zaplatit opatrovatelku a vziat ta von, co to doma porobit aby ste si spravili pekny vecer atd), ne ty sa mas snazit ale ON

@diaamax presne tak, ani prstom by som smerom k nemu nepohla.

jumama
5. nov 2025
@anonym_autor

@aliii3 lebo to vsetko co robim ze ostavam je len a len kvoli detom ...lebo to ze bol a je dobry otec to sa musi nechat ,financne nas stale zabezpecil a robi okolo domu ma aj druhu sezonnu pracu .. a domacnost no ano to neexceloval nijako zvlast ale tak som to brala ze on ma svoje dve prace deti sa tesia na neho venoval sa im a ja som si robila svoje .radsej si popratam sama ked som sama doma.relax pre mna.asi som ho odbremenila z vela veci a mala som ja vela ja neviem sama.uz nic neviem .vsetko sa mi zrutilo uz ani racionalne neviem uvazovat mam velky chaos v hlave ani neviem ako sa k nemu soravat ci milo ze mu dam to co mu chybalo lebo som na vine ja ze sa stalo ci ho vytrestat a nevsimat si ho sama neviem

@anonym_autor Vies co, taka sa dava lahka pri dilemach pomocka: Hod si mincou - ci chces aby zostal alebo odisiel a este ked je minca vo zvduchu, tak si predstav, ktora odpoved chces, aby padla. To je to co chces. A potom, ked uz vies, co chces, podla toho konaj. To co vam dvom chyba je spolocny partnersky zivot - deti to spravia, ze sa im vela venujeme a na partnertvo - byt muzom, byt zenou nielen ockom a mamou - na to zabudame.

Trosku liecivy rozhovor:

https://www.youtube.com/watch?v=MCrhdvg5OrI

A po par rokoch druha cast:

https://www.youtube.com/watch?v=adPKRJoEkko

A potom si vyhladaj web toho psychologa - on ma kurzy co so vztahom po nevere...

Totiz, tipnem si, ze chces, aby na tej minci padlo, aby zostal - a ze chces pomoc, ako samu seba nastavit, aby to slo. Tak tie rozhovory a kury, ci poradenstvo - to moze byt vasa cesta. Ten rozhovor si mozes pozriet sama. Pripadne ho poslat muzovi, nech si ho pozrie aj on. A vela sa rozpravajte. Je tam mnoho veci na zamyslenie, zdielanie, mnoho toho, co by vas mohlo o sebe zaujimat, ake mate na to nazory... Tie rozhovory vam pomozu objavit tie napravsejsie hodnoty za ktorymi obaja tahate, a zistit, ci tahate a chcete tahat za jeden konec lana...

anjelicek26
5. nov 2025

Podla toho, co pises, si to nejako ospavedlnujes, ze ved "spravil len toto" a "mohlo byt este horsie"... vzdy mohlo byt horsie... chlapa, co je na love a ktoreho brzdi len to, ze ho ziadna zena zatial nechcela.. by som doma nechcela. Ma hlavu plnu myslienok a snov a chuti na sex, a teda nie na sex s tebou... uprac si veci na poriadok, toto dobre nebude... skor ci neskor niekde zahne...

anna777115
5. nov 2025

Autorka, pre mňa muž ktoreho musím sledovať a kontrolovať nie je chlapom a partnerom do vzťahu. K takemu človeku by som nedokázala prechovávať žiadne city a o laske, ucte a dovere, ani nehovorim. Tvoj muž je ti partner a nie male desatricne dieťa za ktore nesieš zodpovednost. Toto je inák super priklad pre deti, že maminka ocinka sleduje a kontroluje lebo bol neposlušny.

autor
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@mk22 tu vidim problem aj ja, jej samej nie je hlupo ze robi mu mamu nie zenu? boze co je horsie nevera alebo policajtka doma? Nech sa autorka zacne vzdelavat ako si vazit samu seba a nie sa zhadzovat ze ho bude kontrolovat ako decko. Cim viac bude zakazovat tym skor najde cestu ako ist na slobodu.

