icon

Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?

1. aug 2025

Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?

karolinakr
2. aug 2025
@vevesh

@karolinakr no ta matka bola pevne presvedcena, ze zamiesila s vlastnym chlapom po dovolenke. Len uuuupps. Oni mali pred tym a po tom este vlastne deti. Len to stredne dieta bolo-ine...🫣🤷‍♀️a teda on mal nemecke meno a priezvisko orginal (nieco ako Wolfgang Müller😀) a vyzorovo cista jamajka😀😀 takmer kazdy sa ho pytal, kedy bol adoptovany....🫣🫣

@vevesh jaj už chápem, ty hovoriš o tom kolegovi, ja že o jeho dieťaťi !!

morpheuss
2. aug 2025
@minenkaa

@anonym_39b6a4 ale prosim ta ,chcela som tým povedať,že tie pohlavne choroby sa neprenášajú hneď pri každom sexe mimo domu

@minenkaa konečne to niekto povedal nahlas... tu na koníkovi panuje predstava, že všetci behajú s pohlavnými chorobami. Jasné, keď chlap opáči špinavú prostitútku za 20 eur na zadnom sedadle v aute bez gumy, tak si koleduje o prúser, ale stačí trošku používať hlavu a vyhnúť sa rizikovým skupinám... mužom zanedbaná susedka odvedľa určite nemá HIV...

minenkaa
2. aug 2025
@morpheuss

@minenkaa konečne to niekto povedal nahlas... tu na koníkovi panuje predstava, že všetci behajú s pohlavnými chorobami. Jasné, keď chlap opáči špinavú prostitútku za 20 eur na zadnom sedadle v aute bez gumy, tak si koleduje o prúser, ale stačí trošku používať hlavu a vyhnúť sa rizikovým skupinám... mužom zanedbaná susedka odvedľa určite nemá HIV...

@morpheuss presne,veď to by boli všetci nakazení nejakou chorobou keby to tak fungovalo

vevesh
2. aug 2025
@karolinakr

@vevesh ale vieš čo, ja ti aj tak nerozumiem
bol čisty nemec a potmavši ako jamajčan?
prečo bol potom.problem, ked dieťa bolo tmave?

@karolinakr asi som sa zle vyjadrila. Deti a rodicia original nemci (=blond vlasy, modre oci) a ten kolega vyzeral ako shaggy- afro vlasy, africke crty, potmavsi (=sneda pokozka). Toto nezahovoris, ze to je od prapraprababky elmiry, hlavne nie u nemcov z ich historiou....

karolinakr
2. aug 2025
@vevesh

@karolinakr asi som sa zle vyjadrila. Deti a rodicia original nemci (=blond vlasy, modre oci) a ten kolega vyzeral ako shaggy- afro vlasy, africke crty, potmavsi (=sneda pokozka). Toto nezahovoris, ze to je od prapraprababky elmiry, hlavne nie u nemcov z ich historiou....

@vevesh ty kokos, trapaaaas...
a ostali s manželom či ju vypoklonkoval?

karolinakr
2. aug 2025
@vevesh

@vevesh koĺko takych kukučiek chodí po svete..

earlgrey
2. aug 2025
@morpheuss

Jednoduché... ak nechcete, aby vám prišli na neveru, nepočúvajte Coldplay. Ja napríklad netuším ani aké má tá kapela pesničky a úspešne si šukám o sto šesť...

@morpheuss Príde aj na psa mráz zlatíčko moje...a dostaneš takú po papuli, že sa z toho do konca života nespamätáš 🤣 možno ti aj čvirika odreže...len sa vychvaľuj ďalej 🤣

jakoma
2. aug 2025

Nebola som neverna. Ak by som bola, este v ten den mu to vykvakam, co je dobra motivacia ostat verna :D

vevesh
2. aug 2025
@karolinakr

@vevesh ty kokos, trapaaaas...
a ostali s manželom či ju vypoklonkoval?

@karolinakr ze to mali take kadejake. Pred tym mali deti, po tom kolegovi zamiesili este jedneho surodenca, ale po 25rokoch to zabalili a teda boli rozvedeni, ked ten kolega robil s mojim muzom....

morpheuss
2. aug 2025
@karolinakr

@morpheuss keby si mohol, tak ho vopchaš aj do klúčovej dierky

@karolinakr Tak to sa celkom mýliš, Kajka... zviesť ma nie je až také ľahké ako to vyzerá 🙂

morpheuss
2. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss Príde aj na psa mráz zlatíčko moje...a dostaneš takú po papuli, že sa z toho do konca života nespamätáš 🤣 možno ti aj čvirika odreže...len sa vychvaľuj ďalej 🤣

@earlgrey nechcem nič hovoriť, ale to skôr ty dostaneš po papuli od niekoho 😂 😂

earlgrey
2. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey nechcem nič hovoriť, ale to skôr ty dostaneš po papuli od niekoho 😂 😂

@morpheuss 🤣🤣🤣 o mňa sa neboj, mňa to skôr vzruší ako zastraší 🤣 ale aj tak som názoru, že nech si ženy bijú svojích mužov a nie ich milenky 🤣

dora281
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
2. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss 🤣🤣🤣 o mňa sa neboj, mňa to skôr vzruší ako zastraší 🤣 ale aj tak som názoru, že nech si ženy bijú svojích mužov a nie ich milenky 🤣

@earlgrey ja tiež vždy vravievam, že milenky ženám nič pred oltárom nesľubovali 😂

dora281
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 🙂

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Poprosím jednú uhorku...ďakujem 😁 @morpheuss nečítaj, lebo budeš žiarliť 😉

dora281
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 😁 kvôli jednej uhorke nebudeš predsa ísť takú cestu... @princkrason kukaj tu, tento by mi hneď uhorku doniesol a ty ani kvôli buchte prísť nechceš 🤣

karolinakr
2. aug 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 ty si nemal ist tuje rezať namiesto toho roznášaš uhorky?

