Ako prinútiť manžela, aby sa o seba staral?
Mám manžela, spolu sme 10 rokov, už máme 35 rokov obaja
Manžel sa prestal o seba zaujímať a starať.
Keď sme sa spoznali bol vždy oholený ostrihaný, samozrejme aj štíhlejší, nosil pekne oblečenie, voňavý, proste upravený. No rokmi akoby stratil záujem sa o seba starať. Oholi sa, ostriha sa, oblečie si rifle, tričko, mikinu, da si deodorant a voňavku, gel do vlasov iba keď ideme na návštevu, alebo keď ide s chalanmi sadnúť do mesta.
Doma vyzerá ako "bezdomovec", že nenosí doma trenky a chodí na holo už som si zvykla že tak sa cíti najlepšie, ale na seba hodí storočné tričko, deravé , pod pazuchou 50cm diera, nemohla som na to pozerať už tak som mu povedala že toto tričko už patrí do koša, no ani za boha ho vyhodiť. Nejedno tričko vyzerá ako z kontajnerov. Ďalšie ma už asi 20 dierok, nosil ho ešte pred tým ako sme sa vôbec stretli, toto nosí na doma, je to normálne? Aj keď sme len doma chodiť takto?
Neoholeny neostrihany nevonia, vonku somnou v teplákoch lebo toto je pohodlné ako rifle. Jeden deodorant mu vydrží od Vianoc do ďalších !
Jednu voňavku má ešte spred 10 rokov a ďalšiu odomna mal tiež skoro 7 rokov.
To že pribral a riadne a ani mu to nevadí už som rezignovala
Čo povedať takému chlapovi aby sa spamätal?
Mne je z neho zle len podľa tvojho popisu.Obezny holý špinavý chlap vyvaleny na gauči.brrrr a tie chapave komentáre niektorých žien....asi majú podobné exempláre doma
@lucopeda keby nosil roztrhane stare sprate veci tak ano, je mi to jedno. A ano je dospely, ano je svojpravny, ano nie je jeho matka...ale tak ked je svojpravny dospely a nie je jeho matka, tak nech sa o seba panko stara s prihliadnutim na svoj vek a mentalnu uroven
Ty chodíš ako ?
Keď to nabudúce vytiahneš z práčky a nebude doma, chyť to za tú dieru a normálne odtrhni, ak sa dá, alebo nech to len visí na švíku... A povedz že to práčka. To len taký nápad, nech je vlk sýty aj ovca celá. Lebo ináč neviem s takýmto typom chlapov. V pokoji keď sa s ním porozprávaš to nejde? (Nemám našťastie doma takého extrémistu)
Citala som prve tri prispevky a dalej nie, tak mozno sa budem opakovat. Ludia co tu obhajuju taketo veci, asi nevedia nic o psychickej pohode a o tom ze ako sa citis tak aj vyzeras. respektive to vyzarujes. Tiez mam rada pohodu, tu mozem mat aj v peknom pohodlnom obleceni, vonava, cista s umytymi vlasmi zapletenymi v cope alebo v drdole. To je pre mna pohoda. 🙏🏻 a poznam vela muzov ktory sa vedia pekne obliect do pohodlnych veci a stale dobre vyzeraju. Tvoj stary sa opustil, tak ako vacsina ludi v dlhodobych vztahoch, staci sa pozriet na tie pary v obchodnych centrach.. zanedbany, neupraveny ludia co stratili zaujem o seba a vsetko ostatne dali na prve miesto, len seba na posledne🙂 Ma manzel nejake zaujmy? hobby? praca? bavi ho , alebo len preziva aby zabezpecil rodinu?
Mozno len potrebuje nejake nakopnutie do zivota 🙂
@sickynickyobsadene asi nevieš rozdiel medzi deo a antiperspirantom
A zas ten ja mam skúsenost ala vsetka pravda sveta 🙈 pol zemegule to.pouziva a nikto ma to neumrel
Nič nepomôže...musí sa sám nakopnúť..
Tak roztrhané tricko jedine nové, tie staré veci sú niekedy už také ze aj keď ich vyberieš, o pár hodín nosenia majú svoj puch. Ale to by sa dalo prežiť pokiaľ by dbal na hygienu, dal si gulicku, oholil pod pazuchou,pripadne inde. Ináč je to hrôza des, smrtiaci chlap doma...par kíl navyše by som neriešila, ale keď už to hranici s obezitou, tiež zle...možno by som mu navrhla abu ste začali behať alebo cvičiť,že budete jeden druhého Ťahať...