@lentakyterapeut aka policajtka ?ja nechaoem co pisete..ja som ho v zivote nekontrolovala . Vztah sme mali normalny.on si povedal ja som si povedala..vy nevarite neperiete doma ale ja nechaoem tersz som sa stratila pri tej vasej sprave ze robim policajtku

autor
5. nov 2025
@anjelicek26

Podla toho, co pises, si to nejako ospavedlnujes, ze ved "spravil len toto" a "mohlo byt este horsie"... vzdy mohlo byt horsie... chlapa, co je na love a ktoreho brzdi len to, ze ho ziadna zena zatial nechcela.. by som doma nechcela. Ma hlavu plnu myslienok a snov a chuti na sex, a teda nie na sex s tebou... uprac si veci na poriadok, toto dobre nebude... skor ci neskor niekde zahne...

@anjelicek26 nie nie ni ano mozno to nejako v hlave si aj takto nastavujem chvilami ze ved zeny odpustaju neveru skusim to ..potom oride chvila ze co z toho ..co ked sa to zopakuje..hovorim mam chaos v hlave a neviem sa z toho dostat von...

anjelicek26
5. nov 2025

Bohuzial toto co on robi je skutocne nie, ze ci, ale kedy... on chcel (a urcite chce stale) vyskusat nieco noveho, dobijat a caka, kym nejaka podlahne... to je nastavenie myslienok, opadne tvoja nedovera a kontrola a zacne zasa, alebo to bude robit "sikovnejsie" typu druhy mobil... velmi ma to mrzi, nevera (aspon v mojich ociach), nie je paradoxne "neuvazeny vasnivy sex na firemnom vecierku", ale to, ze sa myslienkami vzdialis od manzela a pozeras cele mesiace kade tade okolo, ake mas ine moznosti...

anonym_40b412
5. nov 2025

Vsetko vymazal atd … v telefone, ktory poznas. Nie sme v dobe pevnych liniek, za par bubakov ma xy prepaid telefonov, o ktorych ty nebudes mat ani sajnu, ze existuju. A samozrejme, ze sa iba pobozkali … dospeli ludia za 5 mesiacov … samozrejme, ze by letel … este nejakeho frasa donesie a ja budem s herpesom a bohviecim lietat po lekaroch … s Marou to ukoncil, lebo si na to prisla a Anca v zalohe … keby nechcel moze pres nim poskakovat hola modelka a nechyti sa … nie je zviera, co sa riadi pudmi. Proste potreboval sebe nieco dokazat tak lovil … na chvilu prestane a potom si znova bude dokazovat, ze na to ma … 🤷‍♀️. Pre mna No Go

lentakyterapeut
5. nov 2025
@mk22

@lentakyterapeut no môže aj ostat, jasne, snažiť sa lepiť co pánko pokazil.
Ze ju to bude zozierat, nevadí.. co tam po nejakej psych pohode, nejako bolo..len budme spolu až kým jej nepreskoci z toho.
Aj to je možnosť. Potom co??
Spokojna msma=spokojne deti.
Ci je jedno v com budú vyrastať deti??
Bude niekoho zaujímať, ako sa ona cíti??

@mk22 no, pozri, je dospela. Ja by som za deti dal zivot v sekunde preto si neviem predstavit striedavku. Deti ako handry. Len tak pre zorientovanie zivot v manzelstve moze trvat 40 rokov. Ked zije zena s alkoholikom 1000x odpusti ze sa opil ako hovado, ked zije so ziarlivcom co robi sceny tiez necitam o rozvodoch ale nevera? Tu idete robit rozvody v kazdom prispevku. Kolko je rodin co toto zazili? Keby sa rozvadzaju vsetci po neverach sudy maju robotu aj sviatky aj cez Vianoce. Postav si vahy. Na jedne strane ta jedna mozno dve nevery a na druhej neviem kolko su spolu rokov cela rodina deti dom, pisala ze robi okolo domu ako kde si myslis ze na nu caka lepsi? Samota? To by teda fakt vyhrala. Kto ozaj miluje casom.odpusti. bodka

autor
5. nov 2025
@anna777115

Autorka, pre mňa muž ktoreho musím sledovať a kontrolovať nie je chlapom a partnerom do vzťahu. K takemu človeku by som nedokázala prechovávať žiadne city a o laske, ucte a dovere, ani nehovorim. Tvoj muž je ti partner a nie male desatricne dieťa za ktore nesieš zodpovednost. Toto je inák super priklad pre deti, že maminka ocinka sleduje a kontroluje lebo bol neposlušny.

