icon

Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?

9. jún 2025

Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor

crazy_cat_lady
9. jún 2025

Na tyzden potrebuje kolegyna 4 tisicky eur?? :D a jeho nenapadlo to s tebou riesit?? Snad tomu neveris

maranco
9. jún 2025

a vie dôvod pôžičky?
lebo len tak 4000€ vrátiť za týždeň tiež nie je bežné

mamina7070
9. jún 2025

tak nech aj tebe da 4000€ a ked mu kolegyna vratis vratis mu ich aj ty

pieksamaki
9. jún 2025

On je taky naivny ako môj muž.......sestre pozical....a doteraz nevrátila....išlo o veľkú sumu

kiwi3
9. jún 2025

Hm. No muž bud s tou kolegyňou niečo ma alebo je fakt naivný blbec.

zuzanita1609
9. jún 2025

No, autorka,toto bolo vysvetlenie hodné "inteligenta". 🤬 4000e fuč a viac by neostal po mne ani smrad (levanduľa vôňa).

autor
9. jún 2025

Ona mu ich vrati..to neriesim..sklamalo ma ako sa zachoval muz.

fadama
9. jún 2025

A vôbec vieme dôvod pozicania?

portret7
9. jún 2025

Zatajovanie vo financiách je krok k narušeniu dôvery. Žiaľ, zatkla som niečo podobne a velmi ma to zamrzelo. O to viac, že moj bol taký natvrdnuty, že vobec nechápal, že ma jeho počin sklamal☹️

autor
Autor odpoveď zmazal
alickapusinka
9. jún 2025

4 tisic mu do týždňa vrati to určite.Pochybujem.Mňa by nasralo a skončila by som s nim vzťah manželstvo. Teraz TI klamal neskôr môže v horšej veci klamať.Stratila by som vôči nemu dôveru.

zuzanita1609
9. jún 2025

A to normálne obyčajne požičiava tvoj manžel kolegom a kolegyniam na autá 4000e? Len sa pýtam 🙄

autor
9. jún 2025

Ani neviem na co...k tomu sme sa nedostali...je to zamotane este s 1 kolegom. Myslim ze na auto, minule spominal ze chce kuput synovi a asi zabudol spomanut, ze jej pizical 😌

autor
9. jún 2025
@zuzanita1609

A to normálne obyčajne požičiava tvoj manžel kolegom a kolegyniam na autá 4000e? Len sa pýtam 🙄

@zuzanita1609 nie vobec

pralinka25
9. jún 2025

jeho nenapadlo ti o tom povedat. kokos keby pozical na mlieko a rozky pre deti, alebo dvacku na nieco ale 4000 ho nenapadlo povedat? odrbava. ja sa hadat nezvyhnem ale urcite by som sa na mojho neusmievala teda za to.

pralinka25
9. jún 2025

nezabudol. nechcel

autor
9. jún 2025

Nie sme ziadni milionari..su to moje 3 vyplaty..aby ste si nemysleli, ze mame tisice na rozhadzovanie.

autor
9. jún 2025
@pralinka25

jeho nenapadlo ti o tom povedat. kokos keby pozical na mlieko a rozky pre deti, alebo dvacku na nieco ale 4000 ho nenapadlo povedat? odrbava. ja sa hadat nezvyhnem ale urcite by som sa na mojho neusmievala teda za to.

@pralinka25 strasne sme sa pohadali..my sa nevieme bavit, vzdy to strasne vygraduje a vykricime si milion veci.

zuzanita1609
9. jún 2025

Veď práve preto!!! 4000 len tak nevyhrabeš zo záhrady,kým tam nemáš fontánku ropy 😩. Mna klepne,len z toho,že si taká benevolentá. U nás by lietali taniere,ktoré som kúpila zo svojho a prinajmenšom by som ho poslala na kurz finančnej gramotnosti. Ste manželia,máte deti, rozmýšľaj! 🙄

mamina7070
9. jún 2025

a povedala si mu nech aj tebe da 4 litre?

autor
9. jún 2025
@mamina7070

a povedala si mu nech aj tebe da 4 litre?

