icon

Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?

Včera o 08:51

Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?

autor
Včera o 09:50

Nevedela som že 40 a viac ročné ženy sú také vtipné

anonym_dc6a16
Včera o 09:55

@anonym_autor " asi pomôže len blok, však" 😳Hm, asi áno🙈

autor
Včera o 10:08
@anonym_dc6a16

@anonym_autor " asi pomôže len blok, však" 😳Hm, asi áno🙈

@anonym_dc6a16 So simple ... yet so complicated

anonym_4b062b
Včera o 10:19

Podľa mňa preto ho neblokneš, lebo ti lichotí to, že ti opätovne píše správy po tvojom ignore a chceš si to čítať, čo ti ešte napíše. Inak nevidim dôvod prečo ho neblokneš, keď aj tak si ho už ghostla tretí deň.

osky
Včera o 10:20

Ty si pises a volas s chlapom kt.si v zivote nevidela/osobne/ a do telefonu sa spolu odbavujete?????
Zo akoze fakt?
Pre mna non sens.
Akoze...toto robia lahke zeny.za peniaze

autor
Včera o 10:27
@osky

Ty si pises a volas s chlapom kt.si v zivote nevidela/osobne/ a do telefonu sa spolu odbavujete?????
Zo akoze fakt?
Pre mna non sens.
Akoze...toto robia lahke zeny.za peniaze

@osky fakt, no tak si nabudúce zaúčtujem niečo

autor
Včera o 10:32
@anonym_4b062b

Podľa mňa preto ho neblokneš, lebo ti lichotí to, že ti opätovne píše správy po tvojom ignore a chceš si to čítať, čo ti ešte napíše. Inak nevidim dôvod prečo ho neblokneš, keď aj tak si ho už ghostla tretí deň.

@anonym_4b062b áno máš pravdu... myslím bez irónie teraz.

autor
Včera o 10:33

Ale tak jeho to prestane baviť a presunie sa na iný objekt záujmu. Keďže doma nedostáva čo potrebuje

autor
Včera o 10:34

Chcela som možno len vedieť či sa niekto neocitol niekedy v podobnej situácii

viestta
Včera o 10:36

zacina to byt zabavne, som zvedava kde ta sranda este zajde

tiezjedna
Včera o 10:37

@anonym_autor uprac si v hlave...

mamutka
Včera o 10:40

@anonym_autor bez problémov by si ho blokla, keby si sa nenudila. Myslím, že ti chyba v živote vzruso, naplnenie, dobrodružstvo… keď to napravis, nebudeš pre zábavu potrebovať rozptýlenie od klamára a blbca. Bežný človek v dnešnej dobe žije len prácou, zarába na nájom/hypo a potom je už unavený aby si doprial v živote nejaké poriadne naplnenie. Tak sedí doma a kuka do telefónu, čakajúc na zábavu. A vďaka telefónu ju žena od nejakého klamára dostane. Ja mám rodinu, nenudim sa, ale byt ešte raz mladá a bez záväzkov, tak si tak naplnim život, že by neexistovalo aby mi záležalo na potešeni od takéhoto podvodníka. By som si kúpila kona napríklad, keď už by som nevedela čo od roztopaše 😁 proste zažívať reálny vzrušujúci život vonku a nie znudene doma čakať, keby ma vzrusi dajaký chudák 😬

anna777115
Včera o 10:40

Autorka morálne a eticke hodnoty sa nekvalifikuju stavom. To je tak trochu alibisticke sa obhajovať tym, ze ty si slobodná. Ale predsa aj slobodny clovek ,vie čo je už za čiarou a ze svojim spravanim môže ublížiť dalšim zučastnenim. Poznaš to slovenské prislovie "keď suka neda, ani pes nezoberie".....

autor
Včera o 10:42
@mamutka

@anonym_autor bez problémov by si ho blokla, keby si sa nenudila. Myslím, že ti chyba v živote vzruso, naplnenie, dobrodružstvo… keď to napravis, nebudeš pre zábavu potrebovať rozptýlenie od klamára a blbca. Bežný človek v dnešnej dobe žije len prácou, zarába na nájom/hypo a potom je už unavený aby si doprial v živote nejaké poriadne naplnenie. Tak sedí doma a kuka do telefónu, čakajúc na zábavu. A vďaka telefónu ju žena od nejakého klamára dostane. Ja mám rodinu, nenudim sa, ale byt ešte raz mladá a bez záväzkov, tak si tak naplnim život, že by neexistovalo aby mi záležalo na potešeni od takéhoto podvodníka. By som si kúpila kona napríklad, keď už by som nevedela čo od roztopaše 😁 proste zažívať reálny vzrušujúci život vonku a nie znudene doma čakať, keby ma vzrusi dajaký chudák 😬

@mamutka máš pravdu, ďakujem... hej, prišlo to tak z ničoho nič a zvyšovalo mi to dopamín. Kôň nie je zlý nápad 😀

autor
Včera o 10:43
@anna777115

Autorka morálne a eticke hodnoty sa nekvalifikuju stavom. To je tak trochu alibisticke sa obhajovať tym, ze ty si slobodná. Ale predsa aj slobodny clovek ,vie čo je už za čiarou a ze svojim spravanim môže ublížiť dalšim zučastnenim. Poznaš to slovenské prislovie "keď suka neda, ani pes nezoberie".....