@anna777115 joooj oreco kazdy riesi to sledovanie.ja ho nesledujem.deti nevedia o ziadnych prepojenych telefonoch.ja som si prisla o radu od niekoho co take nieco zazil.ako sa vysporiadat s tym ci sa to vobec da naozaj mi to nepimaha ze tu robite zo mna teraz gestapacku a kontrolorku..ten telefon je naozaj tak dolezity ze sa toho budete drzat..mne slo o nazor ze ked taketo nieco chlap urobi co robit lebo som stratena a nie riesit to ze je orepojeny telefon tyzden a aj tak ho odpojim lebo nemam na to nervy ze mi to tu chodi.ani to neriesim.pre mna su podstatnejsie ine veci teraz..co robit s mojim zivotom aby to co najmenej ublizilo detom

nyusika
5. nov 2025
@anjelicek26

@anonym_autor no hlavne si uvedom, ze
@anjelicek26 mala total pravdu - nevysoal sa s inou len rpeto, lebo ho asi ziadna nechcela...randili, nechali sa niekam mozno pozvat.
ty musis vediet a vodoet, ako s abude teraz spravat.

ano, da sa nevera odpustit - ale ten vztah uz nikdy nebude taky, ako ma byt a len malo parov toto ustoji.

lentakyterapeut
5. nov 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut aka policajtka ?ja nechaoem co pisete..ja som ho v zivote nekontrolovala . Vztah sme mali normalny.on si povedal ja som si povedala..vy nevarite neperiete doma ale ja nechaoem tersz som sa stratila pri tej vasej sprave ze robim policajtku

@anonym_autor pises ze mas jeho telefon napojeny a vidis co pise? Zle som cital? Toto je za mna chore.

mk22
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor v živote si ho nekontrolovala? Ved si to cele odhalila ze si mu prešla telefon, ôk aspoň si zistila s akým chujom zijes.
Teraz spavas pokojne preto, lebo mas možnosť sledovať non stop jeho telefon.
Aky zlatý, ze to dovolil.
By ma to urazilo,mne keby to navrhol sa otočím na päte, to aby ti niečo dokázal ti dovolí sledovať telef?
Moze mat ďalšie dva, ďalšiu sim alebo stačí cez režim inkognito..

lentakyterapeut
5. nov 2025
@amdornik

@lentakyterapeut aj keby to bolo opačne a tvoja žena by šuškala cudziemu do uška, aký je úžasný a ako by pri ňom rada ležkala? a trvalo by to rok?

@amdornik no moja muzi nerozmyslaju ako vy. No tak si posuska a ja sa zacnem viac o seba starat budem sa dole holit chodit do fitka prestanem si ju na cas vsimat a sama sa rozhodne koho chce. Rozmyslaj prosim rozumne

autor
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor pises ze mas jeho telefon napojeny a vidis co pise? Zle som cital? Toto je za mna chore.

@lentakyterapeut nie nevidim to mi len chodi na listu ze kto pisal .ale ja to necitam nezaujima ma co si pise s kamaratmi prepojil mi ich on ..ja niesom az taky hacker

mk22
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@mk22 no, pozri, je dospela. Ja by som za deti dal zivot v sekunde preto si neviem predstavit striedavku. Deti ako handry. Len tak pre zorientovanie zivot v manzelstve moze trvat 40 rokov. Ked zije zena s alkoholikom 1000x odpusti ze sa opil ako hovado, ked zije so ziarlivcom co robi sceny tiez necitam o rozvodoch ale nevera? Tu idete robit rozvody v kazdom prispevku. Kolko je rodin co toto zazili? Keby sa rozvadzaju vsetci po neverach sudy maju robotu aj sviatky aj cez Vianoce. Postav si vahy. Na jedne strane ta jedna mozno dve nevery a na druhej neviem kolko su spolu rokov cela rodina deti dom, pisala ze robi okolo domu ako kde si myslis ze na nu caka lepsi? Samota? To by teda fakt vyhrala. Kto ozaj miluje casom.odpusti. bodka

@lentakyterapeut aj ja milujem svoje deti.
Ale vieš co?
Aj seba.
Vážim si seba, svoje pokoj, zdravie.

zuzanita1609
5. nov 2025
@anonym_autor

@anjelicek26 nie nie ni ano mozno to nejako v hlave si aj takto nastavujem chvilami ze ved zeny odpustaju neveru skusim to ..potom oride chvila ze co z toho ..co ked sa to zopakuje..hovorim mam chaos v hlave a neviem sa z toho dostat von...

