icon

Ako prinútiť manžela, aby sa o seba staral?

2. feb 2024

Mám manžela, spolu sme 10 rokov, už máme 35 rokov obaja
Manžel sa prestal o seba zaujímať a starať.
Keď sme sa spoznali bol vždy oholený ostrihaný, samozrejme aj štíhlejší, nosil pekne oblečenie, voňavý, proste upravený. No rokmi akoby stratil záujem sa o seba starať. Oholi sa, ostriha sa, oblečie si rifle, tričko, mikinu, da si deodorant a voňavku, gel do vlasov iba keď ideme na návštevu, alebo keď ide s chalanmi sadnúť do mesta.
Doma vyzerá ako "bezdomovec", že nenosí doma trenky a chodí na holo už som si zvykla že tak sa cíti najlepšie, ale na seba hodí storočné tričko, deravé , pod pazuchou 50cm diera, nemohla som na to pozerať už tak som mu povedala že toto tričko už patrí do koša, no ani za boha ho vyhodiť. Nejedno tričko vyzerá ako z kontajnerov. Ďalšie ma už asi 20 dierok, nosil ho ešte pred tým ako sme sa vôbec stretli, toto nosí na doma, je to normálne? Aj keď sme len doma chodiť takto?
Neoholeny neostrihany nevonia, vonku somnou v teplákoch lebo toto je pohodlné ako rifle. Jeden deodorant mu vydrží od Vianoc do ďalších !
Jednu voňavku má ešte spred 10 rokov a ďalšiu odomna mal tiež skoro 7 rokov.
To že pribral a riadne a ani mu to nevadí už som rezignovala
Čo povedať takému chlapovi aby sa spamätal?

Strana
z5
syslik81
6. feb 2024

@cukorfalat ja pisem o oboch nielen o nej.. chyba je vzdy v oboch a nielen na nej ci nom.. podla autorky im zaxali problemy uz predtym a takto to dopadlo.. keby si citala s porozumenim tak by si sa docitala aj to,ze pisem aby sa o vztah starali obaja

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
syslik81
6. feb 2024

@cukorfalat ty ani somnou suhlasit nemusis... ja som pisala zakladatelke temy a nie tebe a ani som nikdy nemala potrebu s tebou diskutovat.. kedze si ma oznqcilq tqk som odpisala,ale je zrejme jasne ze ty si druh zeny co si pojde stale dookola tu svoju...tak sa vyrozpravaj snad ta niekto okrem teba aj pochopi a budes mat krajsi den..i ked si myslim,ze tebe je jedno ci tq niekto chape al3bo nie hlavne ze si povies

jana_eyre_2
6. feb 2024

@cukorfalat čítaj z porozumením je oblubeny argument na všetko 😂

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
mantilka
7. feb 2024

Postupne pouzi tie veci na niečo...utieranie, karneval, bolo ti niekoho ľúto...dala si. Mne povedala švagriná, čo nechcem aby nosili nech mu to vyhodím. Minule som mu to priamo povedala, že robím na povel jeho sestry. 🤓... aj dcéra sa pridala, že sa hanbí.

mantilka
7. feb 2024

Hotoví bezdomovci doma poniektorí chlapi 🤣. Som mu aj vysvetlila, na prácu maximálne 3 krátke, 3 dlhé tričká, dvoje nohavice...všetko ostatné staré preč.

alzbetka83
8. feb 2024
autor
8. feb 2024

@sofia1979 nehnevaj sa ty, ale písala som to vyššie ;)

Strana
z5