@anna777115 áno, už som písala že mi to lichotilo/lichotí. Ale viem, že to nie je správne.

anna777115
Včera o 10:49
@anonym_autor

@anna777115 áno, už som písala že mi to lichotilo/lichotí. Ale viem, že to nie je správne.

@anonym_autor Vieš kazdemu človeku lichoti pozornosť od toho druhého, ale ženatý chlap má davat pozornosť a svoju mužskú energiu svojej partnerke a nie cudzím ženám.

autor
Včera o 10:50
@anna777115

@anonym_autor Vieš kazdemu človeku lichoti pozornosť od toho druhého, ale ženatý chlap má davat pozornosť a svoju mužskú energiu svojej partnerke a nie cudzím ženám.

@anna777115 to som mu, okrem iného, napísala tiež. On ale tu pozornosť radšej dáva inde

mondolina
Včera o 10:51
@anonym_autor

Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘

@anonym_autor
raz sa karta obráti, neboj💋
po telefóne si honí cudzí chlap vtáka? a tebe sa to páči 👎👎👎

autor
Včera o 10:52
@mondolina

@anonym_autor
raz sa karta obráti, neboj💋
po telefóne si honí cudzí chlap vtáka? a tebe sa to páči 👎👎👎

@mondolina ja neprajem nikomu nič zlé... narozdiel od teba a iných bezchybných osôb

mondolina
Včera o 10:54
@anonym_autor

@mondolina ja neprajem nikomu nič zlé... narozdiel od teba a iných bezchybných osôb

@anonym_autor
ja nie som bezchybná, nikde to nepíšem.
a kde ti prajem niečo zlé? 😉 len, aby si skúsila na vlastnej koži opačné garde💋

anonym_619850
Včera o 10:59
@anonym_4b062b

@anonym_ced925 trnavský kraj (ale klamal, že je z bratislavského 🤣)

@anonym_4b062b Tak to začína byť zaujímavé. Tiež poznám Petra z Trnavského kraja 😀 Vek okolo 40?

januska12323
Včera o 11:19

Keby si mala troška chochmesu prestaneš si s ním vypisovať a oznámiš jeho žene akého vola má doma.

zuzanka.zuzu
Včera o 11:26
@anonym_autor

Chcela som možno len vedieť či sa niekto neocitol niekedy v podobnej situácii

@anonym_autor akože či sme niektorá netelefonovali s úplne cudzím ženatým mužom ktorý si pri tom vyhonil? 😂

autor
Včera o 11:33
@zuzanka.zuzu

@anonym_autor akože či sme niektorá netelefonovali s úplne cudzím ženatým mužom ktorý si pri tom vyhonil? 😂

@zuzanka.zuzu smejem sa 😄😄😄 hej, presne to som myslela 😄 ale nie žarty bokom, našla som tu už podobnú tému a tiež bola ajtorka znesená pod čiernu zem

autor
Včera o 11:38

*autorka

autor
Včera o 11:41
@viestta

zacina to byt zabavne, som zvedava kde ta sranda este zajde

krasneleto
Včera o 12:00

spravne rozumiem tomu, ze on si pri tebe a nad tebou vyhoni a ty nevies co mas robit? ved na sex po telefone mame platene pracovnicky, preco neprenechas ich pracu im? ty to robis zadarmo

anonym_cb0543
Včera o 12:02
@krasneleto

spravne rozumiem tomu, ze on si pri tebe a nad tebou vyhoni a ty nevies co mas robit? ved na sex po telefone mame platene pracovnicky, preco neprenechas ich pracu im? ty to robis zadarmo

@krasneleto Sebavedomie jej to dodalo. Mysli si aka je skvela, ze zenaty muz jej vola a lesti orla pri rozhovore. Prisla sa sem pochvalit. Raz, ked bude starsia jej snad dojde aka bola naivna.

anonym_be33a9
Včera o 12:03
@anonym_autor

Ano dievčatá ❤️ ja nemám charakter. Radšej sa lepšie starajte o tých svojich neposlušných ženáčov 😘

@anonym_autor zas ako uplne v poriadku nebudes ani ty... si na tom tak zle ze sexting a zadarmo prevedena sluzba ti pride ruka v ruke? on je uplne mimo, ale ty si sucastou tejto hry ktora ti evidentne imponuje... ja som osobne rada, ked sa niekto urobi so mnu a na mne, nie na tom co hovorim .D

krasneleto
Včera o 12:10
@anonym_autor

@anonym_autor to nie je priat druhemu zle, ale zmysel pre rovnovahu, spravodlivost