@anonym_autor nie, ženy ktoré si vážia seba neveru neodpúštajú. A tobôž nekontaktujú milenky manželov,aby im vysvetlili. Porob si poriadky doma s mužom a nie s milenkami. Pri najlepšom sa niektorá zlutuje a už si život so ženatým kaziť nebude,príde ďalšia... Ako ťa vôbec napadlo kontaktovať dotyčnú? Prečo? Že jej niečo vyhovoríš,aby si vstúpila do svedomia,či prečo?

nyusika
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut mna by ale sakra zaujimalo, ako mali to "prepojenie" riesene...lebo ked zdielali (naprikald) jeden whatsapp ucet a on si tam pisal s cajkou, tak ja by som sa s nim rozviedla uz len preto, lebo je idiot

podla mna si to autorka vymyslela, nie je tak jednoduche citat spravy toho druheho - legalne

anonym_a7c42c
5. nov 2025

Pozri, kazda mame svoju povahu..niekto sekne so vztahom okamzite, niekto vo vztahu trpi rokmi...tu navod nenajdes...ale viem, ako sa citis...moj manzel sa so mnou kvoli inej rozviedol, vraj hladal to, co mu doma chybalo...v podstate mal aj pravdu,ale mozno sa mal zamysliet, preco som sa tak chovala...kazda minca ma 2 strany...po roku sme sa dali dokopy, nie z velkej lasky, ale kvoli okolnostiam..spolocne deti, majetok, dlzoby atd...dlho mi trvalo, kym som zacala verit...citila som sa hrozne, vecne pochybnosti,podozrievanie...ale predstav si, ze casom mi ani nenapadlo,ze by ma podvadzal...mozno to aj robil, pravdu vie len on, ale mali sme nakoniec super vztah...chce to cas...aj ja som mala pocit, ze moj zivot je v troskach a bolest bola hrozna, ale naozaj to cas napravil....a hlavne bolo, ako sa on ku mne potom choval...aj ja som zo ho zo zaciatku kontrolovala, lebo som to tak citila..vedela som,ze sa podcenujem,ale nevedela som si pomoct...ČAS...to je velky pomocnik..aj ked mas teraz pocit, ze uz nikdy nebudes stastna, ver, ze budes..bud s tvojim muzom alebo aj sama, ked pride to poznanie, ze ti tak bude lepsie...VYDRŽ a uvidis...vela sil ti prajem...

lentakyterapeut
5. nov 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut a tvoj nazor z pohladu chlapa?je to suknickar ktory sa nikdy nezmeni?alebo naozaj ako povedal on skrat chcel pozornost nudil sa ..nikdy jej nenapusal ze ju lubi miluje ale ze si moja a tak ale take ze mu chyba chce pocut jej hlas tak pri tebe lezat . Ze jej to do oci nikdy nepovedal len po spravach a potom ten bozk za ktory jej dakoval.ziadne ze sa kvoli nej rozvedie ze mu zalezi na nej nic.preco ?rozvod neriesim zatial kvoli detom nemat deti uz tu niesom.

@anonym_autor mila autorka nikto nie je dokonaly ale keby si mam vybrat ja priklad alkoholicka alebo neverna beriem nevernu. Tazko sa to chape ale alkoholicka je troska ktora kludne aj podvedie a suknickar ked uz je za mna sorry mensie zlo. A naozaj neverim ze vsetky manzelstva tu su krasne. Kolegyne co tu mam vydate a ked im sibe pretiahli by ak udrzbara. Jedna ide po uniformach. Je jedno co ma v hlave chlal ak je vojak ci hasic zabuda ze je vydata.

