icon

Ako prerušiť kontakty so ženatým mužom?

Dnes o 08:51

Ahojte, mám taký problém. Na jednej sociálnej sieti mi napísal muž. Veľmi zaujímavý, extrémne sme si rozumeli, nie len písaním ale viac krát sme spolu aj telefonovali a mali si stále čo povedať. Viac krát to zašlo aj do intímnej sféry, teda asi si viete domyslieť čo pri tom písaní a telefonovaní robil. No ale je ženatý. Ja sa s ním nechcem stretnúť, chcem prerušiť kontakty ale je neskutočne neodbytný. Asi pomôže len blok však?

Strana
z5
anonym_9388e4
Dnes o 14:24
@anonym_autor

Samozrejme žartujem.
Môžte si gratulovať ako ste si na mne pohonili ego aké ste úžasné a dokonalé.
Pekný deň vám prajem.

@anonym_autor vtipne že si sa tu išla stavať ako to nieje fake téma 😀 ach ty tupelko

anonym_7d1a71
Dnes o 14:26

To mi pripomina jedneho zenateho Lukasa z Trnavskeho kraja, ktory robi v Bratislave pol tyzdna z home officu pol z kanclu v blave. Tiez s dvoma detmi a tiez si vypisuje takto s dievcatami, hladka si ego. 😊

autor
Dnes o 14:26
@anonym_9388e4

@anonym_autor vtipne že si sa tu išla stavať ako to nieje fake téma 😀 ach ty tupelko

@anonym_9388e4 tebe čo je stále? Nie je to fake téma, ale kľudne si to mysli

autor
Dnes o 14:27
@anonym_7d1a71

To mi pripomina jedneho zenateho Lukasa z Trnavskeho kraja, ktory robi v Bratislave pol tyzdna z home officu pol z kanclu v blave. Tiez s dvoma detmi a tiez si vypisuje takto s dievcatami, hladka si ego. 😊

@anonym_7d1a71 je priamo z Bratislavy

autor
@anonym_7d1a71

@anonym_7d1a71 tuto kolegyňa vyššie ti určite povie že to je fake

anonym_9388e4
@anonym_autor

@anonym_9388e4 tebe čo je stále? Nie je to fake téma, ale kľudne si to mysli

@anonym_autor a ty čo máš za život ze si celý deň pichnutá na Mk. Nájdi si kamarátky 😀😀

autor
Dnes o 14:28
@anonym_9388e4

@anonym_autor a ty čo máš za život ze si celý deň pichnutá na Mk. Nájdi si kamarátky 😀😀

@anonym_9388e4 dobre.

anonym_9a7c80
Dnes o 14:32
@anonym_4b062b

Nevola sa Peter? 🤣

@anonym_4b062b Ale tvoje meno sa zacina na "S" 🙂

anonym_dc6a16
Dnes o 14:49
@anonym_96ffdb

Maloktore zeny ked su slobodne si uvedomuju tu tiahu, zospovednost a obcas aj bezmocnost v manzelstve s malymi detmi. Neustaly kolotoc povinnosti nekonciaci sa iba babatkami. To vsetko a este viac vie dokonale otupit cely vztah a deti celkom dokonale preveria a prevetraju cely vztah. Muz? Muz zostane muzom, ale to teraz je velmi tazko vysvetlovat slobodnej zene, co sa nudi a je jej totalne jedno, iba tu hadze komenty ako sme trapne, a dakuje - ani netusime za co. Raz, raz to bude velmi boliet. Bude ta boliet to, ze zostavas sama, ze netusis ci tvoj muz sa neusmieva v praci na kolegyne, bude ta boliet vsetko. A nebudes stihat, lebo to je realita. A budes uz len dufam, ze tvoj muz bud bude dostatocne uspokojeny po kazdej stranke, tvoje deti budu uspokojene a ty budes vyzerat dobre lebo budes musiet, neustaly tlak zvladat.

