icon

Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?

9. jún 2025

Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor

Strana
z7
autor
20. jún 2025
@mamina7070

ako zamotane? tak zjavne nevratila

@mamina7070 nebudem to tu vypisovat...je to komplikovanejsie..vrati mu ich veduci

mamina7070
20. jún 2025

skoda ze to nenapises aby sa viacere poucili si tu predsa anonymna
no ktovie ci to este uvidite nieco z tych penazi skor nie

caramellka
20. jún 2025

Uf, tak asi len ja som tu nepochopila tie väzby vedúci - kolegyňa - tvoj manžel. Najprv si chcela kolegyňa požičať od vedúceho, ale ten, keďže uz poslal výplaty (a asi nemal nazvyš?) povedal kolegyni nieco v zmysle: "Simonka, mrzí ma to, veď som vám poslal výplaty, ja už nemám, ale skús si požičať od niektorého kolegu, (prip menovite. od "Petra"). Požičala si 4tisic od tvojho manžela, s tým, že do týždňa to vráti. Teraz mu to "neskôr" bude vracať šéf... (Nečítala som to opätovne, možno si to pamätám úplne zle a naozaj sa teda ospravedlňujem, prosím oprav ma.)

autor
21. jún 2025

Podstatou bolo nieco ine, nie pozicanie penazi..mna mrzi ako sa manzel zachoval..nic ine.

autor
21. jún 2025
@caramellka

Uf, tak asi len ja som tu nepochopila tie väzby vedúci - kolegyňa - tvoj manžel. Najprv si chcela kolegyňa požičať od vedúceho, ale ten, keďže uz poslal výplaty (a asi nemal nazvyš?) povedal kolegyni nieco v zmysle: "Simonka, mrzí ma to, veď som vám poslal výplaty, ja už nemám, ale skús si požičať od niektorého kolegu, (prip menovite. od "Petra"). Požičala si 4tisic od tvojho manžela, s tým, že do týždňa to vráti. Teraz mu to "neskôr" bude vracať šéf... (Nečítala som to opätovne, možno si to pamätám úplne zle a naozaj sa teda ospravedlňujem, prosím oprav ma.)

@caramellka ano takto nejako...sef jej casto poziciava peniaze a ona mu ich vracia...oni nie su klasicky sef, zamestnanec...velmi si pomahaju vsetci 3ja 🙈

mamina7070
21. jún 2025

tak potom co riesis ak su vsetci ako jedna velka todina a tych 4000€ vam nechyba v domacnosti, tak potom aky problem ?
nechaj muza na pokoji a nevyvolavaj hadky

Strana
z7