anonym_211220
5. nov 2025
@anonym_autor

Unavena.osorsvedlnil sa mi ale uznat tienspravy nechce uplne.tvrdi ze sa jej ani nedotkol.klame ..neviem preto ze ma nechce viac zranovat alebo neviem.kazdy den mam tie spravy v hlave ze je uzasna zena ze jej seklo ako bola oblecena no proste pre mna strasne.verila som mu stale .nikdy som mu do telefonu nepozrela az nahodne kedy mi vytrhol telefon z ruky a vedela som ze je zle.vyjadril sa ze to lutuje ze vela veci pochopil ze si myslel ze ho uz nechcem a ze len chcel aby mu niekto povedal ze je fesak,proste chcel pozornost.nase manželstvo bolo ok sem tam hadka,sex bol pravidelny stale,vylety s detmi proste normal.nikdy predomnou nepozrel na inu zeny ziarlivostne sceny som mu nikddy nerobila on mne sem tam ale v ramci normy.ja som myslela ze je vsetko ok .bol to sok ore mna.akokeby to uz nebol on.pozeram sa na neho inymi ocami terwz.ako by bol cudzi chlap a nie moj muz.oresli ste si niekto niecim podobnym odpustili by ste ?ked viedol vztah toto ma zranuje najviac ze sa tvaril ze je vsetko ok a mal za dverami iny zivot slobodneho chlapa.

@anonym_autor toto nie
Nevazi si teba ani deti
S takym clovek by som si uz do postele nelahla

autor
5. nov 2025
@nyusika

@lentakyterapeut mna by ale sakra zaujimalo, ako mali to "prepojenie" riesene...lebo ked zdielali (naprikald) jeden whatsapp ucet a on si tam pisal s cajkou, tak ja by som sa s nim rozviedla uz len preto, lebo je idiot

podla mna si to autorka vymyslela, nie je tak jednoduche citat spravy toho druheho - legalne

@nyusika bicnsom si nevymyslela ..prepijene telefony mame dva tyzdne po tom ako som ti zistila.. socialne siete vymazal v momente ako som sa to dozvedela.je mi jasne preco..odstranil vsetky ucty a ani je mi jasne preco.oreco by som si mala nieco vymyslat preboha... Ja tu prezivam den za dnom neviem co zo zivotom a budem si vymyslat..no dobre ok.spravy boli na tiktoku a na insta ktore som precitala z jeho telefonu

anna777115
5. nov 2025
@anonym_autor

@anna777115 joooj oreco kazdy riesi to sledovanie.ja ho nesledujem.deti nevedia o ziadnych prepojenych telefonoch.ja som si prisla o radu od niekoho co take nieco zazil.ako sa vysporiadat s tym ci sa to vobec da naozaj mi to nepimaha ze tu robite zo mna teraz gestapacku a kontrolorku..ten telefon je naozaj tak dolezity ze sa toho budete drzat..mne slo o nazor ze ked taketo nieco chlap urobi co robit lebo som stratena a nie riesit to ze je orepojeny telefon tyzden a aj tak ho odpojim lebo nemam na to nervy ze mi to tu chodi.ani to neriesim.pre mna su podstatnejsie ine veci teraz..co robit s mojim zivotom aby to co najmenej ublizilo detom

@anonym_autor Ano, sú také typy chlapov, ktorí potrebujú byť v kuse ofukovaní, podporovaní a ked to nemaju doma tak si tú pozornost a dvíhanie ega dojazuju inde a takymto spósobom. Chlap, proste od prirody potrebuje uznanie a pocit dóležitosti. Je, len rozdiel samozrejme, akym sposobom sa k tomuto uznaniu dostane.Či zodpovednym pristupon voči svojej rodine, alebo trtošením po internete.

zuzanita1609
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor mila autorka nikto nie je dokonaly ale keby si mam vybrat ja priklad alkoholicka alebo neverna beriem nevernu. Tazko sa to chape ale alkoholicka je troska ktora kludne aj podvedie a suknickar ked uz je za mna sorry mensie zlo. A naozaj neverim ze vsetky manzelstva tu su krasne. Kolegyne co tu mam vydate a ked im sibe pretiahli by ak udrzbara. Jedna ide po uniformach. Je jedno co ma v hlave chlal ak je vojak ci hasic zabuda ze je vydata.

