Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?
Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor
a nemoze byť, že nepozical, ale je napríklad gambler?
Este par tisic, opytaj sa ho preco jej to pozical, kedy to vrati a preco o tom nevies.
toto cele zvlastne...zatajil,ale vedel ze na to prides, kedze mate spolocny ucet..
Kokos ja by som nikomu bez debaty s mužom nepožičala ani 100 euro...toto keby sa dozviem tak hotovo...
Nastval by ma velmi a asi by narusil aj doveru. Pozicat potajomky cudzej zene peniaze to uz ozaj niecim zavana. Vlastnu rodinu oberie o peniaze,aby pomohol kolegyni? On nie je normalny.
Som asi jedina co by sa za toto nerozvadzala? Ale u nas by to bolo prvy a posledny raz. Naco hadky? A obratil proti tebe? To sa ako da? On urobil nieco co sa vo vztahu nerobi a obratil proti tebe? 🤷♀️ Nevykrikujte si stare veci to nema zmysel. Rieste situacie tu a teraz.
A uprimne, ak by bola toto pravda, tak to na rozvod nie je ak by sa uvedomil. Ale mne by aj tak vrtalo, ze teraz kolegyna nema a o tyzden bude mat? Cele je to veelmi divne a ako sa poznam na 100% by som si to ja overila este z inej strany.
Som asi jedina co by sa za toto nerozvadzala? Ale u nas by to bolo prvy a posledny raz. Naco hadky? A obratil proti tebe? To sa ako da? On urobil nieco co sa vo vztahu nerobi a obratil proti tebe? 🤷♀️ Nevykrikujte si stare veci to nema zmysel. Rieste situacie tu a teraz.
@liv1 žena,tvoj manžel dá kolegyni 4000e bez rozhovoru s manželkou a na manželku(teba) s dvoma deťmi,keby si pýtaš,už nevydalo... úprimne,letel by cez okno a až po ňom jeho handry...🤬
@liv1 žena,tvoj manžel dá kolegyni 4000e bez rozhovoru s manželkou a na manželku(teba) s dvoma deťmi,keby si pýtaš,už nevydalo... úprimne,letel by cez okno a až po ňom jeho handry...🤬
@zuzanita1609 tak u nas je ina situacia financna, takze bolo by to inak a neboli by to posledne peniaze.. a ona si nepytala.
toto cele zvlastne...zatajil,ale vedel ze na to prides, kedze mate spolocny ucet..
@cina1 podla mna tajne dufal ze kolegyna to vrati skor ako si to manzelka vsimne. chlapi su jednoduchi.
no a to ze to obratil proti tebe by ma asi nasralo este viac prtoze toto robia ldia ked su vinny (mozno aj v niecom inom) ako sa hovori najlepsia obrana je utok. miesto toho aby sklopil usi ospravedlnil sa a zehlil este utoci. jezis nasral by ma trojnasobne a to nie som vybusna povaha
Preboha, ved mate spoločný účet asi, keď máš k tomu prístup.
Počuj Feri, čo je toto tu za minusovu položku? Nechceš mi to vysvetliť? A čakaj na vysvetlenie.
@zuzanita1609 tak u nas je ina situacia financna, takze bolo by to inak a neboli by to posledne peniaze.. a ona si nepytala.
@liv1 a to si musí manželka pýtať peniaze,len aby vykryl "pujčku" svojej kolegyni? 😲 Teraz by mal dať svojej manželke,len aby bola ticho a už sa nepýtať? No,ja by som mu ich napchala do gagora a nabudúce,nech mu perie os*até trenky a varí kolegyňa. Nemal by mena krsného,nie to ešte pokojný rozhovor a pri jeho reakcií na normálnu otázku🤭. Že prečo mi nepovedal,keď dáva 4000e kolegyni na auto a pritom má doma dve deti? A v dnešnej dobe? Všetko drahé? Nie dobrá situácia si budúcnosti?(bola by som ešte slušná) 🤬😁.
@liv1 a to si musí manželka pýtať peniaze,len aby vykryl "pujčku" svojej kolegyni? 😲 Teraz by mal dať svojej manželke,len aby bola ticho a už sa nepýtať? No,ja by som mu ich napchala do gagora a nabudúce,nech mu perie os*até trenky a varí kolegyňa. Nemal by mena krsného,nie to ešte pokojný rozhovor a pri jeho reakcií na normálnu otázku🤭. Že prečo mi nepovedal,keď dáva 4000e kolegyni na auto a pritom má doma dve deti? A v dnešnej dobe? Všetko drahé? Nie dobrá situácia si budúcnosti?(bola by som ešte slušná) 🤬😁.