Mam takého doma, teda na holo nechodí, ale tých kopec deravých starých smradlavych vecí má neskutočne veľa. Keď mu vyhodím a zistí to, kričí ako šialený, keď mu kúpim nové, hádame sa, že nepotrebuje, častokrát ide aj vratit do obchodu... Pribral, ale ja tiež. Urcite s tým bude mať spoločné aj psychická pohoda, lebo on nie je veľmi spokojný hlavne čo sa práce týka. Zatiaľ teda vyhadzujem potajme, postupne a tvárim sa, že o ničom neviem. Keď vybehne do obchodu, zapnem práčku a hneď hodím všetko jeho, co nájdem prať... Keď sa vráti, dudre, ale vezme si čisté.. A na mojej strane mám svokru aj jeho brata, dohovárajú mu tiež, ale nepomôže nič, skôr to má opačný efekt. Takže len pevné nervy...
ok aj my mame podelene prace ale ked vidim ze ma na triku dieru etc vhytim nit a zasijem .. periete osobitne? to naizaj ta zabije mu oprat? sa an necudujem ze ste sa jeden druhemu odcudzili ... preco by mal byt pre teba najstajlovany ked ty ho mas evidente uz davno niekde ... a aj on teba .. o vztah sa treba starat a je jedno ci tam je jedno ci 10 deti ... aj ked mame rovnocennost stale plati ze muz sa ma starat o rozpocet a zena o domacnost .. tak sme boli nastaveny odjakziva a tak to aj ostane ... ty mu daj dobru veceru a on ta uspokoji inde.. kvetina darrcek etc .. ale vzdy treba robit veci jeden pre druheho a nie vzdy za to aj ocakavat odplatu .. co robite pre vztah ? jeden pre druheho?
No neviem čo by si povedala môjmu mužovi, ktorý sa síce o seba stará a beháva aby bol štíhli, ale čo sa týka oblečenia nájdem u neho veci 25 rokov staré a nechce ich vyhodiť,lebo sa v nich cíti dobre. Nosí do úplného zodratia,naposledy som mu tajne vyhodila kraťasy,ktoré už boli ako sito a nechcel sa ich vzdať. A tiež chodí "naostro" a čože,veď aj ja,kedze podprsenku hadzem dole zo seba hneď s vetrovkou . Doma má byť pohoda, nehrame predsa v nejakom filme, aby sme ešte doma v košeliach a šatách chodili
Mojej kamarátky manžel takto ututlával neveru, že sa prezliekal doma do upotených tričiek, aby nezistila, že prišiel osprchovaný od frajerky…mne tvrdila, že sa týždeň nesprchuje a že určite nemôže mať milenku..a mal🙃
Nehnevaj sa mňa by zaujímalo, ako chodíš ty doma. A ako sa na to pozerá on
Poznám x žien, pre ktoré "chcem sa cítiť pohodlne" znamená, že tým maskujú fakt, že výrazne pribrali, sú mastné, neupravené, opúšťajú sa.... aaaale cítia sa tak pohodlne.
Veď čo iné im už ostáva tvrdiť.
Cítiť sa pohodlne viem aj tak, že som voňavá, čistá, BEZ MEJKEPU...ale stále v norme upravená.
Pri všetkej úcte toto je už diagnóza… podobne typky stretávam ráno keď idem na vlak, prespavaju na lavičkách 🤦♀️
No fuj, mňa naťahuje z toho chlapa len keď čítam ten tvoj opis 🥴🤮 to s tou smradľavou špinavou holou riťou všade sada? Och 😅 Ja by som sa asi rozplakala zo zúfalstva.
Urob to ako chlapi - nájdi si milenca. A všetko bude potom chyba tvojho manžela, že výrazne pribral, nestará sa o seba. Tak ako to obhajujú chlapi pri milenkach.
@dzulli1980 okrem tej podprsenky, sú mám, nech mám prsia tam kde majú byť 😂
@cukorfalat velmi dobre rozumiem v com je problem. Chcela som poukazat, ze si beriem rovnocenneho partnera a nie "soplave dieta" kt treba upratovat satnik, lebo mam nastavenie ze sam sa o seba nevie postarat. Aj ked si osobne myslim ze pan ma hlbsi problem, hodny navstevy odbornika, ako len to ze je lenivy sa rozlucit so starymi trickami a vytahanymi teplakmi.
@cukorfalat este ze ty si naprosto v poriadku. Len tvoje chapanie je najlrpsie a nik iny si nemoze mysliet ine ze ano? Gestapo uz davno skoncilo 😗
@cukorfalat lebo keď ide muž v zaprdenych teplákoch neoholeny neobriadeny a vyzerá jak robinson, zrejme je šťastný a je oňho dobre postarané a záleží mu aby sa páčil svojej polovičke 🤣👌
@cukorfalat
To si niektoré ženy s myslením z roku pána myslia, že to tak je
Žiaľ, naša spoločnosť je stále extrémne spiatočnicka
necitala som celu diskusiu, ale to fakt chodi v deravom tricku s holym zadkom? to je teda dost nechutna predstava. tie trenky maju svoju funkciu, nechcela by som mat fekalne zvysky a bakterie poroztierane na vsetkom sedacom nabytku... a ani na to pozerat 24/7 v roznych polohach...

Roztrhať a ukázať čo s tými tričkami dorobila práčka