@lentakyterapeut tak toto si "zabil" úplne. Len po tebe nejdú kolegyne, že? 🤨

nyusika
5. nov 2025
@anonym_autor

@nyusika bicnsom si nevymyslela ..prepijene telefony mame dva tyzdne po tom ako som ti zistila.. socialne siete vymazal v momente ako som sa to dozvedela.je mi jasne preco..odstranil vsetky ucty a ani je mi jasne preco.oreco by som si mala nieco vymyslat preboha... Ja tu prezivam den za dnom neviem co zo zivotom a budem si vymyslat..no dobre ok.spravy boli na tiktoku a na insta ktore som precitala z jeho telefonu

no aj som to pochopila tak, ze si mu neliezla do mobilu ale ste mali akoze prepojene mobily...a teraz to mate ako riesene ? mysli to prepojenie

autor
5. nov 2025
@anonym_a7c42c

Pozri, kazda mame svoju povahu..niekto sekne so vztahom okamzite, niekto vo vztahu trpi rokmi...tu navod nenajdes...ale viem, ako sa citis...moj manzel sa so mnou kvoli inej rozviedol, vraj hladal to, co mu doma chybalo...v podstate mal aj pravdu,ale mozno sa mal zamysliet, preco som sa tak chovala...kazda minca ma 2 strany...po roku sme sa dali dokopy, nie z velkej lasky, ale kvoli okolnostiam..spolocne deti, majetok, dlzoby atd...dlho mi trvalo, kym som zacala verit...citila som sa hrozne, vecne pochybnosti,podozrievanie...ale predstav si, ze casom mi ani nenapadlo,ze by ma podvadzal...mozno to aj robil, pravdu vie len on, ale mali sme nakoniec super vztah...chce to cas...aj ja som mala pocit, ze moj zivot je v troskach a bolest bola hrozna, ale naozaj to cas napravil....a hlavne bolo, ako sa on ku mne potom choval...aj ja som zo ho zo zaciatku kontrolovala, lebo som to tak citila..vedela som,ze sa podcenujem,ale nevedela som si pomoct...ČAS...to je velky pomocnik..aj ked mas teraz pocit, ze uz nikdy nebudes stastna, ver, ze budes..bud s tvojim muzom alebo aj sama, ked pride to poznanie, ze ti tak bude lepsie...VYDRŽ a uvidis...vela sil ti prajem...

@anonym_a7c42c dakujem ..konecne clovek ktory viem ze to prezil a ze niesom v tom trapeni sama..avie ake to je ..dakujem vase slova si vezmem k srdcu

lentakyterapeut
5. nov 2025
@zuzanita1609

@lentakyterapeut tak toto si "zabil" úplne. Len po tebe nejdú kolegyne, že? 🤨

@zuzanita1609 nemam uniformu a skoda ze nejdu. Niekedy si za trest iba kamarat.

autor
5. nov 2025
@nyusika

no aj som to pochopila tak, ze si mu neliezla do mobilu ale ste mali akoze prepojene mobily...a teraz to mate ako riesene ? mysli to prepojenie

@nyusika vidim mu spravy len kto pise WhatsAppe a sms a email .prepojene zvlast kazde jedno nie nie nikdy som mu do milobilu nepozrela len ked som nieco potrebovala fotku prehodit alebo nieco nikdy by mi ani vo sne nenapadlo pozriet messenger ale ing nikdy az to prislo ked mi vytrhol telefon..ani neviem mala som nutkanie nejaky instinkt ze je nieco zle

maryetta
5. nov 2025

Nechcem ti pridavat ale.... si si ista ze iny telefon nema? Ine konto?
Ono je zname doveruj ale preveruj. Toto uz asi budes do konca zivota. Ak raz si bola takto oklamana/podvedena... stale ti to pojde hlavou...

zuzanita1609
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@zuzanita1609 nemam uniformu a skoda ze nejdu. Niekedy si za trest iba kamarat.

@lentakyterapeut tak tu netrep o uniformách a bohviečo ešte. Tak či tak, podvedie ťa aj alkoholička,u ktorej si myslíš,že je menšie zlo(podľa tvojich slov),ale podvedie ťa s niekým o ktorom ani sama nevie v opitosti. Tak čo je lepšie? 🥴