@mamina7070 uz nema 😃🙈

adreena
9. jún 2025

Ja si neviem predstaviť, že takúto obrovskú sumu neprediskutuje s tebou. My máme s mužom jeden účet a o všetkom spolu rozhodujeme, keď idem niečo väčšie kúpiť, oznámim mu predom, či nemá nič proti (ešte nikdy nemal, ale raz sú to spoločné peniaze, tak o všetkom musíme vedieť obaja). A on sa ešte hnevá, že čo ti na tom vadí? Chmuľo.

autor
9. jún 2025
@zuzanita1609

Veď práve preto!!! 4000 len tak nevyhrabeš zo záhrady,kým tam nemáš fontánku ropy 😩. Mna klepne,len z toho,že si taká benevolentá. U nás by lietali taniere,ktoré som kúpila zo svojho a prinajmenšom by som ho poslala na kurz finančnej gramotnosti. Ste manželia,máte deti, rozmýšľaj! 🙄

@zuzanita1609 cele to obratil proti mne...hadka skoncila uplne inde o niecom inom...

natalka13
9. jún 2025

Ako fakt pisledne 4000??? Pozicia cudziemu?
Wau

maminkadeticiek
9. jún 2025

Ja by som sa po tomto zbalila,vybrala moje peniaze z toho uctu a odisla.

cacianka
9. jún 2025

Tak čo si práve napísala o 20. 29 by som veľmi vážne a zodpovedne začala na tajno odkladať €, výpisy, doklady. Lebo nikdy nevieš a pri takomto požičiavaní a zatajovanie, môžeš veľmi zle skončiť.
Zažila som pred rokmi a preto od kedy som na Mk radím ženám mať svoju rezervu. Už sa to vyplatilo veľa ženám, lebo tisícom sa stalo že skončili s holú riťú a 2 igelitkami

cacianka
9. jún 2025

A ďalšie príspevky po 20.30 - dupľom ti to radím ...

lienka.7
9. jún 2025
@anonym_autor

Ani neviem na co...k tomu sme sa nedostali...je to zamotane este s 1 kolegom. Myslim ze na auto, minule spominal ze chce kuput synovi a asi zabudol spomanut, ze jej pizical 😌

@autorka uprimne. Ja som požičala kamarátke oveľa viac ako tvoj muz, ale boli to moje peniaze. Bez opýtania by som si toto však nikdy nedovolila. Vo vašom vzťahu asi nebude všetko s kostolnym poriadkom, vsak?

svetlonos
9. jún 2025

To mas doma takeho ludomila, ze zaplati kolegyninmu synovi auto, dobre srdiečko ma veru!
Ale nie, je to kkt korunovaný a ešte ty z toho vyjde ako ta sprostá??
Manipulator debil kkt! Tak on urobi takuto kktinu a ocapi sa na teba? Toho syna ma kolega s nim, ci - ked mu na auto prispieva?
Mas doma hlupáka a vymýšľa si debilny. Ktorý príjemný chlap da kolegyni posledné úspory?
Môj bol taky dobrák kým bol sam a pri mbe mal tuez taku tendenciu. No nasral ma neskutočne a i zobrati sme ešte neboli!
A raz chcel za otca platiť na ráta vyzivne 🤯. To uz som sa tiež ozvala, ako si to predstavuje, i ma extra job o ktorom neviem. Jeho otec nepytal len hovoril tak všeobecne ako sa ma.Bracho prachy prehajdakal a stihol byt do 20tky 2x otcom, na školu kaslal.
Takže môj reálny odhad zlej voľby sa potvrdil.
Tak by som reagovala aj teraz, zvlášť ked mame uz aj deti. A teda boli by ine hromy blesky!

zuzanita1609
9. jún 2025

Teraz vážne sa pýtam,si len nudiaca sa dievčina, ktorá potrebuje udržiavať "koníkovský oheň",alebo si naozaj matka dvoch detí? Pretože mne to smiešne vôbec nepríde,keď rodina o 4000e na auto kolegyne príde,tupým chlapom (a to sa smejem rada).