bruno1
2. aug 2025

Prečo si tí čo podvádzajú myslia že sa nato nikdy nepríde?Brat mi hovoril príbeh s jeho práce .V dobe Covidovej ,kním prišiel pracovať muž čo pracoval ,ako animátor v Taliansku ,pre cestovky.Po týždni si vyslúžil prezývku Andersen ,ten rozpravkár.O inom nehovoril,ako mal v každom turnuse ,koľko žien mal v posteli a ako je dnes perfektné ,že manželky chodia na úlety bez manželov
a nie je nič lepšie ,ako nadržaná mamina ,sama bez detí a manžela .Chlapi sa z neho smiali ,že klame ako najatý.Raz ,keď mu došli nervy ,priniesol do práce písanku ,kde mal očíslované svoje úlovky ,obodované výkony ,s mieramy tel. číslami a menami a u niektorých aj fotkami.Kniha úlovkov.Brat vravel ,v tedy sme sklapli aj troška závideli ,veď ich tam mal tak okolo 50.Písanku nechal na dennej miestnosti ,že nech sa poučíme od Majstra .Nepočítal ale s najhoršim .Až jedného dňa počuli z kuchynky ,krik strašný buchot .V behli sme do vnútra a tam na zemi Andersen ,pod krkom ho držal druhý kolega a byl ho ako psa ,ledva ich odtrhli od seba.Tie čo čítate detektývky ,tušíte čo sa stalo .Ten kolega v zozname našiel svoju manželku ,ktorá išla na dovču sama s naj kámoškou.Manžel jej dovolenku zaplatil ,keď že bola 5 rokov na materskej ,on zostal doma s deťmi ,veď nech sa baby zabavia.A baby sa bavili.Jej nevera praskla po 12 rokoch.

morpheuss
2. aug 2025
@earlgrey

@dora281 Poprosím jednú uhorku...ďakujem 😁 @morpheuss nečítaj, lebo budeš žiarliť 😉

@earlgrey dobre, dobre, zlatko, neprečítal som to 😉

nikoletta1712
2. aug 2025
@earlgrey

@nikoletta1712 😀 ale môžem nie?...nebuď zlá 😉 neber mi radosť...

@earlgrey Ale tak poriadne potom!🙂

karolinakr
2. aug 2025
@bruno1

Prečo si tí čo podvádzajú myslia že sa nato nikdy nepríde?Brat mi hovoril príbeh s jeho práce .V dobe Covidovej ,kním prišiel pracovať muž čo pracoval ,ako animátor v Taliansku ,pre cestovky.Po týždni si vyslúžil prezývku Andersen ,ten rozpravkár.O inom nehovoril,ako mal v každom turnuse ,koľko žien mal v posteli a ako je dnes perfektné ,že manželky chodia na úlety bez manželov
a nie je nič lepšie ,ako nadržaná mamina ,sama bez detí a manžela .Chlapi sa z neho smiali ,že klame ako najatý.Raz ,keď mu došli nervy ,priniesol do práce písanku ,kde mal očíslované svoje úlovky ,obodované výkony ,s mieramy tel. číslami a menami a u niektorých aj fotkami.Kniha úlovkov.Brat vravel ,v tedy sme sklapli aj troška závideli ,veď ich tam mal tak okolo 50.Písanku nechal na dennej miestnosti ,že nech sa poučíme od Majstra .Nepočítal ale s najhoršim .Až jedného dňa počuli z kuchynky ,krik strašný buchot .V behli sme do vnútra a tam na zemi Andersen ,pod krkom ho držal druhý kolega a byl ho ako psa ,ledva ich odtrhli od seba.Tie čo čítate detektývky ,tušíte čo sa stalo .Ten kolega v zozname našiel svoju manželku ,ktorá išla na dovču sama s naj kámoškou.Manžel jej dovolenku zaplatil ,keď že bola 5 rokov na materskej ,on zostal doma s deťmi ,veď nech sa baby zabavia.A baby sa bavili.Jej nevera praskla po 12 rokoch.

@bruno1 jak to skončilo? rozviedli sa?

weronika171717
2. aug 2025
@bruno1

@bruno1 a čo manželka, keď prišiel chlap domov? 😅

morpheuss
2. aug 2025

@earlgrey nič sa neboj moja, so mnou sa nemusíš báť.. nie som taký debil, aby som si to zapisoval do zošita... ja si len občas urobím spomienkové video...

earlgrey
2. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey nič sa neboj moja, so mnou sa nemusíš báť.. nie som taký debil, aby som si to zapisoval do zošita... ja si len občas urobím spomienkové video...

@morpheuss Nebojím láska...😀 videa sú OK...hlavne keď mám papierový sáčok cez ksicht...🤣

morpheuss
2. aug 2025
@earlgrey

@morpheuss Nebojím láska...😀 videa sú OK...hlavne keď mám papierový sáčok cez ksicht...🤣

@earlgrey ja šukám len krásne ženy, takže sáčok na ksicht im nedávam... ale ak nechceš zažiť internetovú slávu, môžeme si natočiť anál a tam ti bude vidno len zadok, chrbátik a vlásky...

karolinakr
2. aug 2025
@morpheuss

@earlgrey ja šukám len krásne ženy, takže sáčok na ksicht im nedávam... ale ak nechceš zažiť internetovú slávu, môžeme si natočiť anál a tam ti bude vidno len zadok, chrbátik a vlásky...

@earlgrey
@morpheuss
vy dvaja už čoskoro vyvrcholíte