@anonym_96ffdb "muž zostane mužom". Tak áno, je to pravda, ale zase netreba sa nejako zastávať takýchto chudákov. Je to narušený jedinec, úchylny svojim spôsobom. Všetci, čo majú deti si tým prešli a len malé percento si zadarmo hľadá cez telefón sex. Netreba tu dehonestovat autorku, pravdepodobne je ešte naivná a tento zmätok ju zmanipulovali. Autorka, nekontaktuj ho a bude to všetko OK. Nebola si s ním,.takže sa nemusíš obávať žiadnej pohlavnej choroby ani odhalenia.

anonym_f2fe0d
Dnes o 14:56

@anonym_autor ja by som mu napisala, ze sa necitim komfortne s clovekom, ktory nema zakladnu moralku aby neublizoval manzelke. Mne takych pisalo kopec, vsetkych, ktori sa priznali som posielala za manzelkou, aj ked vyplakavali, ze manzelka nema taku dobru postavu, nechce nosit pekne sexi pradlo, nudi ju sex a neviem co, za mna su ubohi, chapem, ze ty s tym nic nemas, chyba je v zenatom chlapovi, ktory vyhladava cudzie zeny na internete, je este aj taky slaboch, ze namiesto toho aby otvorene komunikoval so zenou, alebo vztah ukkoncil zbabelo sa zatajuje na internete

anonym_4b062b
Dnes o 15:29
@anonym_619850

@anonym_4b062b Tak to začína byť zaujímavé. Tiež poznám Petra z Trnavského kraja 😀 Vek okolo 40?

@anonym_619850 má pod 40.

anonym_4b062b
Dnes o 15:29
@anonym_9a7c80

@anonym_4b062b Ale tvoje meno sa zacina na "S" 🙂

@anonym_9a7c80 nevolám sa na S. Prečo by som sa mala? 🤣

anonym_619850
Dnes o 15:35
@anonym_4b062b

@anonym_619850 má pod 40.

@anonym_4b062b A operuje v meste Skalica / Senica / Holíč?

anonym_484823
Dnes o 15:36
@anonym_autor

Ale tak jeho to prestane baviť a presunie sa na iný objekt záujmu. Keďže doma nedostáva čo potrebuje

@anonym_autor každý chlap čo oblbubuje ženy, doma nedostáva to čo potrebuje.😏 Vieš možno keby sa opýtas jeho ženy povie ti aký reálne je a mala by si po ilúziach.

anonym_55626f
Dnes o 15:47

Zídi z kratšej cesty, preruš s ním kontakt. Lebo keď sa začnete stretávať a sa zaľúbiš, bude to o to ťažšie. Mám vlastnú skúsenosť, zaplietla som sa so ženáčom a nevedela ho opustiť. On mi na začiatku tvrdil, že so ženou už nežije a budú sa rozvádzať, ako som neskôr zistila, ona len opatrovala umierajúcu matku a keď ju pochovala, vrátila sa k nemu. Nakoniec to so mnou ukončil on. A to som si hovorila, že so ženáčom by som sa nikdy nezaplietla a nakoniec sa stalo. Bola som blbá.

lienka.7
Dnes o 15:56

@anonym_autor všade zablokovať?

anonym_4b062b
Dnes o 16:03
@anonym_619850

@anonym_4b062b A operuje v meste Skalica / Senica / Holíč?

@anonym_619850 nie

anonym_f2fe0d
Dnes o 16:08
@anonym_484823

@anonym_autor každý chlap čo oblbubuje ženy, doma nedostáva to čo potrebuje.😏 Vieš možno keby sa opýtas jeho ženy povie ti aký reálne je a mala by si po ilúziach.

@anonym_484823 asi tak

anonym_59064e
Dnes o 16:26
@anonym_96ffdb

Maloktore zeny ked su slobodne si uvedomuju tu tiahu, zospovednost a obcas aj bezmocnost v manzelstve s malymi detmi. Neustaly kolotoc povinnosti nekonciaci sa iba babatkami. To vsetko a este viac vie dokonale otupit cely vztah a deti celkom dokonale preveria a prevetraju cely vztah. Muz? Muz zostane muzom, ale to teraz je velmi tazko vysvetlovat slobodnej zene, co sa nudi a je jej totalne jedno, iba tu hadze komenty ako sme trapne, a dakuje - ani netusime za co. Raz, raz to bude velmi boliet. Bude ta boliet to, ze zostavas sama, ze netusis ci tvoj muz sa neusmieva v praci na kolegyne, bude ta boliet vsetko. A nebudes stihat, lebo to je realita. A budes uz len dufam, ze tvoj muz bud bude dostatocne uspokojeny po kazdej stranke, tvoje deti budu uspokojene a ty budes vyzerat dobre lebo budes musiet, neustaly tlak zvladat.

