Ako prekonať žiarlivosť vo vzťahu?
Prosím vás ženy, musím to tu vypustiť a rada si rozumnú radu prečítam skonštatoval popracovať. Blbe komentáre si prosím odpustite. 🙏🏻 (dlhší príspevok)
Môj priateľ mame spolu dve deti , mal raz, 4roky dozadu jednu kolegyňu , išla po ňom. Je to jeho typ, ale verím žeby má nepodviedol, no aj tak žiarlim, pretože medzi tým , ešte po prvom dieťati sme mali pauzu, on si v tom čase stouto písal (ona mala frajera ale očividne by jej to bolo jedno) … žial som tu konverzáciu videla. Boli tam správy od môjho priateľa typu “vždy si sa mi páčila” , “hneď by som ta bral” … že so mnou to bol len stratený čas , že má nikdy nelubil … proste pre mna smutne správy 😒
Popri tom chodil ku nám za malým .. a začal sa snažiť aby sa to medzi namy urovnalo… po asi 4mesiacoch sme to dali dokopy …a teraz mame spolu 2deti … môj problém je , že ja na ňu stále ziarlim🥹nechcem ,no neviem ako sa cez to preniesť… všímam si ich pohľady (vidim ako po ňom Kuka ) ked sa aj teraz stretnú a kecajú , ich reči a podobne a potom ostanem na chlapa odmerana lebo má to vo vnútri škrie 😫
Ako prestať nad tým rozmýšľať a domýšľať si 😒
Nie sú dôležité tie minulé správy, dôležitý je terajší vzťah k Tebe. Dá Ti pocítiť, že si pre neho jedinečná? Ako sa k Tebe správa? Ak máš stále pocit vo vzťahu ( nie pre tie správy, ale pre jeho každodenné správanie), že si jeho núdzová voľba, tak Ťa to bude hlodať vždy. Ak si sa rozhodla s ním ostať, tak hádam by Ti mal dať pocítiť tú jedinečnosť, a potom by si určite nežiarlila, lebo by si si bola ním istá. Je to o jeho správaní k Tebe.

@maranta_leuconeura ano je, podstatna. Ale aj ta milenka je chudera ak sa takto rozdava a podlizuje zenatemu chlapovi a tiez je na vine ze rozbija rodinu. A ozaj mu nemusi drzat noz nad chrbtom. Vsetci vieme aki su chlapi, vseobecne je ovela jednoduchsie zviest muza zenou ako zenu muzom. A ozaj mozu mat doma dobre vztahy, nemusi tam byt nic rozpadnute. Spravny chlap by to mal ustat. Mal by ustat zenu ktora sa mu podava, zvadza ho, a pouziva svoje zenske zbrane. Mal by.