@zuzanita1609 vkladas mi nieco co som nevyslovila, to fakt nemam rada. Prilis to prezivas, ja nie som tvoj muz co pozical kolegyni vase posledne prachy 😁. Pokial sa veci riesia len hadkami a vycitanim si starych hadok, potom tie vztahy tak aj koncia. Tu mas zjavny priklad, co sa hadkou vyriesilo. H…o s prepacenim 😁
no a to ze to obratil proti tebe by ma asi nasralo este viac prtoze toto robia ldia ked su vinny (mozno aj v niecom inom) ako sa hovori najlepsia obrana je utok. miesto toho aby sklopil usi ospravedlnil sa a zehlil este utoci. jezis nasral by ma trojnasobne a to nie som vybusna povaha
@pralinka25 jo jo, s tymto suhlasim absolutne.
@zuzanita1609 vkladas mi nieco co som nevyslovila, to fakt nemam rada. Prilis to prezivas, ja nie som tvoj muz co pozical kolegyni vase posledne prachy 😁. Pokial sa veci riesia len hadkami a vycitanim si starych hadok, potom tie vztahy tak aj koncia. Tu mas zjavny priklad, co sa hadkou vyriesilo. H…o s prepacenim 😁
@liv1 ale snažila si sa to obhájiť,preto tak trošku emočne 🤭. Prepáč,4000e málokto pokope vidí, tobôž niektoré rodiny s deťmi. Autorke to prišlo už aj smiešne,jej manželovi asi jedno... nechápem niektoré myslenie. Nemyslela som to osobne k tebe 😊.
Keby to je môj manžel, mal by zarobené na vážny problém. Skôr ako tie peniaze by ma hnevalo, ze ma má za nič. Asi by som to nerozchodila.
možno sa s ňou vyspal alebo planuje, tak si urobil u nej dobry bod
Keby to je môj manžel, mal by zarobené na vážny problém. Skôr ako tie peniaze by ma hnevalo, ze ma má za nič. Asi by som to nerozchodila.
@strongi 👍 presne
Nie hned vsade musi byt nevera...islo mi len o princip ze mi o tom nepovedal
4 tisic mu do týždňa vrati to určite.Pochybujem.Mňa by nasralo a skončila by som s nim vzťah manželstvo. Teraz TI klamal neskôr môže v horšej veci klamať.Stratila by som vôči nemu dôveru.
Tema nieje vymyslena, Bohuzial.
Určite by som sa slušne opýtala,ze komu/aj keď viem,ze komu/, prečo a prečo bez toho,aby ste o pôžičke vedeli.Mal Vám to povedať,ale možno to ozaj surilo,a tak to nestihol prebrať s Vami
Určite by som sa slušne opýtala,ze komu/aj keď viem,ze komu/, prečo a prečo bez toho,aby ste o pôžičke vedeli.Mal Vám to povedať,ale možno to ozaj surilo,a tak to nestihol prebrať s Vami
@viera012345 nepovazoval to za dolezite
Hned by som si zrusila spolocny ucet moje peniaze by isli len na moj ucet a nedostal by sa ku nim. Tak on vezme 4000e a posle ich kolegyni 🙈 4000 ma malokto na ucte v dnesnej dobe.. ak ma niekto viac, tak ich ma odlozene na sporiacom ucte, ale teda aby ich len tak lazom plazon poslal niekomu, tak to je celkom zaujimave.
Ako nevieš načo to bolo, zamotali ste sa a čo s ďalším kolegom? Začínam mať pocit, že je to celé asi vymyslené autorka. Chlap bez opýtania pošle takúto sumu a ešte tak, že to hneď manželka zistí. A ani sa moc nedozvieš na čo to bolo a on to otočí proti Tebe?! Neverím.Buď máš doma reálne idiota s mentálnou výbavou dvojročného dieťaťa, alebo neviem...Ale zaujímavá debata na štyri strany.
Manžel je magor.Sorry
Ako nevieš načo to bolo, zamotali ste sa a čo s ďalším kolegom? Začínam mať pocit, že je to celé asi vymyslené autorka. Chlap bez opýtania pošle takúto sumu a ešte tak, že to hneď manželka zistí. A ani sa moc nedozvieš na čo to bolo a on to otočí proti Tebe?! Neverím.Buď máš doma reálne idiota s mentálnou výbavou dvojročného dieťaťa, alebo neviem...Ale zaujímavá debata na štyri strany.
@mdse som sa pytala preco jej nepozical kolega podnikatel(co plati muza), sa dohodli, ze jej pozicia moj muz (lebo mu poslal vyplatu) ...vravim, ze to maju zamotane navzajom, oni jej dost pomahaju..ale toto bolo pre mna uz cez, taka suma. Nemusis verit..pytala som sa, ako by ste reagovali vy ako manzelky. To, ze sa citim ako uplna chudera, posledna handra, ako sa voci mne zachoval, je uz moja vec.

za mna je toto na rozvod