@anonym_96ffdb muž ostane muzom, to je čo? Máš ich za nejaké tvory bez schopnosti rozhodovať sa správne, bez mozgu, neschopných chudáčikov byt verný svojim ženám? Toto je sexizmus.
Je to zodpovednosť muža, lebo on sľúbil byt verný, nie slobodná žena.

anonym_d76b1d
Dnes o 16:35
@anonym_autor

@anonym_9388e4 dobre.

@anonym_autor smejem sa na tvojich odpovediach, a vieš čo? Rob si co chceš, nepočúvaj tu nasrate ženy, ktoré ti nakladajú. Ved ženatý je on, nie ty. Ty môžeš robiť čo len chceš,si slobodná a voľná. Tieto ženy si neuvedomujú ze aj ich chlapi sú takí ako tento tvoj, ved sú všetci rovnakí. A manželky si to ťažko priznaju 🤫🤫

krasneleto
Dnes o 16:39
@anonym_d76b1d

@anonym_autor smejem sa na tvojich odpovediach, a vieš čo? Rob si co chceš, nepočúvaj tu nasrate ženy, ktoré ti nakladajú. Ved ženatý je on, nie ty. Ty môžeš robiť čo len chceš,si slobodná a voľná. Tieto ženy si neuvedomujú ze aj ich chlapi sú takí ako tento tvoj, ved sú všetci rovnakí. A manželky si to ťažko priznaju 🤫🤫

@anonym_d76b1d trocha zcesty nazor... ktorej co muz robi , nech si zodpovie kazda sama a kazdy sam.... ona ale pise , ze v tom nechce pokracovat a nevie dospela osoba vyuzivana na vyhonenie si ineho muza bez vlastneho uspokojenia, ako ukoncit nieco co neexistuje? tak to pardon, ale celkom na mieste pochybovat aj o tom , ci je v poriadku aj ona...

anonym_87175d
Dnes o 16:58

Tiež poznám jedného zo Skalice a tiež sa volá Peter. Ten už má ale cez 40. Ten bude oblbovať dievčatá až do dôchodku 😀 Neodbytne romantický, hnedé oči, vlasy ako Jarda Jágr a viac než ženu si cenil svoje auto.

anonym_497c0b
Dnes o 17:27
@anonym_199086

On len využíva situáciu ,,ktorá,, je ochotna spasovat so zenacom
A tak úžasný teda nieje, keď ma ženu, nevie si usporiadať život a vzťah lebo nemá gule
Tak len hľadá po nete, ktorá bude povolna a tolerovať jeho falošnosť voči vzťahom
Samozrejme o úprimnosti takého človeka ani netreba diskutovať 😅

@anonym_199086 on práve že gule má, a svrbia ho poriadne. Tak namotava ženy z netu a leští si tie svoje cvajgulky a 🍌🥒🥖 pri mobile.

anonym_eb7b9d
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@anonym_7d1a71 je priamo z Bratislavy

@anonym_autor a co teda robi ten chlap? A o svojej žene ti vsetko povedal ci si ju niekde nasla na sociálnych sieťach?

autor
Dnes o 18:49
@anonym_eb7b9d

@anonym_autor a co teda robi ten chlap? A o svojej žene ti vsetko povedal ci si ju niekde nasla na sociálnych sieťach?

@anonym_eb7b9d ja som ju našla na sociálnych sieťach

anonym_8d5893
Dnes o 20:50
@anonym_autor

@aperolcek ďakujem za tento pohľad....akože ani neviem čo som čakala, len som sa chcela vypísať z toho
Nevedela som, že sú tu až tak veľmi zákerné jedovaté ženy
Nikdy by som sa s ním nevyspala.

