icon

Ako prijať klamanie vo vzťahu a čo robiť?

dievcazdediny
4. aug 2024

Ahojte som casto klamana priatelom. Vacsinou v hlupostiach. Napriklad: pisem mu, ze ake su tie medzizubne kefky nove ci sa to s nimi naucil... odpoved: islo to nejako pozrel som si navody na nete... pridem domov a kefky stale v baliku. Ina situacia: umyl si malemu riadne flasku kefou, hej jasne umyl. A neumyl. Uz som sa naucila nad kazdou jeho odpovedou vahat ci pise pravdu a vsetko kontrolovat. Pridem si ako psychopat. Vzdy som ho prosila nech je uprimny a neklame ma. A to sa este vacsinou obrati proti mne... hygiena zubov je hrozna... oduva sa ked ho na to upozornim, a ze sa potom malo milujeme a ze mi musi vonat. Miesto toho aby si dal na tom zalezat viac ako tyzden mi este podotkne ze mame malo sexu a kto by to vydrzal. Pritom mu ja vravim ze si najdem niekoho kto je aspon ochotny dodrziavat hygienicke navyky kvoli tomu aby sme sa milovali ked uz nie kvoli sebe. Su to uz roky. Inak je dobry otec, postara sa, aj povie choj si oddychnut a tak.... nakrmi prebali ide s nim aj sam na vylet, pomoze oprat, riad a tak...pracovity ked sa nevadime a neignorujeme je to fakt pekne. Ale uz je to vacsinou 3 tyzdne ignor a tyzden z mesiaca pekne. Mame spolu 2 rocne dieta. Nechcem mu brat otca ale pridem si ako papagaj. Vsetko pripominat. A ked pripomeniem este sa oduje. Prosim ako prijat cloveka aky je ak sa nechcem rozist a povzniest sa nad to... dakujem

Strana
z3
dskjhfdlkdjhl
4. aug 2024

@dievcazdediny A pred otehotnenim mal lepsiu hygienu a neklamal?

iv007
4. aug 2024

Zla volba partnera, asi jednoduchsi typ. Ja osobne by som s takym chlapom co sa nevie obriadit ani nerandila, nie to este robila dieta. Cely zivot mu budes robit mamicku a pripominat zakladne veci.

astronaut321
4. aug 2024

Z môjho uhla pohľadu, to bere podľa mňa, ako malú lož, ktorá zabezpečí pokoj. Ty by si bola kľudná a aj on. Hygiena by sa mala dodržiavať, ale pokiaľ si 2x denne umyje zuby a večer sa osprchuje, tak nie je čo riešiť. Vie sa postarať, pomôcť. S detmi sa celý svet komplikuje… v ideálnom scenári (z pohľadu muža) večer spoločné čistenie zubov a spoločná sprcha vspruží oboch 😂😂.

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
4. aug 2024

Fuj 🤢

janinah
4. aug 2024

Prepanakrala.alw veď on nie je tvoje dieťa.aby si ho kontrolovala ako malého chlapca...fľašu nech umyje umývačka a kefky? Tie nepoužíva celkom veľké percento ľudí a neznamená to.ze sú nehygienické prasce....
Len v Tom pokračuj a uvidíš.kedy mu dôjde trpezlivosť.lebo raz isto......

lakebabe
4. aug 2024

@dievcazdediny jednoduchši typ. Moj muž ma lepšiu hygienické návyky ako veľa zien ktoré stretávam. A sám od seba. A zuby sú pre neho úplný základ aj dentálna hygiena a podobne.
Nebola by som s chlapom ktorému musím pripomínať umývanie zubov 🙄

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
4. aug 2024

A ty si kde, keď 7 hodín stojí neumytá fľaša s mliekom, od mlieka v izbe?

petamich
4. aug 2024

Uprimne ja si myslim, ze problem je v tom, ze ho kontrolujes jak male decko, ja by som nechcela zit s mojou mamou 🤷‍♀️ rovnako ako moj muz nechce zit s tou tvojou

Hygiena je druha vec, v tom s tebou suhlasim, na druhej strane preco by mal pouzivat medzi-zubne kefky? Lebo si nakazala? On ti neklame preto, ze ho zo bavi on chce mat zrejme pokoj (a radsej povie, ze ju umyl ako sa priznat, ze neumyl a nieco mi vravi, ze aj tak dostane zdrb)

januska12323
4. aug 2024

On je dospelý chlap nie tvoje druhé dieťa. Ak si nevieš zvyknúť aký je a rokmi sa nič nemení je len jedno riešenie. Sama píšeš, že väčšinu času je to na nič tak kedy stihne byť dobrý otec a partner? Ten týždeň z mesiaca?