@anonym_autor Odpisat, zenam, ze su zakerne a jedovate, ked skritizovali tvoje spravanie, je absolutne pokrytecke vzhladom na to, ze ty virtualne "spavas" so zenatym muzom. A sice narozdiel od neho si slobodna a bez zaväzkov, no stale disponujes informaciou, ze on tie zaväzky a sobasny list ma. Az mu na to zena dojde, tak aj vdaka tebe pridu mozno deti o otca. S tymto by som zit nechcela.
A vlastne, na co si sa sem prisla poradit? Svedomie ta predsa len zerie? Chcela si pocut, ze si cista ako lalia, a on je to hovädo?

anonym_765ac0
Dnes o 22:00
@anonym_autor

@anonym_eb7b9d ja som ju našla na sociálnych sieťach

@anonym_autor ono to máš tak, nie je správne že to ten muž robí...to je fakt...ale pokiaľ sa s ním nestretnes a je to vo virtuálnej rovine...tak je to len virtualne...tebe aj jemu to nejako psychicky pomáha a aspoň tým že ho na nejaky čas zaujmes možno pomôžeš aj jeho vzťahu že aspoň reálne nebude spávať s inými...a on možno ani nespava, len virtuálny sex prevádzkuje ako antistress ci na spestrenie svojho života, alebo si len zvyšuje ego ( nevieš dôvod)...zablokovať ho bez vysvetlenia...no ja osobne by som asi napísala že si našla na soc sieťach jeho s manželkou a uvidíš čo povie... ale keci ako sa rozvádza bývajú len keci...čiže buď ho konfrontovat alebo zostať LEN vo virtuálnej rovine ( ale keď to obťažuje tak vtedy nepísať)...

anonym_585402
Dnes o 22:06

@anonym_autor neviem co konkretne chces pocut/citat,i tak sa rozhodnes sama.Je uplne normalne,ze ti to lichoti,ved zenac sa zaujma o teba a nie o zenu,vsakze.Takze ta zenska rivalita a ten pocit,ze si viac ako ona ta robi stastnou.Ako bonus,rozumiete si,je pekny.No vyvediem ta z rozpravky.Co sa tyka unudenych zenacov,ktory za nacicnu na inu,vzdy si s nou rozumeju,oni to tak zariadia,ze si rozumeju.Cokolvek napises,spravas sa,tak aj on,uplne ste spriaznene duse.Ved by bolo divne,keby ti oponuje.To je strategia.On si nemoze dovolit,nerozumiet si s potencionalnou milenkou.Si to predstav,ako sa uz v zarodku pisania odpudzujete v rozlicnych nazoroch.On ta musi nejak omotat a to je presne ten prvy krok,ze si taaaaaak rozumiete.Potom pridu sypacky na hlavu,aky je chudak,aka je zena p#ca a pod,to uz ta takmer ma.Do toho nejake dvihacky ega,aka si ty oproti nej dokonala,ze pri tebe aj ked len pisete,sa konecne citi,ako clovek a ze mu je luto,ze ta skor nespoznal a pod.Do toho ta jeho krasa,vsetko funguje.Citis sa priam rozpravkovo,ako princezna.Na zenu serie,venuje cas tebe,si viac ako ona.A co dalej?co od toho ocakavas?ved toto je klasicka rovnica zenaca.To robi,skusa,pise kazdej a tie silnejsie ho poslu do riti,nemusia sa pytat,ze co s tym.Tie slabsie,ktorym staci par komplimentov a pekna tvar,popripade jesitnost,ze je lepsia,nez manzelka,sa poddaju a budu milenky.Cize bud to zostane pri pisani/volani (si to predstav,jak je doma a akoze sere na wc,aby ona nic netusila a tam pise tebe 😅,fakt sexy)alebo sa naozaj stretnete a zacnete spolu trtosit.A ci mam skusenost?jasne,ze mam.Mohla by som pisat romany,knihy,scenare.No rozdiel medzi tebou a mnou je taky,ze ja ich velmi rada poslem do riti,tychto akoze ublizenych zenacov nadrzanych.Po rokoch skusenosti,nie takych,ze som podlahla,to vobec,ale skusenosti,ze mi vypisuju,som zalozila skupinu na Fb,kde zverejnuje presne takychto chudakov a chudery.A samozrejme aj tych/tie,co im robia madrac ❤️

Strana
z5