lily246
4. aug 2024

@earlgrey a on je kde? Prečo by to mala byť iba jej práca?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
sense
4. aug 2024

Chlap ktorý si neumyva zuby, si ich neumyval ani pred dieťaťom ani pred manželstvom. Vtedy ti to nevadilo ale teraz ti to vadí. Tak ťa radšej klame.
Píšeš o priateľovi nie manželovi tak ti ten výrok zmením. Žena dúfam že sa chlap dieťaťom (manželstvom)zmení, chlap dúfa že sa žena nezmení....

lakebabe
4. aug 2024

@dievcazdediny prepáč ale základné hygienické návyky nie sú dokonalosť
Umývanie zubov je vec, ktorú musí postupovať aj môj pes a nie to ešte muž

nurielka
4. aug 2024

Prepána 3 týždne sa ignorovať a týždeň je fajn...? Zuby si neumyval ani predtým, než ste začali spolu žiť, to je návyk. To, že sa snažil keď išiel s tebou na "rande" bolo len pre jednu vec. Veď vieš akú. Proste je aký je, buď ho prijmes takého aký je alebo nie. Mnoho chlapov pre zmenu nerobí to čo tvoj chlap, postará sa, uprace, vezme deti von, vraj pracovitý.. Daj si to na misku váh. Keď ho nemiluješ tak nezi s ním pre dieta. Aj to dieťa vníma, že na seba kaslete dlhú dobu, pekný vzor pre budúce vzťahy vášho dietata. A prestaňte sa urážať navzájom pre zuby a blbosti s fľaškou. Sikanujes ho akurát, kde si bola ty keď tam tá fľaša stala pol dňa. Nevies čo so sebou na materskej tak len striehnes kde ti a s čím ti zaklame. Chod si vonku prevetrat hlavu..

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
4. aug 2024

@lily246 Nikto netvrdí, že to musí robiť len ona, ale keď vidím, že sa tej fľaše nikto nedotkol tak ju vezmem a umyjem a nebudem čakať, že ju umyje ten druhý. Nikdy v živote by som nenechala, ako matka, fľašu neumytú tak dlho. Veď to je hnus a aj keď ju umyje kefou, v živote by som do tej fľaše mlieko dieťaťu nedala. Buď vyvarím alebo vyhodím. Veď to musí celý byt/dom od toho smrdieť 🤢

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
lakebabe
4. aug 2024

@dievcazdediny no tak ale to je základ hygieny pre každého aspoň ten ráno a večer. Ja vážne neverím, že toto robíl až po deťoch. Véd to ma nikto nemôže oducit umyť si zuby. Tu ti moc neporadím, ale mne by sa taky chlap hnusil aj chytit

medda_beda
4. aug 2024

@dievcazdediny Neporadím ti čo teraz.
Proste takéto veci sa riešia rozchodom ešte pred deťmi, spoločnou domácnosťou ak mi niečo extrémne prekáža tak s takým človekom nie som.

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
mqkm
4. aug 2024

@dievcazdediny povedz mu priamo čo ti vadí, nevaď sa, rozumne mu povedz, a že je ti to ľúto ale už nevladzeš stále kontrolovať a počúvať tie klamstvá. A nie si idiot. Ale rozumná žena ktorá už ma toho dosť! A pobaľ si kufre alebo jemu a urob no contact aspoň niekoľko dní/týždňov už ako ty uznáš za vhodné. Neodpovedaj mu absolútne na žiadne sms hovory voicemaily emaily atď a ani darčeky a kvety. Žiadna komunikácia. Keď chce byť s deťmi nech komunikuje cez deda a babku - toto mu môžeš povedať alebo napísať v sms ako posledná sms. Ty nebuď vôbec na blízku keď príde k detičkám. Nech tam bude babka, dedko.
Keď ťa ľúbi tak sa zmení, ale keď nie tak aspoň nebudeš mať viac stresov v živote a vieš že si voľná a môžeš si žiť v kľude a pohode.

earlgrey
4. aug 2024

@dievcazdediny v poriadku, každý to máme ináč, ja som aj v noci umývala, lebo stačilo raz, že som neumyla a skoro som sa dogrcala 😬

dievcazdediny
autor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3